1

Тема: metalainė

Metalas tai ne poopsas kuris veža tai didingas ir išraiškingas gitaru skambesis. o tau jis patinka?

2

Re: metalainė

Nesu to megejas bet, man kartais visai nieko..Kazkokios norvegiskos muzikos teko klausyt tai patiko..

3

maza dar temu panasiu?:V

4

ir siaip cia gal prie muzikos reiktu , nemanot? tongue

5

Kostas, 18 пишет:

ir siaip cia gal prie muzikos reiktu , nemanot? tongue

nu jei veza tai veza...:)reiskia si tema gali but ir cia...:pp

6

Gabija, 19 пишет:

Metalas tai ne poopsas kuris veža tai didingas ir išraiškingas gitaru skambesis. o tau jis patinka?

o man jis patinka.
o kas iš to?

7

Metal 4 ever...
ka i9s lietuvisku metalo grupiu klausot?

8

is lietuvisku roko grupiu zinau ir klausau bix bet noreciau isgirsiti ir underground roka lietuvoje p.s. nevokit avartu

9

mėgti ir klausyti dar nelabai ką reiškia. sakyčiau, kad pagrindinis mėgimo įrodymas - nuolatinis vaikščiojimas į koncertus. o bent kol kas dauguma rėkiančių, kad baisiai myli metalą koncertuose yra visiškai nematyti.

10

Eglė, 20 пишет:

kad pagrindinis mėgimo įrodymas - nuolatinis vaikščiojimas į koncertus

Zinok su tuo nenoreciau sutikti... Cia tas pats kaip su kinu. Jei nevaikstai i kina, tai dar nereiskia kad namuose neturi ispudingos videotekos su savo mestamais filmais. Kiekvienas meile tam tikrai muzikai isreiskia vis kitaip: vieni groja, kiti skaito apie tai, kiti tiesiog klauso, domisi ir pan... Zodziu tam skiria kazkiek laiko, pastangu, demesio. Ir dzin kad jie nera buve nei viename koncerte...

11

o aš visgi su tavim nesutinku. kas per muzikos (nesvarbu kokios) gerbėjas turi būti žmogus, kad nenorėtų pamatyti/išgirsti mėgstamos grupės? visgi gyvo garso koncertai paprastai būna visai kitokie nei įrašai. netikiu, kad įmanoma mylėti grupę ir nenorėti jos pamatyti.

12

aisku noretusi pamatyti bet jei klausai tokiu atlikeju kurie jau senai mire arba ta grupe issiskyre taj ka daryti eiti i kapines ar namus arba jei koncertuoja uzsienije ir pinigu neturi o tevai neduoda tokiems dalykams?

13

paprastai būna, kad nors atlikėjai yra mirę/nebegrojantys, jie atstovauja tam tikrą stilių, kuriuo paprastai žmogus domisi. o visi vieno ar kito stiliaus atlikėjai tikrai nėra išmirę ar nebegrojantys.
dėl užsienių. viskas ateina su laiku, taip pat ir sugebėjimas užsidirbti (ar šiaip iš kur nors gauti) pinigų.

14

Eglė, 20 пишет:

paprastai būna, kad nors atlikėjai yra mirę/nebegrojantys, jie atstovauja tam tikrą stilių, kuriuo paprastai žmogus domisi. o visi vieno ar kito stiliaus atlikėjai tikrai nėra išmirę ar nebegrojantys.
dėl užsienių. viskas ateina su laiku, taip pat ir sugebėjimas užsidirbti (ar šiaip iš kur nors gauti) pinigų.

matai, to paties stiliaus atlikejai gali buti labai skirtingi. ir vienus gali megti, o kitu nea. pvz manowar ir iron maiden. Abu monstrai, ta pati salis, tas pats laikotarpis ir dainu tematika panasi, tas pats stilius. o vis tik jiei labai skirtingi.

O koncerto irasas ir gyvas koncertas turi savus pliusus ir minusus. Ir nekalbu apie nora ir nenora pamatyti. Yra kitu dalyku del kuriu neini i koncerta, pradedant finansais ir baigiant net nzn kuo...

15

kaip suprantu, mes kalbam apie sunkiąją muziką.
tada reiktų pabrėžti, kad muzikos mylėtojas geriau tris mėnesius nevalgys, bet pamatys savo mėgstamą grupę.
asmeniškai man atrodo juokingai, kai kokioj kavinėj sėdžiu, o man už nugaros gražuolis trumpaplaukis su dermantinine striuke dviem savo draugėm fyfom aiškina, koks jis metalas ir kaip klauso metalo. o gyvenime jokiam konce nematytas ir žino tris grupes (beje, mėgstamas net mano tėvelių): Iron Maiden, Judas Priest ir kokius Black Sabbath. žinai, tokiu atveju labai jau juokas paima.

16

juokas juokais, bet kai 3 men nevalgai kad pamatyti kazka, nu nzn... cia jau ne pomegis o fanatizmas. Zinok tokie ir man juokingi.

17

jo, man irgi yra labai juokinga, kai 13 metų vaikui praeina metalas.
Rolandai, metalas visada ir yra fanatizmas. tai nėra "foninė" muzika, tad natūralu, kad žmonės į ją žiūri kitaip.

18

tai, daznai tai gyvenimo budas, taciau fantizmas bet kurioje srityje nera gerai, nes manau tai nera sveika. smile

19

Rolandas, 23 пишет:
Eglė, 20 пишет:

kad pagrindinis mėgimo įrodymas - nuolatinis vaikščiojimas į koncertus

Zinok su tuo nenoreciau sutikti... Cia tas pats kaip su kinu. Jei nevaikstai i kina, tai dar nereiskia kad namuose neturi ispudingos videotekos su savo mestamais filmais. Kiekvienas meile tam tikrai muzikai isreiskia vis kitaip: vieni groja, kiti skaito apie tai, kiti tiesiog klauso, domisi ir pan... Zodziu tam skiria kazkiek laiko, pastangu, demesio. Ir dzin kad jie nera buve nei viename koncerte...

pritariu

20

Rolandai, fanatizmas iš esmės ir sudaro šią sritį. mes juk vis dar kalbam apie metalą?
Erika, tu paūgėk, pradėk vaikščiot į koncertus, o tada pritarinėk arba ne.