dalija пишет:sauliukas пишет:Pas mus daug bijančių žmonų kad vyrai pabėgs į kaire ir liaudis dar neatsigauna po sovietmečio.aš gyvas dar nemiręs,jei man va dabar nu taip norisi švelnumo pajausti moterį šale,o jos nėra šale,o noras žvėriškai didelis.ka siūlot eiti prievartauti.legalizavus prostitucija ir valstybėj pelnas ir moterys drasiau jaustūsi galėtu pagaliau normaliai dirbti ir gautu pencija.ligų mažiau būtu,na ka aš jūms pasakoju vaikams jūsų smegenys per mažos kad tai suprasti.dėl tokio biurokratizmo pas mus ir vyksta tokie baisūs dalykai.motina žudo savo vaika tėvai dukras prievartauja vietoj to kad nueitu pas prostitute.viskas ir taip aišku kaip ant delno.tik nenorim to matyti
Jus kalbate nesamones. Degraduojanti tauta daro viska atvirksciai. Nesimokykim patys ir vaiku savo nemokykim jokiu vertybiu ir nuo to tauta klestes!!!???
Is visisko bukumo ir gimsta nevaldomas seksualinis poreikis,nevaldoma agresija,neatsakomybe uz savo veiksmus ir visos kitos psichologines problemos.
Argi legalizavimas narkomanijos,prostitucijos,prekyba zmonemis,ginklais,alkoholiu ir pan.isspres tautos degradacija??? Ka jus kalbat? Graudus vaizdas.
Visuomene svieses ir augs tik tada,kai tapsime samoningais pilieciais pasirinke teisingas vertybes. Lietuva ,tai salis pasaulyje,kuri greiciausiai nykstanti tauta siai dienai. O mes prostituciu verslu suinteresuoti labiau nei galvojimu,kas yra su musu galvomis negerai!
Dalija, ar nemanai, kad prostitucija yra pasekmė, o ne priežastis? Jei tarp vyrų ir moterų nebelieka normalaus ryšio, natūralu, kad atsiranda prostitucija. Žmonių tarpusavio santykiai, jų ambicijos viską iškreipia. Moterys kaltina vyrus, bet savęs nepastebi. Vyrai kaltina moteris, bet savęs nepastebi. Ir vieni kitiems nepadeda, vieni kitų nepalaiko, nesupranta. Kad ir šioje svetainėje, vyksta amžinos kovos forumuose. Tai gimdo nepasitenkinimą, agresiją, nusivylimą, iškreipia vertybes. Gimsta sveiki, natūralūs vaikai, viskam imlūs, atviri, o suaugusieji, kurių gyvenime vien nepasitenkinimas, pradeda mokyti vaikus savo vertybių, pradeda mokyti juos gyventi... Jau nuo mažens griauna vaiko gyvenimą, jo natūralumą, imlumą, lankstumą, paslankumą. Kai jis bus tėvų amžiaus, tikriausiai skųsis gyvenimu, bus uždaras, viskuo nepatenkintas, nusivylęs, ir tas pačias vertybes diegs savo vaikams... Esu matęs kaip jaunos mamos elgiasi su savo vaikais. Ne visos jos tą daro iš meilės. Kai kurios juos traumuoja, nes dar pačioms trūksta brandos. Iš tokių vertybių nieko gero. Iš tokių vertybių galų gale byra šeimos, auga savižudybių skaičius, plinta tokie pažinčių portalai kaip šis, atsiranda kitos pakraipos žmonės, o nepasitenkinimas nuolat auga, didėja, stiprėja...