Kažin ar išeis išvengti to. Tokios tos moterys, nors ir skaitosi, kad vyrai valdo pasaulį, bet vyrus valdo jos. O priešingu atveju greičiausiai teks pyktis arba būti vienam Patarčiau nesitikėti nieko iš anksto, tai padeda vėliau, nepatirti streso, kai lūkesčiai nepasiteisina... O šiaip, kaip lemta taip ir bus. Aš pamenu kartą ėjau į pasimatymą ir po nosimi paskutinis troleibusas nuvažiavo, kuris būtų laiku mane atvežęs, priėmiau tai kaip ženklą, kad mums su ja nelemta susitikti. Parašiau SMS, kad sorry negaliu atvykti, ji baisiausiais žodžiais mane pradėjo plūsti, čiut ne kalėjimo terminologija rašyti. Taip gerai parodė savo tikrąjį veidą, kas tik patvirtino, kad ženklas buvo teisingas. Jeigu nelemta, nepriversi vistiek...
Einu paprastai be jokių lūkesčių ir kaip bus taip bus, taip tekę visko patirti... Bet jeigu nepavyksta, užtai po to nebūna dėl ko graužtis, nes vistiek nieko nesitikėjai... Jeigu per daug sau sureikšmini ryšį su ja, tas tik į blogą. Nes jeigu ji jus, kad esi lengvai pasiekiamas, tas darys tave neįdomiu taikiniu. Aišku tas ne visada pasitvirtina, bet dažniausiai. Tiesiog žmonės mėgsta iššūkius, šiek tiek nepasiekiamus tikslus...