Re: Kylo klausimas.
Konstantinas пишет:baisu kiek cia daug kavilu patarymu) vienas siulo priekabiauti prie merginu viesajam transporte kitas rastelius su tel nr dalinti.
gal nepilnamete kokia ir nukabinsite.
mano strategija yra kitokia. moteri reikia kabinti renginiuose. pvz teatre filharmonijoje muziejuje seminaruose tinka ir verslo seminarai brangiuose restoranuose kinoteatruose(ypac po romantiniu filmu), gerai tinka pertraukele renginio metu. sis kabinimo budas turi daug privalumu.
1) atsisijuoja visos zemo lygio merginos visos malalietkos ir fyfos lieka kazkur kitam pasaulyje
2) puiki situacija pradeti bendravima gali uzkalbinti moteri paklausti jos nuomone apie kazka tai pradeti pokalbi apie menus filosofija verslus ir po truputi ieiti i moters bendravimo aplinka
3) renginiu metu labai lengva gauti moters tel nr ir kitus kontaktus ypac jei ji turi vizitine kortele paskui stengiesi sugalvoti kuo daugiau priezasciu kontaktuoti su ta moterimi kuo daugiau bendru temu ir po truputi ja kabini
4) kinoteatrai. jei mergina iseina vienisa po kokio romantinio filmo tai puiki vieta ja kabinti nes ji jau yra romantiskai nusiteikusi
tai va. mano tiksline grupe tai vienisos karjeristes ir ofisines moteraites. su malalietkom viesajam transporte nebendrauju) zemas lygis)Jam 18, su juo tik malalietka draugaus. O šiaip, kokia pirma žinutė - tokie ir patarimai.
Kai užaugs - supras, kad geriausiai porą susirasti darbovietėje arba per draugų draugus. Tik minusas tame, kad darbovietę vienam iš dviejų gali tekti pakeist.
koks tu nekulturingas sugadinai zmogui diena reik graziai pasakyti dar per jaunas zodziu pagal mane reik tureti ir finansu biski tada gales kviesti visas panas i kavine ir tikrinti tinki netinki ir zinoma masina pesciamobiliu juk nevesi panos