Re: Gyvenimas Lietuvoje
Gyvenimas čia super Mažiau verkšlenkit
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas Lietuvoje
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Sibire Erasmuso programoj nedalyvavot nesuprasit kur gerai kur blogai, tik ten ne pusej metu, o 10 metu iskart doktorantura
Ne tau vienai
Oksana пишет:Gyvenimas čia super Mažiau verkšlenkit
Ne tau vienai
Jungiuosi prie tų kuriems Lietuvoje super arba tiesiog gera gyventi
Pažvelgus į dygstančius priemiesčius, netelpančius kiemuose automobilius, augantį turizmą - tikrai nėra blogai gyventi:)
Žana пишет:Oksana пишет:Gyvenimas čia super Mažiau verkšlenkit
Ne tau vienai
Jungiuosi prie tų kuriems Lietuvoje super arba tiesiog gera gyventi
Geras jei sekasi ir turi kur save realizuoti. na jei turi laiko ir pakeliauti po įdomias vietas, tai super gyvenimas.
na o kas sake kad blogai gyventi ariam uz minimuma, skundziames o darbdaviu nelauzem kad algas keltu, tai kur ccia blogai gyvensis juk svarbu pasiskusti bet nieko nedaryti
Žinoma, kad gera
Man irgi labai labai labai Lietuvoje gerai. Neturiu ko daugiau ir norėt
Aš tikrai gyvenu gerai. Man čia puiku. Nepastebiu aš jokio skurdo ar blogo lietuvių gyvenimo. Dauguma tiesiog labiau išsigalvoja, nes kiek beuždirbtų - jiems mažai
Lietuvoje gyvenimas geras tiems kas daug uzdirba, nes valstybei sumoka salyginai mazus mokescius, Blogai tiems, kas mazai uzdirba, nes sumoka milziniskus mokescius valstybei.
Zodziu, logika paprasta - Lietuvoje gerai tiems, kas jau turi visa infrastruktura apie save, tiems kas jos neturi ir viso gyvenimo Lietuvoje neuzteks kad ja sukurti.
Ar gera gyventi Lietuvoje?
Taip, taip ir dar kart TAIP
http://bendraukime.lrytas.lt/man-rupi/l … us.htm?p=1
Labai geras straipsnis, visiška tiesa. LIETUVOJE LABAI GERAI.
labai teisingai pasakyta, visi kurie gauna maza alga turetu tai perkskaityt.
Ir tada tegu patys pabando padaryt versla kaip rase kad ir su 5 darbuotojais.
Buna ir vergyste. Ateini su tokiais pat gabumais pas viena - tave pavercia vergu, ateini pas kita - jau matai kad gyvent galima.
Bet jei turi savo verte, tiesiog turi bandyt ieskot vietos tada kur nera ta vergija. O jei nerandi, tai toje zonoje - reik nepamirst vat ir gyvenamos vietos - tavo verte per maza. Tada arba didini savo verte, arba kraustais i gyvenama zona kurioj ta verte didesne.
As pats bandziau rast klaipedoj darba pagal specialybe, nes buvo arciau tevu namu ir pradziai nenorejau rizikuot su brnagiais vilnium ar kaunu. Neradau. Nuvaziavau i kauna gavau, po kauno i vilniu - gavau dar geresni.
Gal nuvaziaves i londona gauciau dar geresni, nu bet cia jau kita tema
ai plius pamirsau kad tema apie gyvenima lietuvoje.
http://bendraukime.lrytas.lt/man-rupi/l … us.htm?p=1
Labai geras straipsnis, visiška tiesa. LIETUVOJE LABAI GERAI.
Pagal kitus duomenis (The Global Talent Competitiveness Index 2014) estai smarkiai lenkia lietuvius:
O kas nera aplenke letuviu? va kur klausimas:))))0
Man irgi labai labai labai Lietuvoje gerai. Neturiu ko daugiau ir norėt
Galiu pasakyti lygiai tą patį. O verkšlentojai... tai jiems visada blogai.
Mažytė пишет:labai teisingai pasakyta, visi kurie gauna maza alga turetu tai perkskaityt.
Ir tada tegu patys pabando padaryt versla kaip rase kad ir su 5 darbuotojais.Buna ir vergyste. Ateini su tokiais pat gabumais pas viena - tave pavercia vergu, ateini pas kita - jau matai kad gyvent galima.
Bet jei turi savo verte, tiesiog turi bandyt ieskot vietos tada kur nera ta vergija. O jei nerandi, tai toje zonoje - reik nepamirst vat ir gyvenamos vietos - tavo verte per maza. Tada arba didini savo verte, arba kraustais i gyvenama zona kurioj ta verte didesne.
As pats bandziau rast klaipedoj darba pagal specialybe, nes buvo arciau tevu namu ir pradziai nenorejau rizikuot su brnagiais vilnium ar kaunu. Neradau. Nuvaziavau i kauna gavau, po kauno i vilniu - gavau dar geresni.
Gal nuvaziaves i londona gauciau dar geresni, nu bet cia jau kita tema
ai plius pamirsau kad tema apie gyvenima lietuvoje.
Skaiciau si straipsni, penktoko lygio rasinelis sukurptas stengiantis sumenkinti pardaveju darba ir pateisinti verslininku sykstuma bei neismanyma. Visiskai nera grindziama reikalo esme. Autorius ne tik, kad neskaites pardaveju pareigybines nuostatas, bet ir versle nieko nenusimano. Siulyciau Delfi ateityje tokiu straipsniu neviesinti, o autoriui pasigilinti o dar geriau isidarbinti pardaveju, kad ateityje nedaryti klaidingu isvadu, o del verslo tegu pasidomi apie viesus pirkimus, pardavimo-pirkimo sandorius, milziniskus antkainius, paramas ir tik po to drysta rasineti.
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas Lietuvoje