1

Тема: Ar jausnesnės tapo paklausesnė prekė?

Nežinau, ar tik man taip atrodo, ar jaunesnės pradėjo imti viršų. Visi vaikinai, nesvarbu jam 20 ar 30, vistiek labiau linskta prie tos, kuriai 16 ar 18, o ne prie tos kuriai tarkim 24 smile Tik šiaip įdomumo dėliai, kuo jausnesnės traukia taip? Jaunystę, ar kad jos nuo 14 jau įsivaizduoja, kad gyvena 20 - metės panelės gyvenimą wink

2

Re: Ar jausnesnės tapo paklausesnė prekė?

Manyčiau, kad tiek jaunesnės, tiek ir vyresnės lieka visavertėm prekėm, tiktai kadangi jaunesnės turi mažiau patirties, jos labiau tinka vienais atvėjais, o vyresnės labiau tinka kitais atvėjais, viskas priklauso nuo nuotaikos ir poreikių :::045

3

Tai tada reikia suprasti, kad vyrų poreikį smarkiai sumažėjo? smile

4

Priešingai, jie padidėjo :::045

5

jaunesnes merginos dazniausiai yra tik problemu maisais, vyresnes buna labai principingos ir uzsispirusios, o tokiu normaliu ,neproblematisku ir mokanciu prisitaikyti prie situacijos max10% yra. amzius nieko nereiskia,
daznai pastebiu,kad 21m. mergina dazniau buna protingesne ir paprastesne negu 30m.

6

Žinot Iveta, o kada gi taip nebuvo? smile) Tarkim pas mane giminėj, kažkokia nerašyta taisyklė, moterys jaunesnės 7-8 ir dar daugiau metų smile) Vienas mano dėdė, karo metų vaikas, senų pažiūrų žmogus, bet vedė tais laikais 10 metų jaunesnę merginą (ir visai ne iš reikalo), ir tai aišku, jo pirma ir vis dar dabartinė santuoka big_smile Klausiat, ką gauna moteris? Manau - labiau subrendusį, susitupėjusį daugeliu prasmių, apsirūpinusį ir labiau žinantį ko nori iš gyvenimo vyrą. Su tokiu žymiai įdomiau bendrauti. Ką gauna toks vyras - jauną, gražų kūną, vis dar žydintį (o ne jau vystantį) merginos grožį, na ir jeigu jam TO REIKIA - pasipuikavimą prieš draugus ("matot, kokią paną dar pakabinau"), savo nepilnavertiškumo pakėlimas ("ne kiekvienas gali jauną paimt, o aš galiu") ir t.t.
O kas liečia mano asmeninę patirtį, jaunesnės yra žymiai mažiau nusivylusios, nudegusios ir sutraumuotos nenusisekusiais santykiais. Todėl su jomis žymiai paprasčiau wink Paprastai šnekant, mažiau visokių marazmų wink Mano palinkėjimas - kol jaunos nesnauskit! Bet rinkitės išmintingai, kad nereiktų paskui rašinėti temoje apie vienišas mamytes. Sėkmės big_smile

7

Donata, Jūs kartais ne "ant veterinoriaus" mokinatės? big_smile big_smile

8

Aš atvirai esu 22 metų ir jau jaučiu, kaip geriau rinksis 18 metų merginą, negu mane. Ir vis bandau išsiaiškinti kodėl taip yra? Nesijaučiu aš nei kvaila, nei labai sena atrodanti, tiesiog ir aplinkui mane daugelis mano amžiaus ar vyresnsi vaikinai turi jaunesnes panales. smile

9

Na jaunesnė visad patrauklesnė, jei imant jau kokį didesnį skirtumą, nes tiek 18, tiek 24 taip pat jaunos ir gražios atrodo, bet jau imant kokią 20 m. merginą, ir 30 m. pradeda jaustis skirtumas (jei neimt kažkokių konkrečių atvejų, kada mergina labai prisižiūri, ar tiesiog jaunai atrodo).. Tai taip ir linksta viskas link to, kad renkamasi jaunesnė, o ne vienmetė.. Nors asmeniškai man ta tendencija ne kaži kas.. Gal kam ir tinka minėta situacija, kad vyrui jaunystė moteryje, o moteriai branda vyro amžiuje.. Tačiau jei žvelgt ilgėliau, tai po to ta jaunesnė su pencininku liks, o gyventi tai dar norėsis, tai gaunas kažkoks atvirkščias procesas, arba pamest senuką reik, kad dar pagyvent gerai kokį dešimtmetį..
Tie žmonės labai skirtingi yra, ir poreikiai visai kiti, man tai pvz. nežavi ten žiauriai jaunesnė kokia 16-18 m., nes tiesiog nelabai yra ką šnekėt, priešingai nei su bendraamžėm, kur ir siejantys dalykai panašūs, ir mąstymas pagal amžių, ir temų spektras platesnis, brandesnis požiūris ir t.t., gal toks mąstymas mano ir pasikeis, kai bus daugiau metų smile Nors tikiuosi, kad ne, nes taip manau, kad visai nebetobulėsiu, jei liksiu 25~ m. brandos amžiuje hmm
Dar galima pridėt dėl to jaunumo, kad čia nemažai vyrų tiesiog dėl vieno reikalo yra, tai jaunesnei galvą apsukt daug lengviau, negu vienmetei wink Tai irgi tam tikra pastebėtos "tendencijos" dalis..

