Re: Meetas Kaune Balandi
Vija a nebutu geriau kokia 21, juk neaisku kiek gali uzsitest, o juk kita diena ir i darba reikes ar i mokslus kam :V
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi
Vija a nebutu geriau kokia 21, juk neaisku kiek gali uzsitest, o juk kita diena ir i darba reikes ar i mokslus kam :V
man neuzkrauna psl
nuimkik pop up blokus ir uzkraus ta puslapi registracijai na aisku, balandzio 20 netinka, penktadieni organizuotis nesiulau, nes gal kiti turi kokiu reikalu.. o meetas tikrai nebus penelyg ilgai.. galu gale kavines uzdaro apie vidurnakti.. o kam ten iskaita - tai po jos kaip tik ir atkeliausi atsipalaiduoti
na vidury savaites man netinka, tikrai nebusiu, to neisvestu mano darbo grafikas, tuo labiau kad dazniausiai tenka dirbt iki 22, ma tik savaitgalis nuo penktadienio tiktu :-[
jauciu, kad nebus tai, kad visiems tiktu
aij, viskas - planuokites patys
Vija - nesinervuok.. :* zmogeliukai - tada tariames penktadieniui, balandzio 21 diena.. registruokites, bus lengviau konkreicai tartis, negu taip parasyt, visi iskritikuoja, nors ne vienas neplanuoja eit.. nuoroda: stai cia
man neuzkrauna puslapio "tipo tokio nera"
yra tas puslapis, tiesiog isjunk blokuojancias programas, kaip antispivare ar popup blokus
per kur isjunkt ?
jau radau
taigi zmogeliukai, kuria diena susitinkam? 20 ar 21?
21
tebunie 21 nors as nesu tikra, kad galesiu dalyvauti tada
nu gal vertėtų ir man sudalyvaut...
gerai, baigiam visas diskusijas, meetas balandzio 21 diena, visi uzsiregistrave gaus zinutes i e-mailus
kas nespejot uzsiregistruoti, rasykit man PM, itrauksim i sarasus
nas as gavau meila ir balsuoju us Senus vartus, ma ten fainiausia vietele, ypac penktadieniais , beje Vija mano pastas pasikeite is takas i micro, vis kita kaip buvo, poo 3 dienu takas nustos man veikt
sveiki, taigi galutinis sprendimas toks:
DEMESIAUS DEMESIAUS, MEETAS IVYKS BALANDZIO 21 DIENA, 19:00 KAVINEJE "RAMZIS" SENAMIESTYJE (DAUKSOS GATVE). Visi uzsiregistrave gausit pranesimus, tuo paciu ir kontaktinius numerius kaip mus rasti. Bus rezervuota vieta su sedejimu ant pagalveliu, todel vietu skaicius nera labai ribojamas, tiplsim, kainos normalios, milijonu neisleisit. Prasom likusius norincius (be registracijos) pranesti man i privata, perduosiu detales jei dar yra klausimu: cia arba PM
Iki pasimatymo Ramzyje
nu wo... fainai... net netoli nuo namų... :}
kodel Ramzy?:( as bijau naktim vaiksciot po senamiesty :?
Vaida nebijok as tave palidesiu, juk prisizadejau
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi