Gintas пишет:tinsanis пишет:<...>...lietuvele-kazkur provincijoje uzlikes mulkis...nei pakeliaves nei kazko mates ackarikas:)
Na jeigu taip sakai, tai būk toks kietas, kaip save čia statai. Dedam po 5000 ant stalo, ir jeigu aš tau parodau lėktuvo bilietus, pirktus savo vardu, dar prieš visą šitą tavo sukeltą marazmą, tai tuos pinigus pasiimu (nes tai parodys, kad tu stipriai kliedėjai) ) O jeigu neparodau, tai išeitų jog buvai teisus, ir pasiimi tu ) Tinka? )
laisvai tik 5000 ne lt o tegu buna eurais ar pasirink pats jai tu uz mane daugiau apkeliaves as dar tiek pat dadesiu,,,,taip kliedi kaip ir tos rasancios tau ka as rasau joms:) kaimietuk ,,,
tik jai salis pradesi vardint,,pasakysiu taip europa grazu bet jau teko pabuvot ir uz jos ribu tad spausdink bilietus ar dar ka daryk:)man uzteks vizu mano pase:D bus itikinamiau,,,jai netiks kopijas bilietu paimsiu,,
ziuri i ta foto kur as po palme,,ten italija,dar bus ir singapuras,argentina indija,japonija ,,ir dar vardint,,as keliauju ir jai bus berzu prisesiu po jais ,,prisesiu ten kur man malonu -grazu,,
marazmas tas ,,kad tu meme,,,kuris skaitos uz kitus kietesnis isilavinimu kuom dar?tu fantazuoji kuri o man to nereikia,,tu bandai kazka pasirodyt ikast o man to nereikia,,nes zinau kad atsiras ir be manes kurie ikas,,kaip bebutu vistiek as ar i mane panasus laimes....
man nereikia statyt ,vaidint kietu-minkstu ar darka isdarinet-as taip gyvenu-taip bendrauju,,neapsimetineju mandagiu ,neapsimetu kad man svetimi rupi,,neapsimetu kad rupi kazkieno nuomone-ka pagalvos kiti..nesureiksminu daugelio dalyku kas tavo atveju itin svarbu nes kitu atveju tu eiline pilka mase ko tu pakest negali,,(saves asmeniskai visisikai nesureiksminu-nes man nera svarbu ,,,),,,siandien gyvenu ,,ryt mirsiu ar kazkas pan,,,sureiksmint tai butu kvaila,,todel tie tavo 5000/// o taip mielai juos isleisciau bare ,,,geras vakaras ir tiek,,,