Re: pirmas bucinys (laizekas)
sakes kaip jum pavydziu... jus nors bandete
taj ir tiu bandyk nors as nebandzius bet man atrodo zeurei slykstu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taj ir tiu bandyk nors as nebandzius bet man atrodo zeurei slykstu
Greta12, nemanau kad tai yra slykstu ;D nu slykstu nebent kai su zmogum kuriuo bjauriesi....
;D as tai dar nebamdzius...eisiu siandien pasilaizyt ,mane pamokins vaikinas ;D kaip sakot?eiti?as tai sakau kad joa ;D
man buvo 14..labai nepatiko..ir tas vaikinas ir tas jo ilgas seiletas liezuvis..jau geriau nebutu to pirmo buve, o butu buves antras nes jis buvo tikrai puikus!!;)
nera cia nieko pavydet...na man tai nieko ypatingo cia neatrodo:) ir seip nieko baisaus simpatiskas vaikinas.. jei ir nemokesi nelabai kam tai rupes
Bet tai pirmas bucinys tai net bucinys o kzkokias nsmn ;D amm nors ir to zmogaus labai nemegau kazkodel labai slykstu nebuvo..tiksliau visai nebuvo...:D
Gediminas, 16 пишет:sakes kaip jum pavydziu... jus nors bandete
nera cia nieko pavydet...na man tai nieko ypatingo cia neatrodo:) ir seip nieko baisaus simpatiskas vaikinas.. jei ir nemokesi nelabai kam tai rupes
aciu uz komplimentus
;D as tai dar nebamdzius...eisiu siandien pasilaizyt ,mane pamokins vaikinas ;D kaip sakot?eiti?as tai sakau kad joa ;D
nu ir kaip?
gerai:-]:pp:P
em...ligonineje:) waikinukas naglas uzsiwerte mane ant lowos ir pabuciawo norejau skelt antausi bet patiko taj tapom pora:)
nuostabus jausmas, su nuostabiu vaikinuku... ach
as tai nesureiksminu laizeku
as tai nesureiksminu laizeku
tai kokia prasme cia kalbi nesilaizes ar jau nesuskaiciuoji ju?
as nesilaizes ir ka?
tau 16 ir tu nesilaizhes?
gal tu juokauji? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ammmm..... tau viskas gerai su galva?
:!:?:V:V ka cia bandai pavaizduot ?:V
ji subrendus didele ir 14 gimdys... tai jai juokinga...
ji subrendus didele ir 14 gimdys... tai jai juokinga...
;D;D va cia tai jo...tikriausiai ne kitaip ir bus ;D
tau 16 ir tu nesilaizhes?
gal tu juokauji? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nesisaipyt galetum ?
:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}:{}
Pirmą kartą pasilaižiau (na, ir pirmas bučinys ) praeitą vasarą, tai man buvo 15... Atsimenu tą liepos 16 dieną... Vilniuje... Miške... Pasilaižėm Beje, jam tai 12 buvo, beveik 13 Bet et... išsiskyrėm - atstumas
gerai butu...
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)