Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 281 по 300 из 312
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?
Nekaltas пишет:Eikit eikit pas plastakes!!! ir dar paprasykit, kad oraliniu padarytu, tai net sargio galit nesideti, nes visos ligos persiduoda jums oraliniu ir netgi buciuojantis per seiles....O jeigu esate tokie zm. kuriems reikia panos kaip pasitenkinimo objekto, tai esat tusti zm. kaip barabanai.....
Tu irgi barbaras, nes maista juk valgai.
- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
plastakes man i PM,yra darbo
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:Arturas пишет:O man atrodo kad cia Ola saves zemina
ola tau dar atrodo kad tu grazi kad tu jauna kad tu kazka dulkini-nors pradedant gyvenimu ir vyrais tai jie su tavim tai daro,patyciu objektas esi tu delto teks tau sutikt,,,gyvenimas toks tavo ,,man tyciotis is kazkokio daikto visiskai neidomu,,,tu palosi paisterikuosi ir viskas visiskai banalu ir neidomu,,,,beja del daikto taip tai mano poziuris ir juo gyvenime buvai ne karta,,,,
Bet ziuriu draugisku patarimu pasiremontuot smegenis nepasinaudojai, palok as pasijuoksiu bet sakoma, kad is ligoniu negalima juoktis.
o tai kodel is taves juokias ir tyciojasi?delto kad silpna ?ar delto kad patyciom skirta?
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:ola tau dar atrodo kad tu grazi kad tu jauna kad tu kazka dulkini-nors pradedant gyvenimu ir vyrais tai jie su tavim tai daro,patyciu objektas esi tu delto teks tau sutikt,,,gyvenimas toks tavo ,,man tyciotis is kazkokio daikto visiskai neidomu,,,tu palosi paisterikuosi ir viskas visiskai banalu ir neidomu,,,,beja del daikto taip tai mano poziuris ir juo gyvenime buvai ne karta,,,,
Bet ziuriu draugisku patarimu pasiremontuot smegenis nepasinaudojai, palok as pasijuoksiu bet sakoma, kad is ligoniu negalima juoktis.
o tai kodel is taves juokias ir tyciojasi?delto kad silpna ?ar delto kad patyciom skirta?
Psichologinės pagalbos telefonas Vilniuje – (8 800) 2 00 02
Darbo valandos: darbo dienomis 13.00–20.00 val.
pabandyk paskambyti, gal tau ka isaiskins, man tai tavo kniaukimai, lojimais atsibodo.
- Aurimas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Keista - informuota labai. Toks altruizmas kito atžvilgiu ar asmeniniai potyriai?..
- Svajūnas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Jos paskirtis šioje gijoje yra išsilieti ant vyrų
- Mantas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Na jai poreikis yra,tai ir nauduojasi,plastakiu ar kaip pavadinsi pasloaugom,tik kad plastake plastakei nelygi.
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:ismok rasyt mesos gabale:) kniauki loji tai tik tais tu beda tik kad niekas neklauso,,o jai dantis siept pradedi bata pamatai:)))) ir po visu kniaukimu dantu siepimu,,,kaimo miss kam tos tavo isterijos?esi bejege tiek cia tiek gyvenime,,jai sask,turi kapeikele pasiskambink turesi su kuom pasneket:))) 36m,,turejai priprast kad esi niekas,,,per tiek laiko,,,
debilas ka be pridurt, uzuojauta tau ir tavo artimiesiems
debilas,,tas kas tave moterim skaito ir uzlipa-nors matos taip gerai uzlipa kad iki siol pasekmes lipimo jauciasi:D:D:D
as taves visiskai neuzjauciu man netgi linksma kad gyvenimelis tau taip nusiseke:)))
Man tai nusiseke o tau nenusiseke, as tai laiminga savo padetim ir dievo padovanotu lilkimu o tamstelei tai ne kas jai kaip alkanas sunytis vis jojat i lojat o lojimas iki mano aukstybiu nedaeina, apmaudu, ane
289 Ответ от Andrius 2014-07-18 20:54 (2014-07-18 20:55 отредактировано tinsanis)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:OLA пишет: debilas ka be pridurt, uzuojauta tau ir tavo artimiesiems
debilas,,tas kas tave moterim skaito ir uzlipa-nors matos taip gerai uzlipa kad iki siol pasekmes lipimo jauciasi:D:D:D
as taves visiskai neuzjauciu man netgi linksma kad gyvenimelis tau taip nusiseke:)))
Man tai nusiseke o tau nenusiseke, as tai laiminga savo padetim ir dievo padovanotu lilkimu o tamstelei tai ne kas jai kaip alkanas sunytis vis jojat i lojat o lojimas iki mano aukstybiu nedaeina, apmaudu, ane
dievas dovanojo tai gal esi nekalto pradejimo:D:D:D iki tavo aukstybiu? i avi panasumas tai aukstybes,na suvalkijos lygumu aukstuomene tave tikrai ivertina:D:D
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:debilas,,tas kas tave moterim skaito ir uzlipa-nors matos taip gerai uzlipa kad iki siol pasekmes lipimo jauciasi:D:D:D
