Re: seksas automobilyje
Laura пишет:Geras dalykas
Aaaaisku kad geras:D tik nepamirsk pries isesdama mamai sms issiusti kad kriminalistams maziau darbo butu
Mašinoje galima daug su kuo kažką veikti, mano atveju su vaikinu/vyru
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Страницы Назад 1 … 33 34 35 36 37 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Laura пишет:Geras dalykas
Aaaaisku kad geras:D tik nepamirsk pries isesdama mamai sms issiusti kad kriminalistams maziau darbo butu
Danielius пишет:Laura пишет:Geras dalykas
Bet neprakstiska, airbag'ai daug vietos uzima;D
Laura пишет:Danielius пишет:Aaaaisku kad geras:D tik nepamirsk pries isesdama mamai sms issiusti kad kriminalistams maziau darbo butu
tai mandaoškėj mažytėj kokioj nereik tratintis
Danielius пишет:Laura пишет:Mašinoje galima daug su kuo kažką veikti, mano atveju su vaikinu/vyru
Na jos po to pačios išsitempia ir išplatėja, svarbiausia kad mandaoškių neturėtų ;D
Laura пишет:Danielius пишет:Bet neprakstiska, airbag'ai daug vietos uzima;D
Na jos po to pačios išsitempia ir išplatėja, svarbiausia kad mandaoškių neturėtų ;D
hahah
Danielius пишет:Laura пишет:tai mandaoškėj mažytėj kokioj nereik tratintis
hahah
Jokios savigarbos pas mergaite.
Danielius пишет:Laura пишет:tai mandaoškėj mažytėj kokioj nereik tratintis
hahah
Laura> tave limuzine daznai tratina?
Laura пишет:Danielius пишет:Na jos po to pačios išsitempia ir išplatėja, svarbiausia kad mandaoškių neturėtų ;D
hahah
Taigi jus ,Ponaitissss, neturetumet reiksti savo nuomones apie zmogu,kurio jus nepazistat. Ar as vel klistu?
O meilei blogu vietu nera,manau.
Ponaitissss пишет:Laura пишет:hahah
Taigi jus ,Ponaitissss, neturetumet reiksti savo nuomones apie zmogu,kurio jus nepazistat. Ar as vel klistu?
O meilei blogu vietu nera,manau.
O po to stebisi, kodel tiek daug sekso istroskusiu bernu.
dalija пишет:Ponaitissss пишет:Jokios savigarbos pas mergaite.
O meilei blogu vietu nera,manau.O po to stebisi, kodel tiek daug sekso istroskusiu bernu.
Prie ko čia tai? Sakau su vaikinu, vyru... Nematau nieko blogo išbandyti daug įvairių vietų, o ne užsidaryti miegamajame visąlaik.
Laura> tave limuzine daznai tratina?
24/7 kiaurą parą, septynias dienas per savaitę, 365 dienas per metus.
Grigorij пишет:Laura> tave limuzine daznai tratina?
24/7 kiaurą parą, septynias dienas per savaitę, 365 dienas per metus.
Ištverminga:D
Na tikrai neisivaizduoju kaip tokia, kaip Laura, kuri viesai raso kaip ja tratina ir kur ji uzsiima seksu gali tureti pastovu zmogu. Tokius dalykus pasakoti yra zema ir nemanau, kad daug kam tai idomu. Kas butu jei vaikinai cia pradetu girtis savo seksualinem nuotykiu istorijom?
Na tikrai neisivaizduoju kaip tokia, kaip Laura, kuri viesai raso kaip ja tratina ir kur ji uzsiima seksu gali tureti pastovu zmogu. Tokius dalykus pasakoti yra zema ir nemanau, kad daug kam tai idomu. Kas butu jei vaikinai cia pradetu girtis savo seksualinem nuotykiu istorijom?
Ponaiti, o tau pažįstamas žodis "ironija"?
Beje, teisingumo dėlei, ar Laura tikrai minėjo kur ir kas ją pamyli?:) ar čia tu blogai supratai jos pasakymą?
Cruella, net ironizuot reikia moketi, nes tokia ironija nekelia sypsenos.
Susirupino Pinaitissss merginos morale...pagirtina. Tik smerkdamas ja pats ne tik ,kad jai nepadedi,bet ir savo ivaizdi menkini. Cia padetu tau pozityvi alternatyva.
Iškrypėliai.
Susirupino Pinaitissss merginos morale...pagirtina. Tik smerkdamas ja pats ne tik ,kad jai nepadedi,bet ir savo ivaizdi menkini. Cia padetu tau pozityvi alternatyva.
Kuo as menkinu save? Kad man slykstu ir nepriimtina? Kad as neigiamos nuomones apie tam tikrus dalykus? Na zinai, galima dar ir pavardint viesai kiek sekso partneriu turejo ir kokias venerines ligas turejo, butu isvis super.
Nieko tokio, ponaitis tiesiog čia savo pyktį ant manęs lieja nes kažkada jį užblokavau Nei aš minėjau kur ir su kuo aš kažką darau nei ką
Žmogus tiesiog sukūrė mano gyvenimo istoriją ir ją pats komentuoja, graudu
Kas tau ponaiti šlyktu ir nepriimtina? Seksas? Ar tik seksas kitoje vietoje negu lovoje? Ir ką aš tau aplamai čia pavardinau? Pasakiau kur? Su kuo? Kada? Kodėl? ir t.t.?
Страницы Назад 1 … 33 34 35 36 37 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje