Re: Liekninantys preparatai
kokie dar preparatai, susiderinkit mityba ir sukusit, tos jusu tabletes ir kita S tik melas....
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Liekninantys preparatai
kokie dar preparatai, susiderinkit mityba ir sukusit, tos jusu tabletes ir kita S tik melas....
Efidrinas,klenbuterolis.visa kita yra placebo.
Naudoju http://www.asliekna.lt/lieknejimas/priemones-lieknejimui/maisto-papildai/
Tikrai veiksmingi
Koncentracijos stovyklose ir Sibiro lageriuose nutukusiu nebuvo. Senas, bet teisingas bajeris...
išvada reikia sumažinti skyle pro kuria patenka maistas nes šaldytuvo užrakinimas nepadės
Skyle smegenyse...
Ne burnoje
Ar : Ne, burnoje, ar : ne burnoje...?
Dažniausiai perdidelė skylė burnoje .todėl reikia ja sumažinti.
Manau, kad problemos psichologines...
Liekninantys preparatai "lieknina" tik norinčių sulieknėti pinigines.Norint pasiekti norimų rezultatų,neužteks apsiriboti vien dieta-nustojus "dietintis",kilogramai grįš su kaupu,dviguba doze.Duagiau judėkite,keiskit gyvenimo būdą ir bus Jūsų kaime šventė;)Jei kas norės,rašykit,pasidalinsiu sava patirtimi,kaip aš numečiau beveik 40 kg per 7 mėnesius...:)
Vejas jusu dar nenunesa ?
Kodel marina jus galvojate kad numetus tiekos svorio turetu vėjas nupusti.
Ziurint, kiek svere pries...Bet , jeigu liko kokia 50kg, tai nieko gero...
As pažystu žmogu kuris turejo teta valia ir numetė per metus penkiasdešimt astuonis kg.dabar jau beveik treti metai kai jo svoris nesiekia devyniasdesimt penkiu kg.
Gerai, kad nenumire tas jusu pazistamas.
Лучшей является связка препаратов "Надо меньше жрать" и "Не сиди на месте"
Na aš asmeniškai esu kategoriškai prieš liekninačius preparatus, kam naudoti chemines priemones, kai galima įdėti minimaliai pastangų ir pasiekti norimą svorį savo pastangomis?? Aš asmeniškai per kelis mėnesius atsikračiau kelių kilogramų, nes dietologai padarė asmeninę mitybos programą tai stengiuosi jos laikytis bei nevalyti itin daug kolorijų turinčio maisto. Taip pat porą kartų į savaitę einu į šiuo limfodrenažinius masažus: http://www.liuxfigura.lt/kontaktai/, tai puikiai padeda atsikratyti celiulito. Taip pat stengiuosi aktyviai leisti laisvą laiką, tai nuolatos einu pasivaikščioti ar prabėgti pora km miške
Na aš asmeniškai esu kategoriškai prieš liekninačius preparatus, kam naudoti chemines priemones, kai galima įdėti minimaliai pastangų ir pasiekti norimą svorį savo pastangomis?? Aš asmeniškai per kelis mėnesius atsikračiau kelių kilogramų, nes dietologai padarė asmeninę mitybos programą tai stengiuosi jos laikytis bei nevalyti itin daug kolorijų turinčio maisto. Taip pat porą kartų į savaitę einu į šiuo limfodrenažinius masažus: http://www.liuxfigura.lt/kontaktai/, tai puikiai padeda atsikratyti celiulito. Taip pat stengiuosi aktyviai leisti laisvą laiką, tai nuolatos einu pasivaikščioti ar prabėgti pora km miške
ir vel reklamine zinute
na jau labai netinkamai metodais jus reklamuojate savo produktus. cia jau anksciau buvo viena Ramune kuri irgi kazka reklamavo paskui jos anketa panaikino tai dabar sukure nauja
Zmones valgikit kiek norit ir ka norit,tik kas dien skirkit 1h sau ,ne kam nors o tik sau.Megejiskom varzybom pasiruosti pakanka 8 h per savaite treniruociu,tad drasei kasdien plaukit ,bekit,vaziuokit dviraciu ,ciuoskit slidem ,galu gale sportiniu eimu 1h prasieikit (neskaiciuokit km,o tik laika).kad degintumet baltimus manksta turi buti patogiu tempu,tai yra nepervargstan .Skubedami deginsit anglevandenius o riebalai netirps,sakau kaip buves sporto meistras.Kas keisciausia kad geriau ryti piliules,ar badauti bet pajudeti tai nelygis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Liekninantys preparatai