Re: Visa tiesa apie FOREX
kam bloga, kam gera. Kazkas pigiai dabar akciju nusipirks
tos akcijos senai makulatūra yra.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Visa tiesa apie FOREX
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kam bloga, kam gera. Kazkas pigiai dabar akciju nusipirks
tos akcijos senai makulatūra yra.
Apie akcijas visai dar nesigaudau
man pakaks apie valiuta pasinagrinėt...
Aš akcijomis neprekiauju. Akcijos skirtos investuotojams, o ne prekiautojams. Iš esmės perki akcijas ir lauki keletą metų. Nors šiais laikais su tokiais netikėtumais galima uždirbti ir per trumpesnį laikotarpį, tačiau tik tuo atveju jei turi labai didelį kapitalą.
Nu kleckei, ar uzdirbote siandien is EUR/USD?
Neprekiauju
Laukiu kitos savaitės, prasidės ruduo, dabartinė situacija truputi aprims, tada ir pradėsiu aktyviau prekiauti. Nors ateityje tikrai dar bus tokių didelių rinkos judėjimų kaip buvo pirmadienį. Niekas nežino kas nutiks. Vieni spėja kad čia tik truputi "sukvailiojo" bet dabar grįžta į įprastas vėžes, kiti mano kad tai buvo didelių problemų pradžia ir po trumpos korekcijos vėl įvyks dideli šuoliai.
bet siaip visame pasaulyje ekonomika slubuoja... vienur daugiau kitur maziau.. dar dar laikosi, bet jauciu neilgai... gal sulauksim tu laiku, kai grius viskas...
bet siaip visame pasaulyje ekonomika slubuoja... vienur daugiau kitur maziau.. dar dar laikosi, bet jauciu neilgai... gal sulauksim tu laiku, kai grius viskas...
Tai būtų labai tamsūs laikai, geriau jau to išvengti. Keletą kartų girdėjau apie padėtį Venezueloje, manau tai būtų kažkas panašaus, tik daug blogiau. Chaosas, anarchija ir globalus restartas, kol pradėtų formuotis nauja valdžia, nauji įstatymai.
idomu kad viskas vyksta vienu metu.. ekonomikos nuosmukis, neaiskus karai (kur patys nesupranta del ko kariauja.. ukraina vs rusija?; islamas vs visas pasaulis? wtf), klimato atsilimas, tautu kraustymasis... zodziu tokia kose vyksta, kad visi tik laukia ir stebi kuo baigsis ![]()
di fm sako tiesą. Kaip jau buvo minėta, techninę pusę yra lengva išmokti, nes tai tiesiog informaciją kurią įsimeni ir žinai ką reikia daryti. Tačiau psichologija yra kur kas sudėtingesnė pusė. Blog'e rašiau apie tai, kad naujokai valdomi emocijų, dažnai uždarinėja sandorius per anksti, nes bijo kad bet kurią sekundę rinka gali apsisukti. Stopus vis didina, tikėdamiesi kad rinka apsisuks ir jų sandoris grįš į pelną. Patyrę daug sėkmingų sandorių iš eilės, pradeda galvoti kad jie "suprato" sistemą (nors ir taip žinojo techninę pusę) todėl pradeda rizikuoti didesnėmis sumomis manydami kad negali pralaimėti. Gali būti ilga eilė nesėkmingų sandorių, nepaisant to, kad darai viską pagal planą ir tai labai smarkiai gali paveikti emociškai. Gali pradėti norėti "atsikeršyti" rinkai, todėl prasideda neapgalvoti sandoriai, daug didesnėmis sumomis. Forex nėra aiškus ir apibrėžtas darbas kaip įprasti darbai. Tau moka ne už laiką, o už darbą. O tavo pelnas visada tarsi pakibęs ore. Tai kaip važiavimas linksmaisiais kalneliais, savo emocijomis. Kol neišmokstama valdyti emocijų, tol nei jokia prekybos sistema nepadarys žmogaus sėkmingu forex'e.
kas tai yra'' techninė puse ''tavo supratimu gali kaimo japui paaiškinti.
Techninė analizė - viskas kas susiję su grafiku, tam nereikia jokio ekonominio išsilavinimo.