dievas dovanojo tai gal esi nekalto pradejimo:D:D:D iki tavo aukstybiu? i avi panasumas tai aukstybes,na suvalkijos lygumu aukstuomene tave tikrai ivertina:D:D
palok, palok nabageli, ka nematai kaip skurdziui numetu kaula pasireiksti, na nustebink mane palok ka nors iskirtiniu, nes pats supranti ismetu metus skaityti ir vis tiketi nauju perlu, atsibodo, tikiuosi si karta sugalvosi ka nors idomiau
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:OLA пишет:Man tai nusiseke o tau nenusiseke, as tai laiminga savo padetim ir dievo padovanotu lilkimu o tamstelei tai ne kas jai kaip alkanas sunytis vis jojat i lojat o lojimas iki mano aukstybiu nedaeina, apmaudu, ane
palok, palok nabageli, ka nematai kaip skurdziui numetu kaula pasireiksti, na nustebink mane palok ka nors iskirtiniu, nes pats supranti ismetu metus skaityti ir vis tiketi nauju perlu, atsibodo, tikiuosi si karta sugalvosi ka nors idomiau
kaula pasakoji savo vaikyste? kaip augai:) na papasakok dar ka nors,,,turtinga grazuole:D:D:D na tavo kaime nauja kas mieste jau sena,,,beto 36m su virsum ir ne i jaunuoles taikai-o del padeveto daikto negi stenksies:)
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:dievas dovanojo tai gal esi nekalto pradejimo:D:D:D iki tavo aukstybiu? i avi panasumas tai aukstybes,na suvalkijos lygumu aukstuomene tave tikrai ivertina:D:D
kaula pasakoji savo vaikyste? kaip augai:) na papasakok dar ka nors,,,turtinga grazuole:D:D:D na tavo kaime nauja kas mieste jau sena,,,beto 36m su virsum ir ne i jaunuoles taikai-o del padeveto daikto negi stenksies:)
Stengtis reikia tuolete o cia reikia rasyti berasti
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:kaula pasakoji savo vaikyste? kaip augai:) na papasakok dar ka nors,,,turtinga grazuole:D:D:D na tavo kaime nauja kas mieste jau sena,,,beto 36m su virsum ir ne i jaunuoles taikai-o del padeveto daikto negi stenksies:)
Stengtis reikia tuolete o cia reikia rasyti berasti
tai tave tuolete dare:)) tai yra gimei ten:D:D tualetas tai tavo gyvenimas ir tu:))) perkeltine prasme,,,,
Tavo skyleti pantalonai sudreko ir visas sudrekai be vibruodamas is malonumo ane, apsitriedri nabagas fuuu net smarve pasklido, tiesiogine prasme.
294 Ответ от Andrius 2014-07-18 23:23 (2014-07-18 23:26 отредактировано tinsanis)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:OLA пишет:Stengtis reikia tuolete o cia reikia rasyti berasti
tai tave tuolete dare:)) tai yra gimei ten:D:D tualetas tai tavo gyvenimas ir tu:))) perkeltine prasme,,,,
Tavo skyleti pantalonai sudreko ir visas sudrekai be vibruodamas is malonumo ane, apsitriedri nabagas fuuu net smarve pasklido, tiesiogine prasme.
brangute dar per interneta kvapo neperduoda tad apsisikai pati:))) ir tevo pantalonus nesioji pati:))) na tau 36m tad apatiniai tau reiksmes nedaro kas jau ant taves lips tam gyviui nebus svarbu nei kaip tu kvepesi nei kokie apatiniai ant taves bus:))))
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
tai tau tualetas tai pantalonai....kokiam buomzyne gimiai?kokiam tvarte atsiradai?:D:D:D
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:tai tau tualetas tai pantalonai....kokiam buomzyne gimiai?kokiam tvarte atsiradai?:D:D:D
Bet vizgi atsakyk i viena vieninteli klausima, kodel esi toks durnas?
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tik nereikia, apsitriedei tai nerasytum ant kitu, geda peleda toks senas net 30-metu perzengei solydus senbernis o triedi kaip maziukas, negi sanitarai tau uzpakaliuko nuglebusio nenusluosto, va je kaip skraidzia tavesiulau Grybauskaitei skunda siusti kopija sau o originala LT prezidiumui.
tu sergi kazkokia liga ....paslaptingu balsu negirdi ,isivaizduojamu priesu nematai:D
pasakoji vel kazka is savo gyvenimo,,kuriam seimos nariui ar pan,,tokia problema yra,,nesi is tu protingu kuri sukurt galetu imi viska is gyvenimo savo idomaus:)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
OLA пишет:tinsanis пишет:tai tau tualetas tai pantalonai....kokiam buomzyne gimiai?kokiam tvarte atsiradai?:D:D:D
parasyk teisingai be klaidu ,,ar neismoke taves rasyt:)
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Ar kas yra buves Vokietojoje viesnamyje?
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
tinsanis пишет:OLA пишет:tinsanis пишет:tai tau tualetas tai pantalonai....kokiam buomzyne gimiai?kokiam tvarte atsiradai?:D:D:D
parasyk teisingai be klaidu ,,ar neismoke taves rasyt:)
As imu pavyzdi is "geriausiu"
Сообщений с 281 по 300 из 312
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.