Re: Klaipėda
tai bus tada daugiadienis meetas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda
tai bus tada daugiadienis meetas
kaip pavadinsi taip nepagadinsi visvien ilgokai laukt jo reiks
kuo ilgiau lauxi, tuo labiau noresi! liaudies ismintis!:D
as ziuriu cia tik mes tesirasinejam :DDD ai visvien cia niekas nesilanko, jauciuosi kai private :DDD
jo, kazkas panasaus tai va, iki rugsejo prasom niekur nedingt, organizuosim "meeta"! nors jauciu jei ir toliau toks aktyvumas bus, tai teks tau vienam visas Klaipedos grozybes man demonstruot
jai 2 zmones eis i meeta tai teks daryt hot ir toki
niuz ziuresim kaip ten bus siaip ar taip dar daug laiko pirma reik bent jau egzus issilaikyt...:/
Jo dar egzai laukia (( bet tai gal spesim dar meetuka "suregti" koki
iki egzu? siaip as ne klaipediete, tai neprisidesiu..sakau, nebent nuo rugsejo, jei pavyx istot ten kur noriu
jo nu bet man ne 12 klases egzai man specelybes egzai
nu bet nesvarbu jai pavyks suorganizuoti iki ju bus **** tada rugsejo menesi antras bus (minimum 2 zmones) :DD
na manau su tokiu klaipedieciu akyvumu nelabai ka ir suorganizuosi iki tu egzu..labai jau cia niekas nesireiskia..bet rugseji meetas bet kokiu atveju bus!!:D
tai as taip jauciu kad pirmas meetas bus rugseji
o geras meetas privatas
tai jau tris zmones , cia jau minia
busi mano antras gidas?
Darienai palauk dar prisijunks :DDD
Karolina pazysti ka is klp?
pazistu kokius 5 zmones is viso 4 is ju daugiau nei 25m tai jiem tokie meetai nelabai aktualu..:) o podruskei tai pasiulysiu
tai tu ta drauge pasikviesk o mes Darium ateisim bus meete 4 zmogeliukai ir aplenksim vilniaus meeta :DDD padarysim didesni
pala pala, vilniuj naujas organizuojasi balandzio 29!! ziuresim kaip sikart bus
nu paziuresim
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda