Sergio пишет:Okupantu? Nuo kada tapo okupantais tie, deka kuriu likom gyvi? Musu jaunoji karta tapo nedekingu isgamu ir degradu kruva. Sovietai dave viska, nuo darbo, iki gero gyvenimo. Ka fave es? Pakele kainas ir **** parada legalizavo, jau greit pydetai valdzioj sedes, poto proto ligom sergantys. Norvegijoj nori iteisint santykius tarp tevu ir vaiku, broliu ir seseru, jum tai patinka? Jus tokie iskrypeliai baigti? Mokslai ka duoda? Kaikuriem duoda, kaikuriems ne. As 2 aukstuosius turiu, 1 technini, ir viena technini nebaigta. Nieko jie man nedave, Savo ideja paverciau realybe pats. Atidariau versliuka, jau trecia. 1 prageriau, su kitu nepasiseke del kolegos. Kaip dakoma: jei netiri galvos- niekas nepades, o kai noresi ir darysi, tai ir rezultatas bus.
Nuo tada kai mus prijunge per prievarta. Karine pagalba galejo teikt pries hitleri, nieko tame blogo, bet prijungt per prievarta suvaidinant pasauliui kad patys to norejom, tai jau okupacija. Taip pat kaip ir kryme.
Nu gerai, kryme ten rusai tikiu kad norejo. Bet siaip ne tokiais budais bent jau turi but prijungimas, atjungimas zemiu. Bet cia kita tema
Jei butu toks geras gyvenimas, tai kodel tiek atsiliko nuo vakaru? Nu zmones gal kai nebuvo mate kaip vakarai gyvena ir kad galima geriau, tai gal ir atrode kad gerai.
Ka dave ES: mokyklas atremontavo, kelius atremontavo, i zemes uki investavo, ir dar ko as nezinau, gal kas gali papildyt.
Kainos tai ir rusijoj pakyla, kai ji pradeda savo karus ir nebegalimi produktu ivezimai i rusija.
Del iskrypeliu man siaip dzin, ta prasme man svarbiau ekonomika ir kaip as gyvenu.
Mokslai duoda - pazintis. Kazka ismoksti. Na ner ant lekstutes darbas padetas, tokia kapitalizmo kaina. Bet daug zmoniu turi tuos darbus ir dar netaip ir blogai uzdirba. Gal sunkiau yra kaimuose ir seniems zmonems. Nezinau kaip uzsienyje su kaimais yra , bet tokia nuojauta kad ten suvazijuoja zmones i miestus, o kas kaimuose lieka, turi ukius ir dirba ir uzsidirba.
Na kad pragerei savo versla tai tikrai ne ES kalta O sovietu sajungoj versla butum nebent nelegalu galejes daryt.
Dar pamirsau paminet tremimus i sibira. Taip jie gelbejo gyvybes vadinas ?