Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Euras (Страница 6 из 11)
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 101 по 120 из 203
- Milana
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Euras
Ponaitissss пишет:O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu
Tau neįdomu, bet tai kodėl skaitai tada, komentuoji ir toliau vedi diskusijas Na jei neįdomu tai nerk iš čia, nes niekas tavęs čia nelaiko ir dėmesio skirt neprašo. Čiau.
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Milana пишет:Ponaitissss пишет:O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu
Tau neįdomu, bet tai kodėl skaitai tada, komentuoji ir toliau vedi diskusijas Na jei neįdomu tai nerk iš čia, nes niekas tavęs čia nelaiko ir dėmesio skirt neprašo. Čiau.
Nerk pati. O diskutuosiu kur ir kada noresiu. Isdesciau savo nuomone, o tu nemandagi cia mane siuntineji. Negrazu, oj negrazu.
- Milana
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Ponaitissss пишет:Milana пишет:Ponaitissss пишет:O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu
Nerk pati. O diskutuosiu kur ir kada noresiu. Isdesciau savo nuomone, o tu nemandagi cia mane siuntineji. Negrazu, oj negrazu.
Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria''
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Milana пишет:Ponaitissss пишет:Milana пишет:Tau neįdomu, bet tai kodėl skaitai tada, komentuoji ir toliau vedi diskusijas Na jei neįdomu tai nerk iš čia, nes niekas tavęs čia nelaiko ir dėmesio skirt neprašo. Čiau.
Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria''
Jei jau pradejai metytis tokiais issireiskimais, tai pirmiausia buduliais ka nori, kad ir savo aplinka vadink, bet ne mane Jei nezinai kas yra neigiama nuomone ir vadovaujiesi - nepatinka, nekomentuok, arba gerai, arba nieko. Na tada tikrai diskutuoti neverta.
- Milana
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Ponaitissss пишет:Milana пишет:Ponaitissss пишет:Nerk pati. O diskutuosiu kur ir kada noresiu. Isdesciau savo nuomone, o tu nemandagi cia mane siuntineji. Negrazu, oj negrazu.
Jei jau pradejai metytis tokiais issireiskimais, tai pirmiausia buduliais ka nori, kad ir savo aplinka vadink, bet ne mane Jei nezinai kas yra neigiama nuomone ir vadovaujiesi - nepatinka, nekomentuok, arba gerai, arba nieko. Na tada tikrai diskutuoti neverta.
Tai ir nediskutuojam daugiau, ramu bus
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Milana пишет:Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria''
o kas ta Salciute? kas jinai tokia? as va nepazistu tokios ir gyvenimas nuo to ne kiek nepasikeite) o facebookas ir kiti soc tinklai tai yra blogis) tai tik dar viena priemone centralizuotai vienoje vietoje kaupti informacija apie zmones
109 Ответ от Milana 2014-12-08 20:24 (2014-12-08 20:26 отредактировано Milana)
- Milana
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Konstantinas пишет:Milana пишет:Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria''
o kas ta Salciute? kas jinai tokia? as va nepazistu tokios ir gyvenimas nuo to ne kiek nepasikeite) o facebookas ir kiti soc tinklai tai yra blogis) tai tik dar viena priemone centralizuotai vienoje vietoje kaupti informacija apie zmones
Šalčiūtė tai tik vienas iš šimto galimų pavyzdžių Aš apie tai, kad žmogus neturi kreipti dėmesio į nepatinkančius dalykus ar žmones, bent jau kol tai jo neliečia asmeniškai
- laika
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nezinau ar pirkti auksa uz litus ar laukti euru?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
laika пишет:nezinau ar pirkti auksa uz litus ar laukti euru?
geriau investuok pinigus i investicini fonda nes ten paskirsto rizika o taip sukisi visus pinigus i viena produkta ir paskui bijosi kad auksas nenuvertetu o aukso kainos irgi svyruoja kaip ir naftos
- laika
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
jeigu bus geriau euras tai dabar pigiau nupirkt aukso,poto keist i eurus,juk euras geriau uz lita?jei ziuri pozityviaiklausiau del euro,o ne investicijos fondo.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
nea ne taip viskas yra. aukso kainos pasaulineje rinkoje yra isreiskiamos eurais ir doleriais. paskui is euru perskaiciuoja i litus fiksuotu kursu 3.45 todel iskeitusi litus i auksa o paskui auksa i eurus tu ne kiek neislosi palyginus su tiesioginiu keitimu is litu i eurus ir netgi prarasi ant komisiniu mokesciu nes vietoj vienos operacijos teks atlikti is karto dvi. bankas ar kitokia istaiga parduos tau auksa brangiau o nupirks pigiau ir prarasi vien tik is pirkimo/pardavimo kursu skirtumo. pas privacius supirkejus ir lombardus kazkiek skiriasi kainas gali ieskoti supirkeju kas pigiausiai parduos ir brangiausiai nupirks bet vis tiek neislosi nes jie apsidraudzia ir uzsideda per dideli skirtuma tarp pirkimo pardavimo kainu. palauk ateis sausio 1 d ir visi pinigai saskaitoje automatiskai persiskaiciuos i eurus
- laika
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
taip taip.spredas viskas aisku.sakau kad pagal forumo lankytoju nuomone,euras bus geriau nei litas.tai siuo metu reiktu lita keist i auksa,deimantus,akcijas.......likvidzius produktus.po sausio pirmos bus stebuklingas euras kuris bus labai geras ir viskas su juo bus POZITYVU jei ziuri pozityviai.tada keiciu i eurus tai ka pirkau uz suplysusius litus.
- Aistė
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
laika пишет:taip taip.spredas viskas aisku.sakau kad pagal forumo lankytoju nuomone,euras bus geriau nei litas.tai siuo metu reiktu lita keist i auksa,deimantus,akcijas.......likvidzius produktus.po sausio pirmos bus stebuklingas euras kuris bus labai geras ir viskas su juo bus POZITYVU jei ziuri pozityviai.tada keiciu i eurus tai ka pirkau uz suplysusius litus.
Tai o nepaprasciau iskart litus i eurus keist?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
litai i eurus automatiskai pasikeis jusu banko saskaitoje. euras bus neblogesnis negu litas tiktai kainos pabrangs todel jeigu planuojate pirkti kazkoki tai brangu daikta ten masina arba buitine technika geriau pirkti dabar uz litus paskui tas pats daiktas eurais perskaiciavus i litus brangiau kainuos.
- laika
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
todel ir sieju dabar suplysusi lita supereura ir auksa.jei brangiau parduosiu auksa,vadinasi GALBUT buvote teisus sakydami kad euras geriau.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Jolanta пишет:Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus''
sakai tiesiogiai nepakeis?) padidejusios kainos istustins tavo pinigine
Сообщений с 101 по 120 из 203
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.