Re: Po kiek laiko jau galima "atsiduoti" patinkančiam žmogui?
ishkart kai tik suvoki kad jis patinka..:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Po kiek laiko jau galima "atsiduoti" patinkančiam žmogui?
ishkart kai tik suvoki kad jis patinka..:)
Laikas neribotas , trecias pasimatymas ir viskas , tai gali buti ir po 6 men. , bet kokiu atveju visa ta laikotarpi turesi ka veikti , o deserto norisi visada
mano buvusi mergina man atsidave po 3-ieju men ir nieko,laukiau..........................
nedraugavus..
Kas cia per klausimas:D kada nori tada atsiduok:D
Ai gal varom merginos i Gariunus,nusipirkit Prada rankenuka arba chanel maikes su zenklu per visus papus ir einam fotkintis isrietusios siknas ,juk jus drasios per INTERNETA
mano buvusi mergina man atsidave po 3-ieju men ir nieko,laukiau..........................
kur dabar ta mergina?
laukia 3 men su kitu vaikinu?
o jus tris menesius lauket, gavot ir... nebereikia merginos?
Daytom пишет:mano buvusi mergina man atsidave po 3-ieju men ir nieko,laukiau..........................
kur dabar ta mergina?
laukia 3 men su kitu vaikinu?
o jus tris menesius lauket, gavot ir... nebereikia merginos?
o Jūs tamsta, būrėja būsite? Ar gyvenate su šiuo vyru, kad teisiate? Gal ta mergina dėjo skersą ant jo?
labai individualu.
kaip vyras per keleta minuciu nusprendzia, ar noretu tos merginos, taip ir mergina intuityviai zino, pasirasys kada nors ji tam zmogui ar ne... tik laiko klausimas, kada
o laikas priklausys nuo aplinkybiu, nuo vaikino sugebejimu, kantrybes, bendravimo igudziu
tik klausiu.
niekas nieko nesmerkia, nepriimkit asmeniskai
tik klausiu.
niekas nieko nesmerkia, nepriimkit asmeniskai
Tai kam toks paskutinis klausimas? ) merginos duodamos laiko limita taip tikrina vaikina, bet tai yra kvaila, nes tuo metu jis gali kitas tvarkyt kol ateis Tavo eile "duoti". Bet nesakau, kad turi visiems duoti, cia yra kiekvienos asmeninis reikalas kada duos. O tos kur garsiai rekia, kad niekam neduoda, iskart neduoda ir pan. tai dazniausiai pacios pirmos ir pasiraso )
Kvailas klausimas. Kada nori tada ir atsiduodi. Pabrėžiu, kada nori.
Nesitaupykit, bet mylėkitės atsakingai.
Daiva пишет:tik klausiu.
niekas nieko nesmerkia, nepriimkit asmeniskaiTai kam toks paskutinis klausimas? ) merginos duodamos laiko limita taip tikrina vaikina, bet tai yra kvaila, nes tuo metu jis gali kitas tvarkyt kol ateis Tavo eile "duoti". Bet nesakau, kad turi visiems duoti, cia yra kiekvienos asmeninis reikalas kada duos. O tos kur garsiai rekia, kad niekam neduoda, iskart neduoda ir pan. tai dazniausiai pacios pirmos ir pasiraso )
apie tai ir kalba
merginoms, nezinojusioms, kas tas yra, lengviau neduot... suprantat? Logiska, kad ji gali bijoti, nes ta pirmoji patirtis tikrai svarbi tolesniam jos seksualiniam jos elgesiui. Todel, jei mergina neikalbama, gerbkit tai. Nes tikrai ne visos jos TOKIOS.
Nepatinkantiems - jokio sekso .
Patinkantiems - reikia atsiduoti, bet tik labai patinkantiems. O dėl laiko - klausimas sudėtingas. Viskam savas laikas.
is karto vietoj ir nesuk sau smegenu
Nei duok, nei imk. Pasiskolink :DDDDDD
Per pirma pasimatima jos iskiecia kojas ir cia nemelas, ir sako o kur skubet )))
Nepatinkantiems - jokio sekso .
Patinkantiems - reikia atsiduoti, bet tik labai patinkantiems. O dėl laiko - klausimas sudėtingas. Viskam savas laikas.
negi visiem patinkantiems atsiduotum?
...snargliuotu vaiku sapaliones..Gerbkite vieni kitus,o jei nemokat bendraut-nebendraukit..slykstu jusu pilstyma purvais skaityti.Nieko asmeniska,tik pastebejimas....
Iškart
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Po kiek laiko jau galima "atsiduoti" patinkančiam žmogui?