Тема: Kaip reaguojate?
ypac vasara daznai pastebiu moteriskas rankines megstancius panest "is mandagumo":) vaikinus,,,kaip reaguojate,kokia nuomone,,,,
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip reaguojate?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ypac vasara daznai pastebiu moteriskas rankines megstancius panest "is mandagumo":) vaikinus,,,kaip reaguojate,kokia nuomone,,,,
mano nuomone:
diena nesioja rankines ,,vakare isdresiruotas atnest tapkutes,,visad pamacius "tokius"man sukelia sypsena:)
merginos-gi kam imt rankine jai negali jos pasinest pati?:)gi tai moteriskas aksesuaras,,,
tai jai jau yra nesikas rankinei tai gal jau ir derint reiketu prie jo aprangos:?
Mano nuomone. Tavo rankine tu ir neskis, teko susidurti su nepasitenkinimais ne karta, bet as ne arkliukas, kad nesiociau tavo ''tamponu maisa''. Turiu ka nesioti ir be moterisku rankiniu. Palikit jas namie, jei nepanesat, vyrui ta rankine dalampacki, o jei cia tavo stiliaus detale, tai laikyk ja prie saves, mergele.
O tie baxurai, kurie tampo jas paskui save visa diena, yra skudurai. O merginos, kurios siulo panesti, nu lervos, nieko nepridursi, uz darba darbu atsilygins...
Bet normalus vyrai moka atsirinkti normalias merginas, tai nesukam kiausu per daug NE?
As manau tokiu budu vyras rodo prielankuma ir nori isitikinti ar mergina juo pasitiki, mergina leisdama nesioti jos rankinuka parodo, kad juo yra susidomejus
mano nuomone:
diena nesioja rankines ,,vakare isdresiruotas atnest tapkutes,,visad pamacius "tokius"man sukelia sypsena:)
merginos-gi kam imt rankine jai negali jos pasinest pati?:)gi tai moteriskas aksesuaras,,,
tai jai jau yra nesikas rankinei tai gal jau ir derint reiketu prie jo aprangos:?
Uzkietejusio senbernio prietarai
Mano nuomone. Tavo rankine tu ir neskis, teko susidurti su nepasitenkinimais ne karta, bet as ne arkliukas, kad nesiociau tavo ''tamponu maisa''. Turiu ka nesioti ir be moterisku rankiniu. Palikit jas namie, jei nepanesat, vyrui ta rankine dalampacki, o jei cia tavo stiliaus detale, tai laikyk ja prie saves, mergele.
O tie baxurai, kurie tampo jas paskui save visa diena, yra skudurai. O merginos, kurios siulo panesti, nu lervos, nieko nepridursi, uz darba darbu atsilygins...Bet normalus vyrai moka atsirinkti normalias merginas, tai nesukam kiausu per daug NE?
Jai aplinka nesaugi arba nesulys per sunkus tai jau turetum pats susiprasti ir pasisiulyti panesti, o jai mergina net paprase o tu isdrysai atsisakyti tai parodo, kad esi neisaukletas, nedraugiskas, abejingas, skistaklynis, o jai net merginas isvadini lervom tai parodo, kad merginom nesidomi net gal slykstiesi, gal esi gejus?.
ally lorel пишет:Mano nuomone. Tavo rankine tu ir neskis, teko susidurti su nepasitenkinimais ne karta, bet as ne arkliukas, kad nesiociau tavo ''tamponu maisa''. Turiu ka nesioti ir be moterisku rankiniu. Palikit jas namie, jei nepanesat, vyrui ta rankine dalampacki, o jei cia tavo stiliaus detale, tai laikyk ja prie saves, mergele.
O tie baxurai, kurie tampo jas paskui save visa diena, yra skudurai. O merginos, kurios siulo panesti, nu lervos, nieko nepridursi, uz darba darbu atsilygins...Bet normalus vyrai moka atsirinkti normalias merginas, tai nesukam kiausu per daug NE?
Jai aplinka nesaugi arba nesulys per sunkus tai jau turetum pats susiprasti ir pasisiulyti panesti, o jai mergina net paprase o tu isdrysai atsisakyti tai parodo, kad esi neisaukletas, nedraugiskas, abejingas, skistaklynis, o jai net merginas isvadini lervom tai parodo, kad merginom nesidomi net gal slykstiesi, gal esi gejus?.
niekas apei nesulius nekalba, knygas panesni galima, o ne rankine.. Isdrysai atsisakyti? nebesvaigaliok, kad karaliene esi, jei pute turi.. nagi nepapriestarausi net merginai? toks vyras skystaklynis, kuris neturi savo nuomones, arba turi, bet bijo ja issakyti. susidomejima rodykit veiksmais. Pasitikejima reikia igyti ne rankines nesiojant paskui kiekvienos uzgeidulius. as savo nuomone issakiau, nepatinka, eik dar pasimokyt etikos. Aukstuomenes dama, supranta, kad rankinukas, tai moters detale, o ne vyro tikrinimo, koks jis, simbolis..
Andrius пишет:mano nuomone:
tai jai jau yra nesikas rankinei tai gal jau ir derint reiketu prie jo aprangos:?Uzkietejusio senbernio prietarai
Pigi**** na kam ausini ta savo darbine yranga..uzaugai kaime su kaimietiskais prietarais jame ir mirsi:))o jai koki i pasauli ir paleisi toks pat meme bus:)
ally lorel пишет:Mano nuomone. Tavo rankine tu ir neskis, teko susidurti su nepasitenkinimais ne karta, bet as ne arkliukas, kad nesiociau tavo ''tamponu maisa''. Turiu ka nesioti ir be moterisku rankiniu. Palikit jas namie, jei nepanesat, vyrui ta rankine dalampacki, o jei cia tavo stiliaus detale, tai laikyk ja prie saves, mergele.
Tavo avies sukuosena parodo kad iki moters tau toli toli.....ko tokia nervota .nejau koks pasinaudojo kaip kojom skudura ir numete o dabar ant visu pyksti:)?
OLA пишет:ally lorel пишет:Mano nuomone. Tavo rankine tu ir neskis, teko susidurti su nepasitenkinimais ne karta, bet as ne arkliukas, kad nesiociau tavo ''tamponu maisa''. Turiu ka nesioti ir be moterisku rankiniu. Palikit jas namie, jei nepanesat, vyrui ta rankine dalampacki, o jei cia tavo stiliaus detale, tai laikyk ja prie saves, mergele.
niekas apei nesulius nekalba, knygas panesni galima, o ne rankine.. Isdrysai atsisakyti? nebesvaigaliok, kad karaliene esi, jei pute turi.. nagi nepapriestarausi net merginai? toks vyras skystaklynis, kuris neturi savo nuomones, arba turi, bet bijo ja issakyti. susidomejima rodykit veiksmais. Pasitikejima reikia igyti ne rankines nesiojant paskui kiekvienos uzgeidulius. as savo nuomone issakiau, nepatinka, eik dar pasimokyt etikos. Aukstuomenes dama, supranta, kad rankinukas, tai moters detale, o ne vyro tikrinimo, koks jis, simbolis..
Na tokiais veiksmais ir rasleva nesusidomejima o atgrasuma moteriskai lyciai demonstruoji, nezinau gal cia tik lazdavojetes bet is salies paskaicius tokius kometarus tai susidaro ispudis, kad sioje svetaineje lopai lankosi kurie numirtu is gedos jai tektu moteriska rankine panesti matyt labai abejoji savo vyriskumu jai tokia smulkme tave zeidzia, zinoma as neketinu taves ar kitu peraukleti savo kometarais
OLA пишет:Andrius пишет:mano nuomone:
tai jai jau yra nesikas rankinei tai gal jau ir derint reiketu prie jo aprangos:?Uzkietejusio senbernio prietarai
Pigi**** na kam ausini ta savo darbine yranga..uzaugai kaime su kaimietiskais prietarais jame ir mirsi:))o jai koki i pasauli ir paleisi toks pat meme bus:)
A cia tu tai vizgi isleido tave is psichuskes?Net negaliu ant taves pykt kokiu nesamoniu priveizejas esi
pala kiaule anksciau lyg vadinaisi
Andrius пишет:OLA пишет:Uzkietejusio senbernio prietarai
A cia tu tai vizgi isleido tave is psichuskes?Net negaliu ant taves pykt kokiu nesamoniu priveizejas esi
pala kiaule anksciau lyg vadinaisi
Tas kas tave i pasauli paleido neatsakinga kiaule:)))?
Beabejo, cia issisakau ir pasilazdavoju, realiai nesureiksminciau, bet nenesioju as rankinuku. Kaip boba. Visi pritars, kad vyras su rankinuku, tai skuduras. Reikalui esant, kitas reikalas, bet as kalbu apie kasdienybe. Yra variantu, susitinka - imk rankinuka nesk.. tokia moteris nedomina, o is smulkmenu dazniausiai galima susidaryti vaizda, koks zmogus ir del ko teks pyktis ateityje. Jus arba mazai galvojat, arba neturit smegenu, o kalbeti atgrasiai, man yra palanku, randu bendraminciu. Jau manes i siauraja nesukisi, del to, kad tureciau grazia mergina salia, nesizeminu. o reikalui esant galiu issakyti ka galvoju. Juo labiau cia, ieskoke, kur visi tik riejasi ir irodineja savo tiesas..
siaip kartais panesu merginos rankinuka. man negaila) svarbiausia kad i mano finansus nepretenduotu o rankinuka panesti tai cia smulkmena. isvis paskutiniu metu man puikiai sekasi tai galiu ir rankinuka panesti ir kavineje pietumis pavaisinti ir kitus norus ispildyti) o jus cia tik verkiate kaip viskas blogai. beje OLA labai grazi
''Kulverstuk, tu panesk lagaminus, o as nesiu tave''.
...visos pasaulio problemos seniai apkalbetos vaikiskuose filmukuose
Uzkietejusio senbernio prietarai
Tuomet ir aš - užkietėjęs senbernis. Nepatinka man vaizdelis kai vyras eina moteriška rankine nešinas. Nebent... transvestitas. Tokiam gal ir tinka
Jei būna moterų su ūsais tai kodėl negali būti vyrų su rankinukais, tai juk taip šiuolaikiška, labai europietiška ir labai madinga...
panesciau moters rankinuka mainais i pasimatyma) paslauga su uznesimu i bet kuri auksta iki pat moters lovos
siaip kartais panesu merginos rankinuka. man negaila) svarbiausia kad i mano finansus nepretenduotu o rankinuka panesti tai cia smulkmena. isvis paskutiniu metu man puikiai sekasi tai galiu ir rankinuka panesti ir kavineje pietumis pavaisinti ir kitus norus ispildyti) o jus cia tik verkiate kaip viskas blogai. beje OLA labai grazi
Na va matai, esi sotus, patenkintas, kupinas jegu tai ir rankinuka panest nesunku, o va vyrai kiti gal alkani, pikti, nelaimingi todel ir problemu iesko ten kur ju nera
panesciau moters rankinuka mainais i pasimatyma) paslauga su uznesimu i bet kuri auksta iki pat moters lovos
Bet juk nelygiaverciai mainai gaunasi nesiko-kroviko paslaugos kainuoja 10-20eur. o prostitutes 1val 100eur.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip reaguojate?