Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 141 по 160 из 424
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Merginos yra savanaudes
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:zinai ,,nes dirbi ten:d patyciu objektas ,,,viesai pasakyta nuomone -bus viesai ir aptarinejama...
Galim padiskutuot ka as galvoju apie tavo nuomone:
1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu
Kodangi tai man yra neidomu todel tavo kabinejimasi mane uzknisa. Diskusijos PABAIGA.
o kam rupi kas tau idomu?man ne
Ipatingai bukiems aiskinu dar karta, man neidomios tavo man adresuotos zinutes, kad ir kokios jos be butu turinio as ju net neskaitau.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
OLA пишет:Dainius пишет:OLA пишет:nupigint bando ne pasiula -paklausa o tokie bukaprociai kurie nieko neismano apie ekonomika ir toliau savo vartu nemato. Mergina kaip auksas jis niekada nekainuos kaip juodas metalo lauzas per amziu amzius jis turejo ir tures verte nepriklausomai nuo ekonomikos svyravimu jis visada bus paklausus, bus vertinamas, tik ne ismaneliu rankose tas auksas nublanksta.
Na ir ka tu cia pasiekei, kad tave cia visi laiko buduliu ir chamu. Mano materialine padetis tai ne tavo reikalas tokios kaip as yra stiprios, nepriklausomos, savarankiskos, isilavinusios moterys kuriu nori visi taciau ne kiekvienas jas sugeba sudomit, sutokiais ubagais kurie te sugeba pasiulyt batona su arbata ir mestelt kokia nesamone as net nesusidedu. Is vis tu esi labai siauro mastymo su tavim net diskutuot yra neidomu.
Del ekonomikos: esu ekonomikos magistras, jei ka.. Mergina tikrai auksas, taciau tokiu vienetai, kiek teko skaityti, su savo mastymu ir arogancija Tu tarp tu auksiniu tikrai nepakliutum. Stipri gal ir esi, taciau del nepriklausomybes, savarankiskumo bei issilavinimo buciau linkes abejoti nes pati sau priestarauji, kad noretum susirasti turtinga "dzentelmena" - nepriklausomybe bei savarankiskumas tokiu atveju nera taikomas; del issilavinimo yra abejones paskaicius ka rasai, aisku, issilavinimas issilavinimui nelygus. Visi nori taves, taciau kazkodel esi cia, nes suprask gatveje tik ubagai prieina, gal reikia padaryti tam tikras isvadas, kodel tik jie prieina, gal cia ir yra tas savanaudiskumas: visus vadini proto ubagais, o pati ir esi butent tokia, kad padorus vyrai net nemasto apie priejima prie taves. Aisku, po to tik ir belieka kalbeti, kokie visi lietuviai buduliai.. Be to, ir vel nenoriu izeisti, taciau pasiziuresim, kokia paklausa dziaugsesi po keliu metu... susidesi su pirmu pasitaikiuosiu buduliu "is reikalo", pati busi nusiminusi gyvenimu ir tam vargsui gyvenima sugadinsi.
Jai tu esi ekonomikos magistras tai as esu Lietuvos prezidente, toliau net neskaiciau nes nesugiabi net anketos dorai uzpildyt
Tik pati ismok rasyti be klaidu, kad ir angliskom raidem;)
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
OLA пишет:nesvarbus пишет:''Tai puiku tai jai tau mano bedravimas yra per pigus tai susirask laibai brangu zinau yra sextelefonu, ten i skabik, rasyk daryk ka nori tik daugiau nesikabinek prie mano zinuciu, man tavo su nesvarbiu nuomones neidomios.''
Ateiciai, ismok bent rasyti, kad ir angliskom raidem, nes nelabai issilavinusi taip atrodai;) Sex telefonu dirba tokios pacios merginos, tik jos tai daro profesionaliau nei tu, o ir nera pointo skambinti kazkam vien del balselio:) Nuomones neidomios todel, kad karti tiesa visada nemaloni:)
1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu
Kodangi tai man yra neidomu todel tavo kabinejimasi mane uzknisa. Diskusijos PABAIGA.
Tikras stebuklas, tu pirma syki nenusikeikei, valio, siokia tokia pazanga rodai.:)))
- Laima
- Forumo Naujokas
- Неактивен
siap smalsu..kodel vadiniesi 'nesvarbus' ?
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Laima пишет:siap smalsu..kodel vadiniesi 'nesvarbus' ?
Nu, kad maziau smalsumo kiltu, kam reikes, tam ir prisistatysiu savo tikruoju vardu:D
- Laima
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Tai kad atvirksciai gaunasi . Na, tiek to, gerbiu kitu privatuma.
geros dienos
- Viena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Laima пишет:siap smalsu..kodel vadiniesi 'nesvarbus' ?
Cia greiciausiai viskas vyksta neigimo principu arba atvirkstiniu. raso, kad nesvarbus, bet nori buti svarbiausiu. ir vargas tau, jei nesutiksi su jo nuomone. va tada prasides izeidinejimai, kabinejimasis prie kiekvieno parasyto zodzio ir pan.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Viena пишет:Laima пишет:siap smalsu..kodel vadiniesi 'nesvarbus' ?
Cia greiciausiai viskas vyksta neigimo principu arba atvirkstiniu. raso, kad nesvarbus, bet nori buti svarbiausiu. ir vargas tau, jei nesutiksi su jo nuomone. va tada prasides izeidinejimai, kabinejimasis prie kiekvieno parasyto zodzio ir pan.
Vargu ar mes bendravom nuo vaikystes, kad tiek daug zinai apie mane. Nieko as nesiekiu, todel nekalbek uz mane. Kaip as ir ka izeidineju? Kad papriestarauji dar nereiskia, kad izeidineji. Dabar vel apkaltink mane kabinejimusi jei isiskaityt net nemoki.
- Viena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nesvarbus пишет:Viena пишет:Laima пишет:siap smalsu..kodel vadiniesi 'nesvarbus' ?
Vargu ar mes bendravom nuo vaikystes, kad tiek daug zinai apie mane. Nieko as nesiekiu, todel nekalbek uz mane. Kaip as ir ka izeidineju? Kad papriestarauji dar nereiskia, kad izeidineji. Dabar vel apkaltink mane kabinejimusi jei isiskaityt net nemoki.
tikrai nebendravom. is kur zinau? moku skaityti. zinai, turbut kai kuriems reiktu pasimokyti diskutuoti ar priestarauti, nes paprastai tavo papriestaravimai prasideda ir baigiasi ''tu tokia(toks) ir anokia(anoks), jei galvoji kitaip''.
- Laima
- Forumo Naujokas
- Неактивен
As suprantu, kad tiesiog nenori smulkintis apie save, tad nesvarbu, kas jis konkreciai. Cia juk landzioja, kas savo mintim nori pasidalinti sia akimirka, o paskui toliau gyvena savo gyvenima. Nepatinka nereaguoji. Neslepsiu, perskaicius kanors priestaraujancio mano nuomonei, norisi apibambeti, juk i galva neduos, bet isivaizduoju, kad visi yra priesais mane ir susivaldau.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Viena пишет:nesvarbus пишет:Viena пишет:Cia greiciausiai viskas vyksta neigimo principu arba atvirkstiniu. raso, kad nesvarbus, bet nori buti svarbiausiu. ir vargas tau, jei nesutiksi su jo nuomone. va tada prasides izeidinejimai, kabinejimasis prie kiekvieno parasyto zodzio ir pan.
tikrai nebendravom. is kur zinau? moku skaityti. zinai, turbut kai kuriems reiktu pasimokyti diskutuoti ar priestarauti, nes paprastai tavo papriestaravimai prasideda ir baigiasi ''tu tokia(toks) ir anokia(anoks), jei galvoji kitaip''.
Pati prisikabinai dabar, ne as:) Kur as rasiau - tu tokia (toks) ? Jau fantazijos stoka?:)
Jei susikoliojau su keliom piktom moteriskem, tai nereiskia, kad su visais as taip, o jei buvo del ko, reiskia buvo del ko.
