Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 101 по 120 из 133
- Aistė
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Re: Pinigai, euras ar litas kuris geriau?
Aisku, kad litas labiau patiko, nes euras prarado savo verte.. Gal pradzioj, kai atsirado, ir buvo gerai, nes kainos nekilo, o dabar... Kuo toliau, tuo kvailiau... Kainos kyla, beveik kaip litu.. Nors buvo pazadeta kad nekils.. O vat algos zmonem nekyla..
- Mr K
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Reikia ivygditi tam tikrus kriterijus del euro tam kad jy nenuvalkioti bet jei kainos kils islos tik tie kas kita valiuta gauna alga nes euras pvz dolerio atzvilgiu bus nieko nevertas nors realybeje jis vistiek vertas tiek pat tiesiog jo verte nukris ir kitos valiutos issaugs. Tai taip iseina kad jei kainos kyla lb pinigas nuverteja o kad jy pakelti keliam vel kainas kol ateina Graikija
- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Tiesa sakant- eurai man jau geriau, nes ju maziau, o verte didesne. Bet centai- einanafik...... Bet!!! Eurai iseina greiciau... Pvz 100lt, man patapo 100Eu, bet verte eu- didesne...
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Inga пишет:Aisku, kad litas labiau patiko, nes euras prarado savo verte.. Gal pradzioj, kai atsirado, ir buvo gerai, nes kainos nekilo, o dabar... Kuo toliau, tuo kvailiau... Kainos kyla, beveik kaip litu.. Nors buvo pazadeta kad nekils.. O vat algos zmonem nekyla..
o del ko tos kainos kyla? del to kad zmones pinigu turi ir perka. Nepirktu - nekeltu ir tu kainu.
Plius - jei kainos kyla, verslininkai ta pastebetu ir vistiek atsirastu konkurentu kurie nori pigiau padaryt ir passiimt dali rinkos.
Jei tokiu neatsiranda, tai gal tada savikaina tos prekes yra didele, ir del to ta kaina kyla?
- Jurga
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Žinoma, kad euras geriau. Anksčiau bobutė už morkų ryšulėlį prašė lito, dabar euro. Žinot kas iš to išlošia? Ogi bobutė. Ir visi likę, pas ką bobutė ką nors perka ir išleidžia savo uždarbį.
Nesiskųskit, kad pabrango kainos turguose ir kirpyklose. Iš to uždirba ne kas kitas, o eiliniai žmonės. Paslaugų kainos turi kilt, tik taip įmanoma pakelt ekonomiką. Na o parduotuvėse tikrai niekas nepabrango. Prekės turi tendenciją kaip tik pigt.
- Mr K
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Man siaip palyginus eurai geriau kazkaip pinigas jauciasi bet siaip kiti nesiskaito su euru cia ir yra problema pvz pastebejau kad butyniausios prekes lb pabrangos o jug buvo sarasas sudarytas bet jis dingo kai ivede eura man nebuvo euras naujiena nes po europa keliaudamas su euru susipazinau kazkaip. Bet kai nuvaziavau i klaipeda ir paprase 40 euru vien tik del to kad i juros muzieju su arkliu nuveztu man pasirode kad ne visi su euru susidraugavo
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sergio пишет:Tiesa sakant- eurai man jau geriau, nes ju maziau, o verte didesne. Bet centai- einanafik...... Bet!!! Eurai iseina greiciau... Pvz 100lt, man patapo 100Eu, bet verte eu- didesne...
bet siaip nustebinai su siuo teiginiu. Gi cia toks supuvusiu vakaru pinigas
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
man jokios naudos iš to euro greit išsinaudoja
- Mr K
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Tau naudos ir neturetu buti man ydomu kur dingo visi svarbiu produktu sarasai pagal kuriuos kainos neturejo kilti o kur visi kiti saugikliai.... Man atrodo kad cia kaip dbr pries rinkimus tik pliurpalai kad niekas eurui nepriestarautu o po to jau visiem vienodai. Gyvenk zmogau kaip ismanai.....
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Mr K пишет:Tau naudos ir neturetu buti man ydomu kur dingo visi svarbiu produktu sarasai pagal kuriuos kainos neturejo kilti o kur visi kiti saugikliai.... Man atrodo kad cia kaip dbr pries rinkimus tik pliurpalai kad niekas eurui nepriestarautu o po to jau visiem vienodai. Gyvenk zmogau kaip ismanai.....
net ir svarbiu produktu kainas reguliuoja rinka. prie rinkos veiksniu dar prisideda spekuliantu arba kaip jie save vadina treideriu veiksmai todel ir turime pabrangima nes kiekvienas spekuliantas ir perpardavinetojas nori padeti i kisene savo pelno marza. ir niekam neidomu kad galutinis vartotojas neturi ka valgyti
- Kristina
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
euras visai gerai, man tinka ir patinka
- Aivaras
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Jurga пишет:Žinoma, kad euras geriau. Anksčiau bobutė už morkų ryšulėlį prašė lito, dabar euro. Žinot kas iš to išlošia? Ogi bobutė. Ir visi likę, pas ką bobutė ką nors perka ir išleidžia savo uždarbį.
