Тема: ieskau
sveikos,paneles moterys merginos, esu vaikinas 21 metu is kauno,tu panele, taciau noriu paivairinti gyvenima, ieskau pastovios meiluzes ar net sekso partneres, slaptumas pasitikejimas atsargumas garantuotas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskau
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
sveikos,paneles moterys merginos, esu vaikinas 21 metu is kauno,tu panele, taciau noriu paivairinti gyvenima, ieskau pastovios meiluzes ar net sekso partneres, slaptumas pasitikejimas atsargumas garantuotas
tu juokauji? hahah juk pas tave vejai galvoje turbut atsiprasau uz issireiskima,taciau niekuomet neprasideciau su dvidesimtmeciu................
Kokios meiluzes,juk dar neuzaugai
Susirask sau pana ir turesi nuolatine sekso partnere ..... meiluzes Meiluzes ieskok kai zmona turesi ..(jei tokia atsiras) ... bet nelinkiu to !!!! ....:)
pana turiu,taciau tiek kiek man reikia is jos tikrai negaunu
Vat del tokios vaikinu dalies, kurie iesko nuotykiu, po to apibendrinami visi tokiais pat. Surimtekit, kam jums tos meiluzes? Morcius? Raskit mergina ir turesit nuolatini seksa.
na ir ko cia zmogu uzsipuolet?nei pasvajot nebe leidzia.
nu tikrai
nu jo tikrai hahah
Prisiminiau ,kaip viena moteris pasakojo,apie vyro svajonę.
Numirė vyras ,o prie jo karsto verkia žmona ir meilužė. Ir dar aiškinasi kuri karščiau mylėjo
Žmona komentavo,jei per laidotuves ateitų meilužė ir pradėtų aiškinti ,kaip mylėjo ,tai išeinu iš laidotuvių ir tegul laidoja ,jei taip myli
Nutarėme ,kad pirmoji svajonės dalis gal ir išsipildys ,na dėl antros ???????????
Kodel gi ne. Galima ir palaidoti
snekuciai :D
pana turiu,taciau tiek kiek man reikia is jos tikrai negaunu
tai mesk lauk ta pana susirask tokia kuri tenkins visus poreikius, o cia pazinciu o ne seks paslaugas teikianti svetaine...
Teisingai ,mes ieškome draugo.O kai kurie ,tai maišo su seks paslaugom.Ir dar piktinasi ,kad pas tokius į pasimatymą neskubi .
Gaila man tavo paneles vaikine...
ir taves...
cia tik tarkos susirinke, nieko tu cia negausi...nebent prota ispypins
Kai ant asfalto pradeda pypint , žiūrėk ir avarija
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ieskau