Тема: naivumas ir pasitikėjimas :)
kaip atsikratyti per dideliu naivumu ir pasitikėjimu beveik visais? kaip nelipti ant to paties grėblio 100-ąjį kartą?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → naivumas ir pasitikėjimas :)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kaip atsikratyti per dideliu naivumu ir pasitikėjimu beveik visais? kaip nelipti ant to paties grėblio 100-ąjį kartą?
žinoma, jums geriau diskutuoti apie papus ir pimpalus, bet gal nors vienas dėmesio vertas patarimas bus?
Manau, kol gerai nenusvilsi tol ir lipsi. Visada kai jau pasimokai is situacijos antra karta taip nebedarai
vat būtent, kad tų pamokų n buvo, o išmokti niekaip negaliu
Tada net neisivaizduoju, realiai ir pas mane tas pats, nors stengies ir atsargiai, bet gaunas kaip visada
va va ;D
Puki, lipk toliau. Kitaip gyvenimas neteks puses savo zavesio ir numirsi is nuobodulio
aš greičiau mirsiu nuo to greblio po 100 smūgio ;DD
Per daug geras esi Matai, visada buna tas lipimas per galvas, tenka prisitaikyti
na, turbūt...
"Mylek artima savo, kaip save"...ir joks greblys tavo kelyje nebepasipainios!
Zinai, jei vagis vagia- ji pagauna, atsedi, ir toliau vagia. Vel ant tu paciu griebliu.
o kai artimųjų nėra? ;DD
o kai artimųjų nėra? ;DD
Artimas ne butinai turi buti giminaitis☺
aš tą ir turėjau omeny, giminaičių daugiau negu reikia ;D
Tai vadinasi tu myli tik...grebli☺
Tai jai neturi smegenu ir nedarai isvadu tai ir lipsi ant to pacio greblio iki grabo lentos
Zinai, jei vagis vagia- ji pagauna, atsedi, ir toliau vagia. Vel ant tu paciu griebliu.
Tai jai nuo mazu dienu yra skiepijama, kad vogti yra gerai ir tai vos ne pragyvenimo saltinis tai labai naivu tiketi, kad toks zmogus pasikeis po ikalinimo net jai jam bus suteiktos palankios pragyvenimo salygos.
o ant kokio tu ten greblio konkreciai lipi?
reikia ismokt atsirinkt kuo galima pasitiketi ir kuo ne. reikia siek tiek laiko suprast su kuriuo zmogum gali kalbet apie viska ir su kurio ne
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → naivumas ir pasitikėjimas :)