Тема: varom alaus bokalais susidaužti? :D (06-17)
varom šiandien (06-17) susipažinti, pabendrauti ir alaus bokalais susidaužti? kas kartu?
p.s. vieta - VIlnius (senamiestis, centras)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → varom alaus bokalais susidaužti? :D (06-17)
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
varom šiandien (06-17) susipažinti, pabendrauti ir alaus bokalais susidaužti? kas kartu?
p.s. vieta - VIlnius (senamiestis, centras)
na gi, drąsiau nereiks namie sėdėt ir nuobodžiauti
nereiks po to čia skųstis, kokie vyrai, niekur nekviečia ir bla bla bla ;DD
nejaugi taip niekas ir nepasirašys mažytei avantiūrai? ;DD
nu žodžiu jei kas norėsit susibėgti šį vakarą kur mieste, brūkštelkit čia, 860949173, susisieksim
nuvylėt mane, ieškokai, ir gan smarkiai nuvylėt...
Čia tik pagirios. Praeis.
nėra jokių pagirių, vos 3 bokalus išlenkiau tiesiog... biškelį abydna, kad čia renkas tokie žmonės... kuriems svarbiau raišnėtis kaip mažvaikiams, o ne realiai kartu leisti laiką
buciau tikrai prisijunges bet pas mane buvo kitas renginys si savaitgali ir ka tik namo grizau. dvi paras girtas kazkur basciausi iki siol prablaiveti negaliu) tai kad kita karta prie jusu prisijungsiu.
ir dar pranesk is anksto pries viena diena) tu parasei 20.46 val sestadieni. kol zmogus pamatys zinute kol davaziuos iki senamiescio tai daug laiko praeis ir bus jau kaip ir per velu.
Tai buvo labiau perkeltine prasme, susietai su ieškok.lt atmosfera. Kokie čia yra, tokie. Reikia ieškoti įvairiose vietose. Kai būsiu Vilniuje - galėsiu ir aš prisijungti.
Žmonės atprato nuo nuoširdaus, draugiškumo ir paprasto bendravimo, ir tapo pernelyg svetimi.
Reikia tai keisti. Keiskim.
VIlniuje būsiu maždaug iki liepos vidurio, tai jeigu būsit kada VIlniuje, praneškit ;D
Būtinai.
Pilėnai?
Pilėnai?
kas tie pilenai? kur cia randasi?
Deimantėlis пишет:Pilėnai?
kas tie pilenai? kur cia randasi?
Metalistų kabakas Kauno gatvėj. Apuokas dar yra Subačiaus gatvėj. Bet man skaniausias alus yra Alyno kvietinis.
na, variantai dar Etmonų Špunka, BIx'ai. Šnekutis, Alaus namai, Metro
po paskutinio susidauzymo bokalais apvemiau namuose visa kilima ir teko ji ismesti) tai i Snekuti nenoriu) i metalistu kabaka butu visai smagu uzsukti)
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → varom alaus bokalais susidaužti? :D (06-17)