Fundamentali analizė - kas vyksta pasaulio ekonomikoje, kokie rinkos rodikliai, kokie pokyčiai. Tam reikia ekonomikos išsilavinimo arba būti labai gerai apsiskaičiusiam ir gerai suprantančiam tuos dalykus. Kad ir kaip keistai skambėtų, tačiau ekonomistai yra prasti forex prekiautojai.
Tam yra labai paprasta priežastis nes ekonomistai išmano ekonomika o ne povandenines sroves kurios atneša pelna susijusiems asmenims -makleriams.
Niekas man neirodys kad grafiku sekimas tiksliau mokėjimas juos skaityti atneša pinigus.Pinigus atneša kaip ir visur susitarimai.Visa kita pilka masė tikinti stebuklais ir turinti šiek tiek laimės.
Kalbi kaip religinis fanatikas "niekas man neįrodys kad žemė yra senesnė nei 3000 metų". Apskritai toks uždaras požiūris gyvenime yra nereikalingas. Geriau sakyk kad tau nėra įdomu forex ir prekyba, bus paprasčiau.
Yra senas geras anekdotas : kolūkyje darbščiausias buvo - arklys,bet pirmininku jis taip ir netapo.
Aš nesu fanatikas aš tik žinau kaip veikia schemos pinigu uždirbimo o jos yra visur panašios ir veikia kaip lochatronas gatvėje.
Gerai kad žinai kaip veikia kažkokios schemos. Klausimas ar žinai kaip veikia forex ar taikai vienodas schemas viskam ko nesupranti?
Nė nežinau bet įsivaizduoju kaip yra atimami gražią forma pinigai iš runkelių.Todėl ir tau siūlau nusiimti rožinius akinius nes ir pats tam forex nesužibėjai taip tik pabandei plaukti ir dar užtenka jėgų kapstytis klausimas tik ar ilgam.
Nė nežinau bet įsivaizduoju kaip yra atimami gražią forma pinigai iš runkelių.Todėl ir tau siūlau nusiimti rožinius akinius nes ir pats tam forex nesužibėjai taip tik pabandei plaukti ir dar užtenka jėgų kapstytis klausimas tik ar ilgam.
Geriau baik daryti sau gėdą. Sakai nei nežinai kaip veikia forex, bet aiškini kad tai apgaulė. Tokį požiūrį galima pavadinti tik kvailu.
Gėda - yra teigti kad iš grafiko kreiviu rašto gali uždirbti pinigu žinant kad bankai,finansu institucijos ir stambiausi spekuliantai valdantis milžiniškus informacijos ir analizės kiekius pasidalins pelnais su tavimi.Taip pat teigti jei tau nesiseka prekyboje- kalta yra tavo psichologinė būsena .
Ir iš principo tai tik nuomoniu skirtumai yra tu turi savo aš savo.
niekas is runkeliu per prievarta pinigu neatima. jie patys juos sunesa ir investuoja. todel runkeliai turetu kaltinti tik patys save del savo kvailumo ir finansinio nerastingumo
reik paciam isbandyt tada gal ir patiketu kad imanoma uzdirbt... nieks ir nesako kad milijonus... bet jei antras atlyginimas iseina vis sis tas... as per diena 20-30 euriuku pasidarau, tai beveik kaip atlyginimas gaunas... kol nepraradau visko is karto :DDDDD
reik paciam isbandyt tada gal ir patiketu kad imanoma uzdirbt... nieks ir nesako kad milijonus... bet jei antras atlyginimas iseina vis sis tas... as per diena 20-30 euriuku pasidarau, tai beveik kaip atlyginimas gaunas... kol nepraradau visko is karto :DDDDD
Jei tai man skirta tai patikėk manim aš žinau kur dešimt tukstančiu euru investavus per mėnesi uždirbsi ekvivalentine suma ir gal dar net didesne nei tuos pačius pinigus laikydamas forex drebėdamas kad kas ju nenujotu .Nes forex rizikos prarasti yra žymiai didesnės ypač kai jame dalivauji tik pripuolamai arba tai yra tavo hobis.Netgi forex mokytojai ta veiksma prilygina lošimui iš pinigu.
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Įvairūs → Visa tiesa apie FOREX