Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 61 по 80 из 185
- Edvinas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: Ar tikite paranormaliais reiškiniais?
Zmogus tiki kuom nori tiketi... Manau jeigu bijosi kazko tai ir atsiras:) Bet siaip netikiu, kad pvz Lietuvoj gali buti tokiu dalyku..
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
o kodel jis tiki kuo nori tiket?kas tai lemia?
filmukas skirtas ir tam kad nelaikytum savo nuomones pagrindine.tu irgi kaip ir visi mes lyg tie kurmiai.
kaip man irodyt torsionini lauka?magais netikiu..paranormalu.....tai nepaaiskinamas koks reiskinys.trumpai tariant
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Nes zmogaus niekas nemokino kaip reikia priimti sklindancia info;) visi savamoksliai savo teorijas meto i kaire desine;) o kas mus valdo jiems nuo tokio chaoso tik patogiau;) zmones klysta manydami kad kunas ir tik kunas prijama info, taip jis prijama bet primitiviai, zmogus gali apdoroti daug daugiau;) tai mano gyvenimo kelias ir yra mano ir tik mano , likimo galia isitikinau keletas kartu;) bandziau pakeisti bet tai neimanoma;) bent jau man;) pabandik minciu deka;)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ir vel tas pats.nejauti kad svaistais nepagrystom teorijom?
- Žydrė
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Visos yra pagrystos ir daug svariau nei tos kurios remesi siolaikinis mokslas;) na gerai;) nors neturiu daug laiko bet pabandisiu yroditi tau labiausia svaria atrodancia teorija;) papaisik kuri tau atrodo svariausia;) pasistenksiu per minimaliausia laika ja tau parodyti is kitos puses;) bet ir tuo nemanau kad bus tinkamas rezultatas;) bet karta jiuk galima isbandyti;)
- Gitana
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
kūnas per trumpai gyvena kad kažką smegenys išaiškintų, o siela nekalba... kiekvienas su savo tiesa ir tai nėra blogai, kiekvienam savo kelias ir nė vieno šventesnis... mes tą kelią patys daug nulemiam, ko negalim pakeist-net nesistenkim-svarbu suprast ką galim....
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ok paaiskink kaip fotonui atrodo pasaulis
- Gitana
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
niekam nieko nereikia aiškint-kaip sakiau kiekvienam savo tiesa ir savo kelias... o įrodinėt tai, kuo aš tikiu nėra prasmės... man gyvent netrukdo kitokia nuomonė
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
pas visoks klausiau.jis siules paaiskint betka.o tikek ka nori.kas man.bet kelia kad nulemi tai pasigincyciau.
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Tokia lengva uzduoti davei net prajokinai iki asaru smagiu;) jo mokyklos padariniams istaisyti prireike man 6metu;) ka jis ten sneka viskuom pritariu irodanciu faktu neieskosiu , nes vis tiek nepatikesi o laiko svaistyti nenusiteikias;) knyga puikia skaitinejiu ir tau parekomenduociau bet tai pagalvosi kad cocsa siulau;D tad apseisiu;)
74 Ответ от qqqqqq 2014-05-25 21:45 (2014-05-25 21:49 отредактировано qqqqqq)
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
nezinau neisimeta nuoroda.po kiek coca?)))
- visoks
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Теория относительности Эйнштейна - фальшивка Pabandik youtube suvesti,
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
is kur levasovs zino kad kazkas siunte duomenis interferometro ir kad nefalsifikacija buvo ir tt ir panasiai.beto cia ne atsakymas o kad teorija reliatyvumo klaidinga.ir sviesa nesklinda 300 000km/s.nu sviesos greiti manau pasistengus pasitikrintu betkas.ir manai man rodys 1mln km/s?
tokiu visokiausiu eksperimentu ir teiginiu,klaidingu suvokimu traktavimu ir tt daugybe.beto ir mokslas jukgalutinio tasko nepadejes.
tai kaip atrodys fotonui pasaulis?lygiai kaip ir man stovinciam ant zemes?
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
taigi tu tvirtini kad fotonu nera isvis vadinas.o fotoefekta kaip paaiskint?liuminescencija lazerius kompus praktiskai viska.
ir kaip tada zenevoj aiskina daleliu gyvavimo trukme ilgesne nei palozheno?
- qqqqqq
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
nu gal jau po 7 metu galesi paaiskint.
Сообщений с 61 по 80 из 185
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.