Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 161 по 180 из 232
161 Ответ от Anne 2015-07-24 18:50 (2015-07-24 18:53 отредактировано Anne)
- Anne
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Re: Beraščiai..
OLA пишет:Anne пишет:Daiva пишет:O mintis apie ne lietuvių tautybę nekyla?
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Anne tu pati darai kruva gramatiniu klaidu, net ir cia ct.:
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. O reikėtų rašyti: Lietuviu kalba Lietuvoje-valstybinė. Aiskinimas, lietuviu nuo kada vardininkas rasomas su u nosine, jai nerasai veiksmazodzio yra tai tuomet butina deti -, as tai bet pripazistu, kad esu beraste o kai tokios berastes vaidina lituanistes tai geda sakityti, tau nera ko stebetis, kad tik berasciai tau raso tu net ju ne esi verta
Iš pagarbos sau, aš patylėsiu
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Anne пишет:OLA пишет:Anne пишет:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. O reikėtų rašyti: Lietuviu kalba Lietuvoje-valstybinė. Aiskinimas, lietuviu nuo kada vardininkas rasomas su u nosine, jai nerasai veiksmazodzio yra tai tuomet butina deti -, as tai bet pripazistu, kad esu beraste o kai tokios berastes vaidina lituanistes tai geda sakityti, tau nera ko stebetis, kad tik berasciai tau raso tu net ju ne esi verta
privalet tai neprivalo. Juk ir patys lietuviai anglijoje gyvenantys gerai nemoka tos anglu gramatikos.
- Anne
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Privalo tiek užsieniečiai gyvenantys čia mokėt lietuvių kalbą, kaip ir lietuviai Anglijoj privalo mokėt anglų kalbą. Turi būt pagarba Valstybei, kurioje gyveni.
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Anne пишет:OLA пишет:Anne пишет:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Tai žinoma o kas tau be lieka
- Anne
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
OLA пишет:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
- OLA
- Forumo Karalius
- Неактивен
Anne пишет:OLA пишет:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
Kas mergyt tai pataisyk jai as esu neteisi
- Anne
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
OLA пишет:Anne пишет:OLA пишет:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
Kas mergyt tai pataisyk jai as esu neteisi
Dėl skyrybos esi teisi, o gramatinių klaidų aš nepadariau.
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Anne пишет:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Norėčiau sutikti, tačiau...
Kas yra lietuviai? Ką jie turi savo? Religija atnešė kryžiuočiai, kalba pasikeitė taip, kad tikrai nebesuprastumėm prieš tūkstantį metų tartų žodžių. Mūsų kalbą lenkino, vokietino, rusino, o dabar anglina... Kiekviena kultūra atneša savo, mokslas savo. Kuo toliau, tuo sparčiau pasaulėjame ir tai neišvengiama.
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Anne пишет:Anne пишет:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Dėl skyrybos esi teisi, o gramatinių klaidų aš nepadariau.
Ar tikrai?
- Mindaugas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Anne пишет:Mindaugas пишет:Nu bet jus cia duodat, su zmogum nebendrauti vien todel kad nera labai rastingas :DDD turbut kai gyvai snekat irgi kablelius deliojat ir nosines tikriausiai niekas nepagalvojo kad nevisi tokie skrupulingi ir susireiksmine kaip jie raso iai ar ei u ar ų . Gerai kai zmogu vien is rasto atpazystat NoLIFE'RIAI
Tie kurie rašo "eu","ei" paprastai bet tuščių komplimentų neturi daugiau ką ir pasakyti. Todėl su jais ir nebendraujama...
Ne ,as suprantu kad visokiu zmoniu yra ,visokiu ir reikia , bet tikrai nevisi nori ir stengias internete rasineti nosines ir t.t. manau svarbiausiai kad eitu zmones suprast .Man pvz visiskai neaktualu tos gramatines klaidos ir tai matos manau
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Mindaugas пишет:Man pvz visiskai neaktualu tos gramatines klaidos ir tai matos manau
lingvistes ir filologes su tavim nedraugaus) tiek merginu prarandi
172 Ответ от Saules spinduliukas 2015-07-29 02:11
- Prieskonis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Daiva пишет:Anne пишет:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Norėčiau sutikti, tačiau...
Kas yra lietuviai? Ką jie turi savo? Religija atnešė kryžiuočiai, kalba pasikeitė taip, kad tikrai nebesuprastumėm prieš tūkstantį metų tartų žodžių. Mūsų kalbą lenkino, vokietino, rusino, o dabar anglina... Kiekviena kultūra atneša savo, mokslas savo. Kuo toliau, tuo sparčiau pasaulėjame ir tai neišvengiama.
Prie ko čia?
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Prieskonis пишет:Prie ko čia?
Viskas keičiasi. Keičiasi kultūra ir kalba. Tai, ko nori lituanistai, kartais nepriimtina plačiajai visuomenei. Nedaug trūksta, kad visi pradėtumėm rašyti be ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž ar kitaip dėlioti skyrybos ženklus. Taip paprasčiau. Ypač rašant kompiuteriu ar kokiu mobiliu įrenginiu.
Kam nepatinka skaityti beraščių raštą - neskaitykit. Mes, beraščiai, juk nieko doro nepasakom. Viena raštinga net ištrynė anketą kai jos rašte buvo nurodytos klaidos
175 Ответ от Prieskonis 2015-07-30 15:59 (2015-07-30 16:00 отредактировано Prieskonis)
- Prieskonis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Daiva пишет:Prieskonis пишет:Prie ko čia?
Viskas keičiasi. Keičiasi kultūra ir kalba. Tai, ko nori lituanistai, kartais nepriimtina plačiajai visuomenei. Nedaug trūksta, kad visi pradėtumėm rašyti be ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž ar kitaip dėlioti skyrybos ženklus. Taip paprasčiau. Ypač rašant kompiuteriu ar kokiu mobiliu įrenginiu.
Kam nepatinka skaityti beraščių raštą - neskaitykit. Mes, beraščiai, juk nieko doro nepasakom. Viena raštinga net ištrynė anketą kai jos rašte buvo nurodytos klaidos
Tai čia pasiteisinimas, ar kaip?
Nemanau, kad dėl to ištrynė anketą
- Daiva
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Prieskonis пишет: Tai čia pasiteisinimas, ar kaip?
Nemanau, kad dėl to ištrynė anketą
Pasiteisinimas. Kam rašyt taisyklingai? Ir taip supras...
Gal ir ne dėl to, tačiau reakcija į klaidų taisymą buvo labai jautri.
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
- Неактивен
gereusei notaika su savo laiškeleis pakelia beraščiai. nėra če ko nervotis.
- gvidas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
- Неактивен
da noriejeu dadėti minty, kad miliu tiesiog beraščius.
viskas.
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Неактивен
po 5 metu sitam saite tik arabiskai rasys, kam cia parintis
Сообщений с 161 по 180 из 232
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.