1

Тема: varom alaus bokalais susidaužti? :D (06-17)

varom šiandien (06-17) susipažinti, pabendrauti ir alaus bokalais susidaužti? smile kas kartu? smile p.s. vieta - VIlnius (senamiestis, centras)

2

Re: varom alaus bokalais susidaužti? :D (06-17)

na gi, drąsiau smile nereiks namie sėdėt ir nuobodžiauti smile nereiks po to čia skųstis, kokie vyrai, niekur nekviečia ir bla bla bla ;DD

3

nejaugi taip niekas ir nepasirašys mažytei avantiūrai? ;DD

4

nu žodžiu smile jei kas norėsit susibėgti šį vakarą kur mieste, brūkštelkit čia, 860949173, susisieksim smile

5

nuvylėt mane, ieškokai, ir gan smarkiai nuvylėt...

6

Čia tik pagirios. Praeis. smile

7

nėra jokių pagirių, vos 3 bokalus išlenkiau smile tiesiog... biškelį abydna, kad čia renkas tokie žmonės... kuriems svarbiau raišnėtis kaip mažvaikiams, o ne realiai kartu leisti laiką smile

8 (2017-06-18 08:57 отредактировано Konstantinas)

buciau tikrai prisijunges bet pas mane buvo kitas renginys si savaitgali ir ka tik namo grizau. dvi paras girtas kazkur basciausi iki siol prablaiveti negaliu) tai kad kita karta prie jusu prisijungsiu.
ir dar pranesk is anksto pries viena diena) tu parasei 20.46 val sestadieni. kol zmogus pamatys zinute kol davaziuos iki senamiescio tai daug laiko praeis ir bus jau kaip ir per velu.

9 (2017-06-18 09:04 отредактировано Rabbit)

Tai buvo labiau perkeltine prasme, susietai su ieškok.lt atmosfera. smile Kokie čia yra, tokie. Reikia ieškoti įvairiose vietose. Kai būsiu Vilniuje - galėsiu ir aš prisijungti.

Žmonės atprato nuo nuoširdaus, draugiškumo ir paprasto bendravimo, ir tapo pernelyg svetimi.

Reikia tai keisti. Keiskim. smile

10

VIlniuje būsiu maždaug iki liepos vidurio, tai jeigu būsit kada VIlniuje, praneškit ;D

11

Būtinai. smile

12

Pilėnai? big_smile

13

Deimantėlis пишет:

Pilėnai? big_smile

kas tie pilenai? kur cia randasi?

14

Konstantinas пишет:
Deimantėlis пишет:

Pilėnai? big_smile

kas tie pilenai? kur cia randasi?

Metalistų kabakas Kauno gatvėj. Apuokas dar yra Subačiaus gatvėj. Bet man skaniausias alus yra Alyno kvietinis.

15

na, variantai dar Etmonų Špunka, BIx'ai. Šnekutis, Alaus namai, Metro smile

16

po paskutinio susidauzymo bokalais apvemiau namuose visa kilima ir teko ji ismesti) tai i Snekuti nenoriu) i metalistu kabaka butu visai smagu uzsukti)