1

Тема: alus

koks alus geriausias? koki labiausiai megstat?;)

2

Re: alus

siaip tai asmeniskai, nelabai megstu gerti alaus. per tusus stipriau ka nors vat isgerti  geriau yra o siaip tai geriu gira vietoj alaus big_smile

3

as asmeniskai geriu svyturio extra dazniausiai... siuo metu kadangi nera galimybiu gerti lietuviska alu, tai visai nieko Calsberg is mazu buteluku geriu.. mmm.. visai skanu..

4

bet gi kaip skanu!!:p asiq, del skonio nesigincijama..:)
bet man tai vis tiek svyturys!;)

5

keista kad pana tokia tema sukure big_smile o man patinka alus su skoniu. carlsbergas man asmeniskai my***as yra, nesupykit niekas, ir svyturys ne prie sirdies. megstu tamsu alu. nors siaip ir alaus skonis priklauso nuo daug ko, pvz su kuo esi, ar salta geri, ar gamtoj, ar namie ir pan. kartais visoks buna skanus smile

6

Aleksandras, 21 пишет:

keista kad pana tokia tema sukure big_smile

kodel keista?panos irgi alu megsta ir joms tai taip pat aktuALUS klausimas:D

7

euro strong or 9.5 balo :DDD
Nu o jai rimciau tai: Svyturio raudonas, degantis, extra ir tas nepasterizuotas smile

8

fuuuuuuuuuu....nekenciu alaus....

9

svyckos extra.. ką ten dar profilaktikškai pavartojam..:? na dažniausiai turbūt jį, bet retkarčiais "žalgirio", į "tauro" produkciją taip at nespjaunu.. tinka šviesus, silpnas alus:)

10

Utenos "Auksinis" arba Carlsberg;)

11

man atrodo ar sita tema biski SUGEDO ? exploreris is vis nekrauna sito puslapio, per ff dar rodo, bet iskreiptai.

12

man irgi pirmo sios temos puslapio neuzkrauna, bet su antru viskas tvarkoj, taip kad siulau diskusijas testi smile
o jei jau apie alui, tai visiskai jo negeriu, o tikint reklamomis: "probably the best beer in the world" yra Carlsberg, o Kalnapili uz skiepijama kitoki pasaulio suvokima irgi reiktu pagirti, bet pagal pardavimus speciau, kad populiariausias Utenos alus

13

girdejau kad svyturys kazkada buvo isrinktas vienu is geriausiu pasaulyje ( ar tai europoj..:? ) man asmeniskai jis irgi the best;) calsberg taip pat labai labai skanumelis;)

14

daugiau nuomoniu nebus?:V

15

as gerdavau Kalnapilio REd kadangi redo neber geriu  Kalnapilio dvaro arba kitoki kalnapilio alu 

16

tauro extra ir nieko kito... wink big_smile

17

Nus as tai visuomet Forta smile, Svyturys skanu tik kol buni pajuryje, ten jis visuomet sviezias, bet nuvaziavus kur kitur jau fui, nebe tas skonis yikes , o siaip geriausias tai Holsten, bet deje tokio LT neteko rast, cia kazkoki mesla pardavineja, geras tik vokieciuose buvo :-D

18

Kastytis zinojai kad Kalnapilio alus daug aukso apdovanovimu yra gaves kaip geriauses pasauli alus ?????

19

Arminas, 19 пишет:

Kastytis zinojai kad Kalnapilio alus daug aukso apdovanovimu yra gaves kaip geriauses pasauli alus ?????

o ne Svyturys kartais?

20

Arminas, 19 пишет:

Deje ne kalnapilis smile , o Svyturys kiek zinau, nors ir tas nemazai skyne, tik LT aisku big_smile