101

Re: Neisipareigojentys santykiai

ar yra cia moteru kurios jiesko rimtu santykiu ar visos sedi cia,kad laika prastumtu

102

tinsanis пишет:
Iveta пишет:

anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosi smile

viskas turi pradzia ir pabaiga,nieko amzino nera,,,

su tokiu mąstymu, nemanau, ar įmanoma toli nueit

103

Iveta пишет:
tinsanis пишет:
Iveta пишет:

anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosi smile

o kur tu nori eit?nori pasakyt su verkslenimais sureiksminimais toliau nueisi?
as einu reikia vaziuoju,plaukiu skrendu,,darai viska ka reikia,,,ir nieko neusureiksmini-,,,kam sureiksmint paprastus dalykus?-nuo to jie svarbesni taps?-nemanau,,
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,

104

svajunas пишет:

ar yra cia moteru kurios jiesko rimtu santykiu ar visos sedi cia,kad laika prastumtu

nu tu čia labai į temą, prie neįpareigojančių apie rimtus santykius big_smile big_smile

105

tinsanis пишет:
Iveta пишет:
tinsanis пишет:

as einu reikia vaziuoju,plaukiu skrendu,,darai viska ka reikia,,,ir nieko neusureiksmini-,,,kam sureiksmint paprastus dalykus?-nuo to jie svarbesni taps?-nemanau,,
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,

ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi big_smile mano turinyje to paminėta nebuvo, na, bet interpretuoja kiekvienas savaip.

106

Iveta пишет:
tinsanis пишет:
Iveta пишет:

ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi big_smile mano turinyje to paminėta nebuvo, na, bet interpretuoja kiekvienas savaip.

tu sureiksmini santykius o as tame nematau prasmes,,,

107

Ramunė пишет:
Vaikinukas пишет:

O jus nemanot moterys ir paneles kad jums pačioms reikia kasko gyvenime siekti ir keisti savyje kaska, o ne tik ieskoti vyro ant balto žirgo, visos tos pačios ieskotojos kurios nieko nerandate, bent ziurejote i veidrodžius, o dar norite kaska surasti o juo labiau kad jus miletu lepintu ir panasiai, atsibuskite big_smile

Tu tai jau toks manekenas, kad net foto bijai įsidėti big_smile

Manekenas ar ne cia jau namo sprendimas viesintis ar ne big_smile ir neturiu tau aiškintis kodel be foto.

108

Maja пишет:

Neipareigojantys santykiai tai nemanau kad tai tik lova .Galima graziai leisti laika ,kazkur eiti ,kazka veikti .Jei du laisvi zmones ,nekenkia ,neardo vienas kitam seimos ,tai as tik uz ,,,,,,,,Kodel negalima leisti laiko su kazkuo, kol atsiras tas kazkas kuriam isipareigosi ............

Neisipareigojantys  santykiai,susitarei  su  draugu  ar  drauge  susitikti   pasivaikščioti  ,ar  išgerti  kavos ,na  bet  jis  neatėjo .Ir  pykti  negali  įsipareigojimo  nėra.Gerbti  kitą  žmogų  ir  bent  jam  pranešti ,kad  ateiti  negaliu,jau  yra  isipareigojimas  .Įsipareiogojimas  tai  nereiškia  ,kad  turi  eiti  į  lovą  iš  karto ,ar  jei  susitikote  ir  įvyko  keli  pasimatymai  tai  turi  baigtis  vedybomis.  Susitikinėjame  tam  ,kad  pažintume  vienas  kitą .Kad  išsiaiškintume ,kas  mūsų  poelgiuose  priimtina  vienas  kitam.Išsikalbėti,ką  mes  galime  keisti  dėl  mylimo  žmogaus.Ką  mylimas  žmogus  padarys  dėl  mūsų. Ir  jeigu  daugiau  supratimo,nei  noro  tik  kitą  pakeisti  pačiam  nesikeičiant ,o  tada  jau  galima  kalbėti  apie  labai  rimtus  įsipareigojimus.

