Re: istekejusi
dalija пишет:Visi santykiai apsimoka...jie ismoko tam tikru tiesu. O tie zmones,kurie nenori mokytis mano,kad lengviau ieskoti kitu . Bet juk pradejus darba reikia ji uzbaigti, o ne sunkumams iskilus mesti ta ir griebti kita. Manau,supratus jog sis pasirinkimas vel buvo blogas tik parodo,kad esi pats dar nepasiruoses priimti esamos situacijos,negali suprasti saves,vadinasi net begiojimas nuo vieno partnerio pas kita,tera savianalize. O tai irgi naudinga informacija. Nes"kaip pasiklosi,taip ir issimiegosi."
gal galetum placiau pakomentuoti kokiu tiesu gali ismokti santykiai su istekejusia moterimi?) kad paskui mane pradetu kaltinti kad sugrioviau kazkieno seima?) griaukite savo gyvenimus patys be mano pagalbos) sunkumus reikia iveikti bet mastantis vyras analizuoja situacija daug zingsniu i prieki ir jis visada pagalvoja ar verta isivelti i si reikala. ir didziausias klausimas ar istekejusi moteris yra to verta?) dazniausiai kaip tik sioje situacijoje rezultatas nevertas pastangu. vyrai yra racionalus pas vyrus viskas apgalvota. ir dar toks problemos aspektas: jeigu moteris buvo neistikima savo buvusiam/esamam vyrui yra didele rizika kad ji paliks ir isduos ir savo nauja vyra. tokia moteris yra nepatikima ja negali pasitiketi nes jeigu meluoja esamam vyrui ji meluos ir naujam.
Pirmiausiai, tai save jau gerbiantis zmogus tikrai zino,kad "uzimtieji" turi, kuo ir su kuo ,uzsiimti ir i ju seimas nelenda. Jei visi "laisvieji" zinotu savo vieta po saule,tai ir nebutu isdavysciu.
Klausi ko galima ismokti is bendravimo su istekejusia moterim? Taigi tik pabendraves greit suprasi,kad tai yra niekur nevedantys,komplikuoti ir neramus santykiai.
O del partnerio-es ,neistikimybes yra ir tokia versija:jei vienuose santykiuose tu isdavei,tai kituose santykiuose isduos tave. Va ir viskas pasverta po lygiai. Kaip sauksi ,taip atsilieps...