10

Tamsta Gintai, nei ant, nei po veterinorium. Tik kaimietės leksikonas laiks nuo laiko išlenda.

11

Nesupratau  temos  pavadinimo ,merginos  paklausi  prekė.Aš  žinau  ,kad  taip  merginas  pagrobtas  išvežti  į  užsienį  vadina. Iveta  nesijausk  preke  ,gal  tada  vaikinams  ir  jaunesnių  nereikės. O  gal  pačiai  atsiūsti  anketų  sąraą  ,kurie  rašo  daug  vyresnėm ,o  gal  tu  jiems  ir  per  jauna  būsi:::021:::021:::021

12

nei jaunesnes pranesesnes, nei paklausesnes, tai naujesne karta 18-25m. isvis jokiu ambiciju, susireiksminusios, pasikelusios per daug geros nuomones save, rukancius po pakeli i diena kone, savaitgaliais ir ne tik prisiliuobia alkkoholio kaip kaimo muzikai, savo nuomones neturi, kompleksuoja, pagal isvaizda atrodo kaip berniukai o ypac tos susireiiksminusios ypac kur gime po 1990m.... taip,kad juokingos jos ir tiek.

13

O man pvz patinka vyresnės merginos, nes daug geriau bendrauti su jomis, truputį jos apsiraminę ir mažiau š galvoj ;D tik va labai reta kuri bendrauti nori su jaunesniu, o tuo labiau kažką daugiau.

14

Man asmeniskai ar vyresne ar jaunesne esmes neturi. Tik jau pasimokiau, kad ir tos ir tos vienodai sneka, daug tikisi o pacios bijo isipareigoti smile

15

va cia del kalbu tai faktas tiek vienos tiek kitos sneketi moka, bet reta kuri ir daryti nori big_smile

16

Nesakysiu пишет:

va cia del kalbu tai faktas tiek vienos tiek kitos sneketi moka, bet reta kuri ir daryti nori big_smile

Nesutampa  interesai.Labai  rimtas  reikalas
:::042:::044:::034

17

Esmeralda пишет:
Nesakysiu пишет:

Nesutampa  interesai.Labai  rimtas  reikalas
:::042:::044:::034

Jei nesutampa interesai visai reikalo bendrauti nera tongue o beto cia daugelis priraso viena, o realiai pasirodo nori kito.  Raso nori ne vienkartiniu santykiu o realiai kitokiu net nenori big_smile taip kad interesu nesutapimas daznai buna todel kad bijoma prisipazinti ko norite big_smile

18

Vytas пишет:

O man pvz patinka vyresnės merginos, nes daug geriau bendrauti su jomis, truputį jos apsiraminę ir mažiau š galvoj ;D tik va labai reta kuri bendrauti nori su jaunesniu, o tuo labiau kažką daugiau.

Sakyciau kad tikrai yra kas liecia daugiau tai jau vyresnes reikia biski "palauzyti", taciau jei bernas ne kvailas jis ras priejima ir prie vyresnes, o kas del bendravimo manau tai labiau priklauso nuo bendro "apsisvietimo" lygio, nes teko sutikti ir jaunesniu kurios tikrai turi kuo pasidalinti ir gana idomu bendrauti tik va tokiu vienetai. Paprastai jaunos buna dar gyvenimo nemaciusios o dedasi kad jau zino daugiau nei vyresni, o vyresnes irgi kaip sakoma buna tokiu kad sneka bele sneketi ir net nzn apie ka sneka o vistiek blevyzgoja savo nors tu ka big_smile

19

Tai, kad aš kiek esu pastebėjusi jaunesnės linkusios mažiau laužytis. Pasikabina vyresnius, su mašinom ir būna sau laimingos, taip gali pasipuikuoti prieš drauges ir pan. Aplamai toks jausmas, man kad atsiduoda jos vien dėl fakto, kad vaikinas su mašina big_smile Čia man taip atrodo iš šalies stebint big_smile

20

Iveta пишет:

Tai, kad aš kiek esu pastebėjusi jaunesnės linkusios mažiau laužytis. Pasikabina vyresnius, su mašinom ir būna sau laimingos, taip gali pasipuikuoti prieš drauges ir pan. Aplamai toks jausmas, man kad atsiduoda jos vien dėl fakto, kad vaikinas su mašina big_smile Čia man taip atrodo iš šalies stebint big_smile

atsiduoda ?? kuom atsiduoda