Nesiskųskit, kad pabrango kainos turguose ir kirpyklose. Iš to uždirba ne kas kitas, o eiliniai žmonės. Paslaugų kainos turi kilt, tik taip įmanoma pakelt ekonomiką. Na o parduotuvėse tikrai niekas nepabrango. Prekės turi tendenciją kaip tik pigt.
Idiotiskesnio atsakymo dar negirdejau...
Pirma tai bobutes pas mus dar vis gali nemoketi pilnu mokesciu... Jei is ju luptu musu valdzia pilnus mokescius tai arba seimas suliepsnotu arba seimas turetu bobutems nustatyti normalia pencija atitinkancia rinkos kainas... Seimui parankiau bobutes isvaryti i gatve prekiauti kas kuo gali ir mentam po eura kita i kisene kisti kad ju is ten nevarytu... Ir nesvarbu kad bobute su trimis aukstaisiais i nuo skambucio iki skambucio savo atidirbus sazinyngai... Laukinis kapitalizmas, laisve ir dermokratija. Tegyvuoja ES!!!!
As asmeniskai esu eilinis zmogus, gal galima pateigti konkretu pavyzdi kur ir kada as kazka islosiau kas liecia istatymus?
- Jurga
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Na taip, sąžiningai moki visus mokesčius, bet nei greitoji pas Tave važiuos, nei gaisrinė. Keliais, tiltais, viadukais Tu nevažinėji. Į mokyklą, matau, irgi nėjai. Kaip laukiniuose vakaruose - giniesi pats, visus kitus gi saugo policija. Na, jei sirgai, turbūt gydeisi privačiai, o ligos pašalpos irgi negavai. Tuomet taip, eilinis žmogau, įstatymas niekaip negina ir nesaugo Tavęs. Teks pasistengt tapt neeiliniu.
- dedication
- Forumo Vanagas
- Неактивен
paslaugu kainos pabrango, kai kas zenkliai kai kas nelabai. alga ta pati, kas menesi perku ta pati maista ir t.t, taciau menesio gale laisvu pinigu lieka daug maziau nei, kad likdavo dar esant litui. isvadas darykite patys
- Beta
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Inga пишет:Aisku, kad litas labiau patiko, nes euras prarado savo verte.. Gal pradzioj, kai atsirado, ir buvo gerai, nes kainos nekilo, o dabar... Kuo toliau, tuo kvailiau... Kainos kyla, beveik kaip litu.. Nors buvo pazadeta kad nekils.. O vat algos zmonem nekyla..
Litas buvo susietas su EUR, juk ne nuo valiutos pavadinimo kainos priklauso.
- ally lorel
- Forumo Vanagas
- Неактивен
euras sumazina Lietuvos skolinimosi kaina, tai pagrindinis punktas, del kurio jis lenkia lita...
- limava
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
palieki uz 4 eurus pavalgius 50 eurocentu arbatpinigiu, sulauki padavėjos pasipiktinusio žvilgsnio - kad per mažai... centai kazkokie... nu bet eura palikti - per daug gal?
- dedication
- Forumo Vanagas
- Неактивен
mylimava пишет:palieki uz 4 eurus pavalgius 50 eurocentu arbatpinigiu, sulauki padavėjos pasipiktinusio žvilgsnio - kad per mažai... centai kazkokie... nu bet eura palikti - per daug gal?
as net nepalieku ir p* man
119 Ответ от Darius 2015-08-13 21:03 (2015-08-13 21:05 отредактировано Darius)
- Darius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sioma пишет:mylimava пишет:palieki uz 4 eurus pavalgius 50 eurocentu arbatpinigiu, sulauki padavėjos pasipiktinusio žvilgsnio - kad per mažai... centai kazkokie... nu bet eura palikti - per daug gal?
as net nepalieku ir p* man
as 20 ct palieku dienos pietums, bet siaip jo,kiti isvis nepalieka. Man darbe nieks jokiu arbatpinigiu nepalieka, o kas ten jom per privalumai db turi but
nors gal kai paliekam arbatpinigius turim pigesni maista. Kitaip gal jei nebutu ju, tada kavines turetu kelt algas, o kad kelt algas- mokescius moketu, o mes jiems sumoketumeme pakeltomis maisto kainomis. Cia mokesciai isvengiami per arbata.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Darius пишет:nors gal kai paliekam arbatpinigius turim pigesni maista. Kitaip gal jei nebutu ju, tada kavines turetu kelt algas, o kad kelt algas- mokescius moketu, o mes jiems sumoketumeme pakeltomis maisto kainomis. Cia mokesciai isvengiami per arbata.
as palieku nuo 1 iki 10 euru. cia jeigu kavineje pietauju. nesakysiu koki darba dirbu bet man darbe irgi kartais duoda arbatpinigiu daugiausia kiek dave 50 euru) o jus cia centais smulkinates
Сообщений с 101 по 120 из 133
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.