109

tinsanis пишет:
Iveta пишет:
tinsanis пишет:

gal todėl, kad jie man svarbesni ir į tai rimtai žiūriu, ne kaip į žaidimą

110

Iveta  tave  supras  žmogus  kuris  į  bendravimą  žiūri  rimtai.O  tokie  kuriems rupi  vienadienei  santykiai  tavo  požiūris  tamsus  miškas.Jie  eis  per  mergas  net  ir  vedę. Sako  nesistenkime  pakeisti  to  kas  nepakeičiama. O  reikia  keisti  požiūri.Ir  šiuo  atveju  reikia   mokytis  atskirti  ,ar  žmogus  į  bendravimą  žiūri  rimtai.,ar  lėks  paskui  kiekvieną  sijoną. O  tokie  tegul  renkasi  kekšes  ir  jos  yra  jų  laimė. Kokie  jie  būtų  nelaimingi  ,jei  nebūtų  tokių  moterų  ,kaip  ir  jie.

111

Iveta пишет:
tinsanis пишет:
Iveta пишет:

zaidimas zaidimui nelygus,,tai kad sureiksminsi daug kalbesi apie tai tai bus rimtesnis poziuris nei to kuris mazai kalbes ar reiks emocijas?

112 (2013-10-25 11:43 отредактировано tinsanis)

pensininko mastymas toks kad neipareigojantys santykiai tai vienadieniai,,mastyma keist reikia perziuret isileist  naujoviu o ne buti dinozauru,,praejo tas laikas kai jau taip svarbu pase anspauda ir ant pirsto zieda uzmaut,, i baznycia vilktis,,,suprask: pazymetas suanspauduotas visos teises mano cia kaip daiktas,,,va po viso to cia jau rimta labai ,,

113

tinsanis пишет:
Iveta пишет:
tinsanis пишет:

zaidimas zaidimui nelygus,,tai kad sureiksminsi daug kalbesi apie tai tai bus rimtesnis poziuris nei to kuris mazai kalbes ar reiks emocijas?

nesupratau ka cia pasakei..nori pasakyt, kad tas kas mazai kalba, neisreiskia emociju, tai jau nerimtas poziuris? tai tikrai to neapibudina, greiciau asmenybe, bet ne tikslus

114

tinsanis пишет:

pensininko mastymas toks kad neipareigojantys santykiai tai vienadieniai,,mastyma keist reikia perziuret isileist  naujoviu o ne buti dinozauru,,praejo tas laikas kai jau taip svarbu pase anspauda ir ant pirsto zieda uzmaut,, i baznycia vilktis,,,suprask: pazymetas suanspauduotas visos teises mano cia kaip daiktas,,,va po viso to cia jau rimta labai ,,

zmogus gali ir ir daugiau nei metus bendrauti neipareigojanciai ir kazko daugiau viltis, tai koks cia bus mastymas pagal tave? zmogus ne daiktas, kad ji savintumeisi kaip daikta...ipareigojanciai santykiai man  cia yra pagarba vienas kito, tai reiskia, kad tu ji vertini, ir nebuni su zmogum, kol neatsiras kazkas gersenio, tik del laisvo laiko praleidimo

115

Vaikinukas пишет:
Ramunė пишет:
Vaikinukas пишет:

O jus nemanot moterys ir paneles kad jums pačioms reikia kasko gyvenime siekti ir keisti savyje kaska, o ne tik ieskoti vyro ant balto žirgo, visos tos pačios ieskotojos kurios nieko nerandate, bent ziurejote i veidrodžius, o dar norite kaska surasti o juo labiau kad jus miletu lepintu ir panasiai, atsibuskite big_smile

Tu tai jau toks manekenas, kad net foto bijai įsidėti big_smile

Manekenas ar ne cia jau namo sprendimas viesintis ar ne big_smile ir neturiu tau aiškintis kodel be foto.

