Re: silikonas uz ar pries ka manote ?
Kiekvieno teisė rinktis, kaip gyventi. Aš asmeniškai prieš, kas liečia mano pačio pasaulį. Bet neprimetinėju to nepražystamiems žmonėms, jų reikalas, kaip jie nusprendžia gyventi.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → silikonas uz ar pries ka manote ?
Kiekvieno teisė rinktis, kaip gyventi. Aš asmeniškai prieš, kas liečia mano pačio pasaulį. Bet neprimetinėju to nepražystamiems žmonėms, jų reikalas, kaip jie nusprendžia gyventi.
tai aisku, kad uz svarbu nrml padaryta butu
As uz silikona. Lb gerai vonioj ir virtuvei sandarina tarpus
Viska, ka daro moteris, tai ne del saves, o del vyro, kalbant apie isvaizda. tad ivertinkim ir palaikykim.
Bet tegul pati nustebina ir susimoka, kad nebutu didesne krutine vyro dovana jai, turi buti atvirksciai, moters dovana vyrui.
as tai pries...
As ir uz naturaluma. :-)
Tos tuning' otos mergos neblogai aisku atrodo, bet naturalumas forever. Dabar madinga yra ekologiskas maistad, sveika gyvensena ir naturalios paneles ))
prieš už natūralumą. pinigai į balą išmetami tad pagalvokit merginos.. juk vyras liečia
Uz aisku,jei suplyses
Nei už nei prieš. Priklauso nuo individualios panelės
kai kurios mergos turi mazesnius papus, kai kurios didesnius, o dar kai kurios ju isvis neturi ir paskutinem nzn ar net chirurgija pades. viskas yra genuose, vienoms labiau pasiseka kitoms nlb
Zinot esu pasimokes kuo didesne krutine tuo pasivesne lovoje,ir seip ne krutine svarbeusia o stangrus uzpakaliukas.Moterys skundziasi kad nebera tikru vyru,o juokingiausia tai kad jus dazotes prisiauginat nagus ir plaukus prisidedat inplantu ir tt.. tai o kurgi tos tikros moterys?:)))jai is tikro tai esu nieko pries jai yra rimta priezastis pvz deformuota krutine ar dar kas nes tada jus jaucetes nepilnavertes tai tik del jusu paciu emocines bukles betgeriau nedideli bet naturalus jai dirbtini...:)
Gerai pastebeta ne problema krutinei o galvoje , rekia nuvaryti pas psihologa kuris isaiskins kad drauge turi didelius papus ne del to kad ji norejo o del to kad jie patys uzaugo. Ir jei juos pumpuosi nebus tie patys papai ! Bus netikri ir biaurus ypac kai pasensi turesi du kamuolius pakabintus ant odos kurie atrodys kaip jaucio k@iausiai ir draugas kaip lengvai uzsikabino ant dideliu kamuoliu taip pat lengvai ieskos sau kitu. Reikia melyleti zmuogu ne vien del to kaip jis atrodo.
tikra vyro varpa ar vibratorius, kas geriau stai jum ir atsakymas (kalba eina apie stovincia normaliai o ne kokio parkinsono kuris pats kaip vibratorius )
kurios kompleksuoja dėl mažų papų, rašykit man, man tokios patinka :DD
kurios kompleksuoja dėl mažų papų, rašykit man, man tokios patinka :DD
paziureciau kaip tau patiktu manekene nakti kai padetum ranka ant papo, bent jau kur jis turetu buti o jo ten nebutu klausimas kaip tu tokisu kosmarus istvertum prabudes is siaubo kad grabalioji berna, bet tai nepateisinimas detis inplantus kaip sakoma originalas geriau nei padielka bet kokiu atveju net ir buityje
As uz silikona. Lb gerai vonioj ir virtuvei sandarina tarpus
Masinose irgi
Diskusijų forumas → Apie Moteris → silikonas uz ar pries ka manote ?