1

Тема: ieskau

sveikos,paneles moterys merginos, esu vaikinas 21 metu is kauno,tu panele, taciau noriu paivairinti gyvenima, ieskau pastovios meiluzes ar net sekso partneres, slaptumas pasitikejimas atsargumas garantuotas

2

Re: ieskau

tu juokauji? hahah juk pas tave vejai galvoje turbut big_smile atsiprasau uz issireiskima,taciau niekuomet neprasideciau su dvidesimtmeciu................
Kokios meiluzes,juk dar neuzaugai big_smile

3

Susirask   sau pana  ir  turesi nuolatine sekso partnere big_smile .....  meiluzes  big_smile  Meiluzes ieskok  kai  zmona turesi ..(jei tokia atsiras)  ...  bet nelinkiu to !!!!  ....:)

4

pana turiu,taciau tiek kiek man reikia is jos tikrai negaunu

5

Vat del tokios vaikinu dalies, kurie iesko nuotykiu, po to apibendrinami visi tokiais pat. Surimtekit, kam jums tos meiluzes? Morcius? Raskit mergina ir turesit nuolatini seksa.

6

na ir ko cia zmogu uzsipuolet?nei pasvajot nebe leidzia.:::010

7

nu tikrai

8

nu jo tikrai hahah

9

Prisiminiau ,kaip  viena  moteris  pasakojo,apie  vyro  svajonę.
Numirė  vyras  ,o  prie  jo  karsto  verkia  žmona  ir  meilužė.  Ir  dar  aiškinasi  kuri  karščiau  mylėjo:::447:::421
  Žmona  komentavo,jei  per  laidotuves  ateitų  meilužė  ir  pradėtų  aiškinti  ,kaip  mylėjo ,tai  išeinu  iš  laidotuvių  ir  tegul  laidoja ,jei  taip  myli:::247
Nutarėme ,kad  pirmoji  svajonės  dalis   gal  ir  išsipildys:::002 :::002,na  dėl  antros  ???????????

10

Kodel gi ne. Galima ir palaidoti smile

11

snekuciai big_smile:D

12

nesvarbu пишет:

pana turiu,taciau tiek kiek man reikia is jos tikrai negaunu

tai mesk lauk ta pana susirask tokia kuri tenkins visus poreikius, o cia pazinciu o ne seks paslaugas teikianti svetaine...

13

Teisingai  ,mes  ieškome  draugo.O  kai  kurie  ,tai  maišo  su  seks  paslaugom.Ir  dar  piktinasi  ,kad  pas  tokius  į  pasimatymą  neskubi .

14

Gaila man tavo paneles vaikine...
ir taves...

15

cia tik tarkos susirinke, nieko tu cia negausi...nebent prota ispypins

16

Kai  ant  asfalto  pradeda  pypint , žiūrėk  ir  avarija:::856