Tai ir nebutina cia aiskint ir taip visiems aisku, kad esi baisuoklis neturintys veitrodziu ir ju privengentys nes atvaizdas tik pasibaisejima ir siauba kele, gyveni tokioje iliuzijoje, kad nematau, neviesinu reiskias esu grazus ir nepakartojamas, ir sirdis nekraujuoja, ir galvos neskauda.:::010
Cia kaip su storom bobom kurios nesioja erdvius balachonus keliais dydziais didesnius, tam kad galetu save paguos ir itikint, kad vis dar yra lieknos ir gali toliaus nevarzomai esti, arba kaip vyrai apsirede jaunystes maikes vis dar isivaiduoja, kad yra zavus ir patrauklus nes vis dar sugeba i ja ilysti, neziurint i tai, kad pupso didziauses pilvas, o jaunyste negriztamai praejo. :::012

116

Iveta пишет:
tinsanis пишет:
Iveta пишет:

nesupratau ka cia pasakei..nori pasakyt, kad tas kas mazai kalba, neisreiskia emociju, tai jau nerimtas poziuris? tai tikrai to neapibudina, greiciau asmenybe, bet ne tikslus

na cia daug kalbanciu apie tikslus,kaip svarbu santykiai ,,ir tai lieka tik kalbom,,nesuprasiu ,,,jai gerai yra kam tie isipareigojimai,,

117

Iveta пишет:
tinsanis пишет:

zmogus gali ir ir daugiau nei metus bendrauti neipareigojanciai ir kazko daugiau viltis, tai koks cia bus mastymas pagal tave? zmogus ne daiktas, kad ji savintumeisi kaip daikta...ipareigojanciai santykiai man  cia yra pagarba vienas kito, tai reiskia, kad tu ji vertini, ir nebuni su zmogum, kol neatsiras kazkas gersenio, tik del laisvo laiko praleidimo

na viltis durniu motina sako,,na santykiai ir visa kita -kiekvienam savo,,

118

Temos pavadinimas netaisiklingas... ir isvis tema ne i  tema.

119

tinsanis пишет:

Įsipareigojantys  santykiai  nebutinai  anspaudas  pase..Mane  ir  dauguma  pensininku  jau  anspaudas  nebedomina. Merginų  svajonė  balta  suknelė ,aš  ją  vilkėjau,o  dabar  jau  ne  tas  amžius  baltai  sukneliai .Dar  vedybos  žmonės  nori  ,kad  vaikai  turėtų  šeimą ,aš  savuosius  užauginau  ir  visi  sėkmingai  dirba   ar  mokosi ,o  dar  vieno  nebenoriu,geriau  maži  anūkai.:::021:::021:::021:::021Sako  ženijasi  dėl  pavardės ,aš  ją  gavau  ir  ji  man  patinka . Dėl  turto ,man  užtenka   vieno  buto .Be  to  turto  į  kapus  nenusineši. Kas  išlaikytų  irgi  nereikia. Taip  kad  nėra  tikslo  apie  tas  vedybas  svajoti. O  butus  turi  beveik  visi  pensininkai  ,ar  mano  amžiaus  žmonės.Žinoma  jeigu  nebuvo,kam  apgaule  išviliotas  ir  parduotas,arba  pragėrė.Labai  retai  kuris  vyresnis  svajoja  dar  prie  altoriaus  atsistoti.Bet  draugą  ar  drauge  turėti  trokšta  dauguma.
Dar  pastebėjau  ,kad  altorius  nepadaro  ,kad  pora  mylės  vienas  kitą  iki  grabo  lentos.Pasižada  ,bet  stebūklas  neįvyksta. O  žiūrėk  susimetę,kaip  sakoma  gyvena  nuodėmėje ,o  sugyvena  gražiai.Taip  ,kad  geriau  jau  nuodėmėje  gražiai ,nei  po  įžadų  gerbti  mušasi.

120

na idomi ce diskusija vyksta:) bet as uz normalius santykius:)