Gintas пишет:Kitas пишет:ilgai cia triesi apie savo kelione, imesk ta savo bilieta ir pamatys visi, bliauni cia kaip boba.
susitiksi parodysi bilieta ir ka?
tipo geras berniukas visus myli, tik taves niekas nemyli
Matote gerbiamasis, man jau pabodo tas erelis ir jo vieši žeminimai, todėl aš su juo susitiksiu ir įrodysiu kaip jis klydo visais punktais Bilietas tai čia tik vienas punktas, kad nesu iš savo kaimo išvažiavęs. Kam tas reikalinga? Tikrai ne dėl tų 5000, kuriuos su tinsaniu suderėjom (čia kaina, už kurią jis perka protą). Žmogaus mastysena keičiasi pasamonės lygyje, ir jam tampa sunku (arba visai nebeįmanoma) kliedėt panašius dalykus ateityje. Mandrumai labai greit baigiasi, kai stoji akis į akį, o man tokie psichai yra kasdienybė )
ta tavo svajoniu suma buvo ivardinta kas toliau ar daugiau saliu yra aplankes,o kad kaime gyveni ir taip aisku,,kaimas nera blogai gal tik kaip tau tokiam sunkoka ,,,kad is taves tyciojasi gi jau esu sakes ne as pirmas ir ne as paskutinis,,,pasikartosiu is taves nesitycioju -nes zinau kad yra pakankamai tokiu ...ar i mane panasiu ar tu kurie ta profesionaliau padarys,,,,jai sakai kad viska turi-tai istikro nieko neturi,,cia kaip pasakyt,,,viska isbandziau,viska zinau,visur buvau,,,
mandrumai,,savo spiegianciu balseliu kliedesi ?kad is taves saiposi?per tiek laiko visgi galejai ir iprast:)
tau jau baigesi zodziai ir senai matesi kad tau tas nepatinka,matai gyvenima kazkas erelis o kazkas tik zvirblelis:)))cia is kazkokios reklamos zodziai:)))) ir vel irodynesi,,taip ir gyveni kaip diena taip irodymas:)