Re: Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?
aš liesas ir nepatinku ir ką man daryt nusišaut
o vat ka rinktumeisi, koks noretum buti labiau- liesas, bet protingas ir tuomet su bankem..., ar kvailas, bet apystambis, niu ir turbut be evru ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?
aš liesas ir nepatinku ir ką man daryt nusišaut
o vat ka rinktumeisi, koks noretum buti labiau- liesas, bet protingas ir tuomet su bankem..., ar kvailas, bet apystambis, niu ir turbut be evru ?
o gal kuris jauciates pergrazus sau? Pvz taip netycia atsikeliat ryte, pasiziurit i veidrodi ir suprantat- nu vat siandien tikrai esat pergrazus
! Ka tuomet darot
?
ritmiskai judinam ranka ziuredami i savo atvaizda.
Arturas пишет:aš liesas ir nepatinku ir ką man daryt nusišaut
o vat ka rinktumeisi, koks noretum buti labiau- liesas, bet protingas ir tuomet su bankem..., ar kvailas, bet apystambis, niu ir turbut be evru
?
o tu kokia noretum but?
ritmiskai judinam ranka ziuredami i savo atvaizda.
ir tai veikia ?..
ziurint kas tai stebi.
o tu kokia noretum but?
koks skirtumas kokia noreciau buti, gyventi reikia su tuo, ka turiu. O koks tu noretum buti ...?
nieko kito nebelieka tik kaip datraukt datempt iki grabo ir numirt.
ka ten taip nori datraukt, datempti iki grabo ?
tiki i pomirtini gyvenima ? Ten bus geriau ?
netikiu bet galeciau pasigincyti tiketojo puseje.taigi.pomirtinis yra
O koks jis yra tas pomirtinis gyvenimas ? Kas ir ka tau papasakojo
? Ir kaip tam ruosiesi?
siaip ant vietos pafantazuosiu.samone tik projekcija 4maciame musu pasaulyje,.ji susijusi su kitais ismatavimais.kam cia ruostis?zmones nieko nezino kas daros ir kaip yra istikruju.
tikra tiesa del to, kad nezino kas daros, ir kai nezino, tai suskuria savo versijas ...
o kam ruostis? Nezinau, tu man pasakyk, juk pats kazka ruosiesi i graba itempt, tai vat man ir idomu ka ir kam
Taip
Zinau, kad blogai, bet as save vertinu neigiamai. Nepatinku sau tokia kokia esu. Noretus but graziai..
sau taip.
kartais jauciuosi sau garzus o kartais ne. cia gal priklauso nuo nuotaikos o gal nuo to is kurios puses i veidrodi paziurejai. bet dabar patinku sau labiau negu vaikysteje pavyko issivaduoti is daugybes kompleksu
kartais jauciuosi sau garzus o kartais ne. cia gal priklauso nuo nuotaikos o gal nuo to is kurios puses i veidrodi paziurejai. bet dabar patinku sau labiau negu vaikysteje pavyko issivaduoti is daugybes kompleksu
Pritariu as irgi panasiai galvoju kazkaip su amziumi daugiau pasitikejimo igauni
Seniau,prieš kokius gerus 5-6 metus žiauriai mažai turėjau pasitikėjimo savimi ir maniau nesanti graži nei sau nei kitiems,bet šiuo metu aš sau esu graži ir man viskas okay
Seniau,prieš kokius gerus 5-6 metus žiauriai mažai turėjau pasitikėjimo savimi ir maniau nesanti graži nei sau nei kitiems,bet šiuo metu aš sau esu graži ir man viskas okay
jeigu dabar tau 18 tai pries 5-6 metus tau buvo 12-13 abejoju kad tokiam amziuje vaikas isvis susimasto kaip jis atrodo) tokiam amziuej dar smelio dezeje zaidzia
Mantė пишет:Seniau,prieš kokius gerus 5-6 metus žiauriai mažai turėjau pasitikėjimo savimi ir maniau nesanti graži nei sau nei kitiems,bet šiuo metu aš sau esu graži ir man viskas okay
jeigu dabar tau 18 tai pries 5-6 metus tau buvo 12-13 abejoju kad tokiam amziuje vaikas isvis susimasto kaip jis atrodo) tokiam amziuej dar smelio dezeje zaidzia
Oi patikėk,dar ir kaip susimasto.
Kai patiri patyčias tokiame amžiuje labai susimąstai,apie tai,kaip tu atrodai.
Be to,tu manai,kad dabar 12-13 metų paaugliai smėlio dėžėje žaidžia,turbūt nustebtum jeigu pasakyčiau,kad tokio amžiaus panos jau ir čiūvus turi,o dauguma kitų baidosi lėlių ir žaislių ir nori būt suaugusiomis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?