- Viena
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nesvarbus пишет:Pati prisikabinai dabar, ne as:) Kur as rasiau - tu tokia (toks) ? Jau fantazijos stoka?:)
Jei susikoliojau su keliom piktom moteriskem, tai nereiskia, kad su visais as taip, o jei buvo del ko, reiskia buvo del ko.
tau paciam paprasciau perskaityti savo ankstesnius postus. as neprisikabinau, parasiau savo nuomone i zmogaus uzduota klausima. o jei noras yra pasipykti, visada rasi del ko ir su kuo.
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:OLA пишет:
1) tai neidomu
2) tai neidomu
3) tai neidomu
o kam rupi kas tau idomu?man ne
Ipatingai bukiems aiskinu dar karta, man neidomios tavo man adresuotos zinutes, kad ir kokios jos be butu turinio as ju net neskaitau.
ypatingai pigiai pasakau suns balsas i dangu neina..taipkad patyciu objekte kauk nekaukus is to naudos jokios
- Laima
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Dainiau, tavo tema nuplauke i antra plana
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Viena пишет:nesvarbus пишет:Pati prisikabinai dabar, ne as:) Kur as rasiau - tu tokia (toks) ? Jau fantazijos stoka?:)
tau paciam paprasciau perskaityti savo ankstesnius postus. as neprisikabinau, parasiau savo nuomone i zmogaus uzduota klausima. o jei noras yra pasipykti, visada rasi del ko ir su kuo.
O tu ne vien i mano komentarus ziurek, tada ne vien mane cia kazkuo kaltinsi.
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Pradedu suprasti kodėl forumas toks nikus nes dauguma duoda d...... kelia.Gal reiktu sukurti tema "Nesvarbus apie save" ar "Nesvarbus ir visi kiti ......".
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
gedukas пишет:Pradedu suprasti kodėl forumas toks nikus nes dauguma duoda d...... kelia.Gal reiktu sukurti tema "Nesvarbus apie save" ar "Nesvarbus ir visi kiti ......".
Dar vienas. Taves net nelieciau, ko tu pats kabiniesi?:D
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Bachuras esi smarkiai užsiciklines kas ne su tavim tas prieš tave šioje temoje sugebėjai pasisakyti arba tiksliau ryškiai pavaryti i pievas daugiau kaip trisdešimt kartu net temos autorius atostogauja lyginant su tavim.Ir visose forumo temose tas pats.Idomu kur adminas ziuri.
- Marcius
- Forumo Naujokas
- Неактивен
OLA пишет:Dainius пишет:nesvarbus пишет:eastern european mentality. pirmomis kapitalizmo aukomis tapo merginos.
'uzlaikinu' sita post'a. kiek galima merginu pamatyti gatveje isikibusias uzsienieciams i parankes. O dabar... ar tikrai taip daznai matote vaikinus su uziesienietemis..? o del ko merginos su uzsienieciais, truksta lietuviu vaikinu? o gal visi lietuviai jau atstumti, neradus nieko 'verto demesio'?
Labai gerai, kad i LT uzsuka uzsienieciai, gerai, kad privaziavo cia visokiu turku, afrikieciu, svedu, vokieciu super, jie bent neverkia ir nesiskundzia kokios bjaurios, nedekingos, pasiputusios lietuvaites jie linksmina, suteikia merginom tiek demesio kiek jos to pageidauja tai zymiai geriau nei amzinai nepatenkinti kelmai lietuviai.
Uzsienietes kaip ir lietuves neuzkimba ant lietuviu nes niekam nereikia to amzino skausmo ir gemarojaus.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
- Неактивен
gedukas пишет:Bachuras esi smarkiai užsiciklines kas ne su tavim tas prieš tave šioje temoje sugebėjai pasisakyti arba tiksliau ryškiai pavaryti i pievas daugiau kaip trisdešimt kartu net temos autorius atostogauja lyginant su tavim.Ir visose forumo temose tas pats.Idomu kur adminas ziuri.
Kur pievos? Kiekvienas supranta savo tiesas savaip, o ir ne sovietmetis, zodzio laisve yra. Todel pats maziau pjauk gryba, neturi ka pasakyt, tai ir necypsek.
Сообщений с 141 по 160 из 424
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.