Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?
Anton пишет:Sveiki visi.TAIKA jums ir jusu namui.bet cia dalikas tame,kad ne mes vyrai kalti,kad norim susipazint ir tt su panom,o panom,kuriom svarbu ar turi tu ten buta, masina ir gera darba,bet man tai labai iduomu,o tai pana mazdaug turi ta?jeigu mes visi gyvenam pasaulyje kur visi pagal lyti vienuodi,kodel mes neturim teise pasiklaust to is panos?Voketijoj pvz jeigu susitinki kur nors bare.tai zmones moka per puse uz saskaita.Tai ka reikalauja panos musu salyje?P.S(as turiu savo buta ir masina))))))
man negaila merginai kavines saskaita apmoketi. mergina ne arklys daug neisgers ir nesuvalgys. taip pat negeda merginai pasakyti ka turiu ir ko neturiu. beje kryptingai dirbu kad tureti dar daugiau.
bet kazkodel kai susipazistu su mergina vos ne pirmas jos klausimas buna "ka veiki gyvenime" o tada konkretizuoaj klausima "koki darba dirbi?" kazkaip man vienodai ka dirba mergina ar valytoja ar prostitute ar vadove bet merginoms vis tiek vyro uzdarbis labai svarbus. niekad neklausiau merginos koki darba ji dirba kazkodel jos visos pirmos mane paklausia. dabar visoms meluosiu kad esu bedarbis
Sveikas Konstantinai
aš pilnai sutinku su tavo pasisakymu,tas posakis yra kad amazonėmis tapo lietuvės.