Тема: meiluziai
sveiki
nemazai cia yra vedusiu-istekejusiu, zmogai iesko "bateriju ikrovimo- iskrovimo" kitur, bet skirtis neskuba.
Ar yra kaunieciu moteru cia?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → meiluziai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
sveiki
nemazai cia yra vedusiu-istekejusiu, zmogai iesko "bateriju ikrovimo- iskrovimo" kitur, bet skirtis neskuba.
ryškiai ne i ta pažinčių portala pataikei
įkrausi savo anakondą, o iškrausi piniginę? ar ką siūlai moterims
matyt elektrikas
Elektrikai irgi zmogai
ar elektrikas ar mechanikas ar stalius, turi žinoti kur tokius skelbimus rašyti ir kur ne, nemanau kad šis portalas sexo paieškoms ir neištikimybes skatinimui. ribas reikia visiems justi
Karoli-neaiskink ka daryt,niekas neaiskins tau kur eit.savo pamokslus skaitik laiku ir vietoj.neleisk apsireikst latentinio gomoseksualizmo pozymiam.
ar elektrikas ar mechanikas ar stalius, turi žinoti kur tokius skelbimus rašyti ir kur ne, nemanau kad šis portalas sexo paieškoms ir neištikimybes skatinimui. ribas reikia visiems justi
Na čia aš tau pritariu, tikrai atsiras kurie tau pritars tokių čia nemaža :DDDDDDDD
Lina idomiai čia taip kiek keistoka, pirmas pasakojimas ly 50 pilkų atspalviu, kaškas savotišlkai aistrino, ir ne kiekvienam priimtino
nezinau kaip del meiluziu bet merginu linkusiu santykiauti uz pinigus galima surasti bet kokiam pazinciu tinklapyje
Esu nejauna (60), anketoje nurodziau, kad ieskau 60-70 vyriskio ir ka jus manot? Gavau jau is 6 vaikinu 24-45 metu pasiulymus draugauti, taigi vaikinu ne maziau nei merginu, norinciu tureti naudos is santykiu su mot. puse!
Esu nejauna (60), anketoje nurodziau, kad ieskau 60-70 vyriskio ir ka jus manot? Gavau jau is 6 vaikinu 24-45 metu pasiulymus draugauti, taigi vaikinu ne maziau nei merginu, norinciu tureti naudos is santykiu su mot. puse!
tai turbut gavai sablonine zinute adresuota visoms moterims. vaikinai siuncia visoms ir neziuri kiek tau metu ir kaip atrodai. nemanau kad galima kazkokia nauda tureti is santykiu su 70-mete na gal pavalgyti nemokamai
Alvyda пишет:Esu nejauna (60), anketoje nurodziau, kad ieskau 60-70 vyriskio ir ka jus manot? Gavau jau is 6 vaikinu 24-45 metu pasiulymus draugauti, taigi vaikinu ne maziau nei merginu, norinciu tureti naudos is santykiu su mot. puse!
tai turbut gavai sablonine zinute adresuota visoms moterims. vaikinai siuncia visoms ir neziuri kiek tau metu ir kaip atrodai. nemanau kad galima kazkokia nauda tureti is santykiu su 70-mete na gal pavalgyti nemokamai
Na gerai, šitas prajuokino super pasakyta, pekelei nuotaika
Dėl tokių "meilės" ieškotojų .. savo vyru negalėčiau ateityje pasitikėti..turbūt ateis laikai, kai kur tik bus Durų akutė - kamera . Kur tik langas- kamera. Ech kur pasaulis ritasi.
Aš ne galiu rasti meilužes
sveiki
Beja rasti gera meiluzi (vyra,moteri) labai sudetinga bent moteris kadangi labai daug kliuciu sudaro musu bobuciu auklejimas Kitas dalykas savoka meiluzis tai ne vien vedes ar istekejas, tai visumoje zmogai kurie dzigintis megsta
Mano gimtad ant nosies gal kokia merginuke romantika padovanotu
O ka cia diskutuoti ?
Man irgi tekę skaityti, kokia nuomonė apie šią knygą?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → meiluziai