Re: Esat girdeje apie dirbtibi intelekta
Tie VIP landžioja po anketas, o mes po jų negalim. Tiek to ypatingumo...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Esat girdeje apie dirbtibi intelekta
Tie VIP landžioja po anketas, o mes po jų negalim. Tiek to ypatingumo...
man tai nereikia gyvuneliu. nuo manes paties namie ner kur detis. o vip narystes naf..g nereikia, bet ir nesiulo, tai ner ko galvos sukt
Nebloga savikritikos dozė, p.Antanai.
jokių dirbtinių gyvūnėli ir robotokų. norėčiau vyro:) tikro
Anna, visai be intelekto tiktu?
Teisingai, Anna ! Kažkada diskutavom apie svajonių ar nerealų vyrą. Kažin ar buvo diskusija apie tikrą vyrą. DĖMESIO..........KUR TIKRAS VYRAS ANNAI ?
Marina, išprovokuoti nepavyks.
Antanai, o ką reiškia "be intelekto"? su labai aukštu intelekto koeficientu nereikia. tokie žmonės sunkiai pritampa, nes labai jaučia, kad yra už kitus protingesni (čia be ironijos, ir man būtų sunku pritapti prie tam tikros pakraipos ligonių)... toks žmogus nelaimingas. o jei nelaimingas, tai piktas... gal aktyviai, gal pasyviai. jo nepralinksminsi anekdotu, dainele ar šokiu... o kai vyras piktas, tai tą pyktį paprastai nukreipia į šalia esančią moterį... kam man to reikia....
dainele ar šokiu.. noretusi pamatyti. pagal idealaus vyro aprasyma tavo anketoj tai net ir as tikciau
dainele ar šokiu.. noretusi pamatyti. pagal idealaus vyro aprasyma tavo anketoj tai net ir as tikciau
anketoje aprašytas ne idealus vyras, o toks, kuris galėtų leisti pro akis ir ausis mano charakterio sunkumą
nes kitoks labai greit supyktų...
Jūsų labai aukštas intelekto koeficientas, jaučiasi, bet ir pats žinote, tik koketuojate, nes laukėte šio viešo pripažinimo čia
uz pripazinima gal mandagu butu padekoti, aciu, bet man to tikrai nereikia. bet dainele ir sokis tai padare ispudi.. as taip net parasyt nesugebeciau
daineles moku tik dvi - Vai čičeku (Kalėdoms) ir Kvepia eglutė žaliuoju mišku (Joninėms). Tinka tik muzikinės klausos nesužalotoms ausims
kaledos arteja, bus ka veikti
ir ką veiksit per Kalėdas?
vaziuosim pas Anna sokiu ir daineliu ziuret
tik dabar pastebejau, pas mane ant sienos afigienas voras sedi, kokiu 10 cm dydzio..kas ten naminio gyvunelio norejo?
Tai jau netrukdysiu..........
tai čia Marinai, vorai kažkuo primena avis, ypač nykštukines, priverps siūlų ir į rankinuką tilps
Ačiū...Kai apie vorus, tai jau Marinai...
tik dabar pastebejau, pas mane ant sienos afigienas voras sedi, kokiu 10 cm dydzio..kas ten naminio gyvunelio norejo?
O kaip pavyko toki uzsiauginti?
Marina, o tai tu pas Anna kaledoms nevaziuosi? prasta kompanija? nor manes irgi dar nekviete.. gal per anksti apsidziaugiau.. ir vora atvezciau, kaledine juk tema. dainele tokia yra, kaip per kaledines eglutes sakas keliau ja voras
Diskusijų forumas → Įvairūs → Esat girdeje apie dirbtibi intelekta