Re: Euras
Jolanta пишет:Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus''
sakai tiesiogiai nepakeis?) padidejusios kainos istustins tavo pinigine
jos pinigine gerai uzdirba.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Euras
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Jolanta пишет:Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus''
jos pinigine gerai uzdirba.
Konstantinas пишет:Jolanta пишет:Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus''
Kainos ir taip auga O įvedus eurą jos augs tikrai ne ant tiek, kad man čia sedėt ir verkt kaip bus viskas brangu ir kaip viskas bus blogai
Taves tai nepalies, o kokiai mamytei, kuria mete vyras, kuri neturi ilgas slauneles nesuras sau turtingo vyro islaikytojo, tai bus sunku tokioms.
Jolanta пишет:Konstantinas пишет:sakai tiesiogiai nepakeis?) padidejusios kainos istustins tavo pinigine
Kainos ir taip auga O įvedus eurą jos augs tikrai ne ant tiek, kad man čia sedėt ir verkt kaip bus viskas brangu ir kaip viskas bus blogai
Taves tai nepalies, o kokiai mamytei, kuria mete vyras, kuri neturi ilgas slauneles nesuras sau turtingo vyro islaikytojo, tai bus sunku tokioms.
Pas mane pačią du vaikai, ir jokio vyro nėra. Na ir kažkaip gyvenu ir nedejuoju Na aišku aš nedirbu už minimumą, plius vaikų tėvas alimentus moka. Tai viskas kaip ir tvarkoje, gal dėl to man euras ir nebaisus
na jau daug kas isivede eura ir nieko labai nepasikeite.. kodel manot kad pas mus pasikeis? man tai tiesiog idomu, nauja valiuta, nauji skaiciai, reiks priprast.. o kad bankai praras komisinius uz valiutos keitima tai cia jau ju problemos. as is viso uz europos vienijimasi i viena valstybe ar bent federacija, nes kol kas tai nei sis nei tas.. bet del kalbu ivairoves sunkiai imanoma
as is viso uz europos vienijimasi i viena valstybe ar bent federacija, nes kol kas tai nei sis nei tas.. bet del kalbu ivairoves sunkiai imanoma smile
tai europos sajunga ta vaidmeni atlieka manau.
Burkite savo komanda ir eikite i seimą: D profesoriai:D
Ieškoko partija.. Už geresnį virtualų gyvenimą, kartais ir realų.
Taip taip:D galėtu susirinkti seime visi ir suda malti netik ieskok.lt bet visai Lietuvai. Ir aiškinti savo teorijas:D ir Grybauskaitiai paaiškinti gyvenimą:D
Eisim eisim, per sekančius rinkimus ;D
Kad tik jums pasisektu:D o ne sušaudytų:D
mauzeris sake viskas branks
Laukiam euro
Is dalies gerai, kad nereikes keist valiuta, o ypac dirbantiems su turistais, nes viena valiuta ir maziau formalumu.
gilus apmastymas.
as is viso uz europos vienijimasi i viena valstybe ar bent federacija, nes kol kas tai nei sis nei tas.. bet del kalbu ivairoves sunkiai imanoma smile
tai europos sajunga ta vaidmeni atlieka manau.
toli grazu. europos sajunga kol kas pati nezino ka atlieka..
sake kolega kad pastuose jau galima isigyt euro monetu , ten eiles stovi prie ju iskeicia visas, net nebeturi pastas, deda lapeli kad nebeturime, tai va kaip zmones nenori euro
populiari matyt kaledine dovanele... kitaip paaiskint negaliu taigi po naujuju visi galesim juos pamatyt ir paliest.. kad kolekcininkai graibsto, tai suprantu, is karto gauna visa rinkini lietuvisku euru, galbut parduoda i uzsieni, o kam lietuviams tai nzn...
Tai kad geriau naujų palaukt, parduotuvėse gražą eurais atmetinės, tai stambesnėm kupiūrom smulkius pirkinius pirkt, nereiks laukt banke eilėse ;]
Vienintelis minusas kurį aš matau tai, kad stovėsime kurį laiką kasose ilgiau, nes aptarnavimas užtruks ilgiau, kai dar niekas nepripratę prie monetų ir panašiai
Vienintelis minusas kurį aš matau tai, kad stovėsime kurį laiką kasose ilgiau, nes aptarnavimas užtruks ilgiau, kai dar niekas nepripratę prie monetų ir panašiai
o ka cia priprasti? eurocentai panasus i lietuviskus centus ir juos daznai zmones maiso vietoj litu duoda eurus
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Euras