Тема: Žmogau, gal pažysti kas galėtu padėti?
Laba diena, trumpai leiskit papasakoti apie save (tik prašau truputi kantrybės). Man visai neseniai suėjo 20 metų. Baigęs gimnaziją nežinojau ką studijuoti, o studijuoti vien dėl "popieriaus" man atrodo beprasmiška ir net kvaila. Todėl pradėjau mokintis santechniko specialybės. Visai nebloga alternatyva mano manymu... Ypač, kai nežinai kokia specialybė tau būtų tinkamiausia. Matot, aš jau nuo seniai pradėjau galvoti apie tai, kaip man pasirūpinti šeima, kaip padaryti taip, kad galėčiau matyti kaip vaikai užaugą. Gal net anksčiau pradėjau negu mano tėvas. Nes kai pradėjau apie tai galvoti, jis tuo metu dar buvo alkoholikas... bet džiaugiuosi, jog jau pasikeitė... Gryžkim į temą. Apie mane. Esu geras žmogus, ir tikiu, kad ir ko bepaklaustumėte visi atsakytų tą patį. Kaip sakoma "jeigu nori pakeisti pasaulį į gerąją pusę tai keiskis nuo savęs, keisk aplink tave esantį pasaulį". Tai ir stengiuosi daryti. Nuolatos... Bet čia rašau ne tam, kad tik papasakočiau apie save. Kaip ir sakiau, mano didžiausia svajonė yra matyti kap vaikai augą, skirti jiems pakankamai laiko, pačiam praleisti pakankamai malonaus laiko su antrąją puse. Ir suprantu, jog to negalėsiu sau leisti, kol nepasirūpinsiu saugia finansine ateitimi. Man nereikia ten šlovės, valdžios ir t.t. Noriu tiesiog turėti pakankamai, kad vien iš investicijų galėčiau gyventi aš, ir padėti labiau skurstantiems. Mano svajonei įgyvendinti mano nuomone labiausiai tiktu vėjo jėgainės pasistatymas. (Ei, prašau, nepradėkit galvoti "materialistas" ir koneveikti... Juk nesu toks!) todėl prašau Jūsų, jeigu kasnors pažystate žmogų kuris turi pasistatęs vėjo jėgainę, ar kas galėtų pagelbėti išmokindamas kaip reikėtu tam užsidirbti (patikėkit, nesu tinginys, dirbti (legaliai) pradėjau sulaukęs vos 16kos metų, per mokslo metus kai dar ėjau į gimnaziją turėjau susiradęs du darbus. Visos vasaros taip tariant parduotos. Tikrai nesu tas kuris visko tikisi ant lėkštutės...). Prašau, padėkit man susipažinti su žmogumi kuris mane mokintų gyvenimo taisyklių, verslo subtilybių ir pan., kurį galėčiau vadinti Gyvenimo mokytoju. Prašau...