Re: Seksualiausios ieskok.lt merginos konkursas
Kartu su Sergio atbarškintų į kampą ir sėdėtum ramiai, nesąmonių nerašius.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Seksualiausios ieskok.lt merginos konkursas
Kartu su Sergio atbarškintų į kampą ir sėdėtum ramiai, nesąmonių nerašius.
Tu karkvabali!!!Valdo vardu,as tau pati galva,perpisciau,bet hui ten pas tave yra ta galva geny tu ****...Valdas...tau ti genius birbint kartu su Vytautu akmenu ginejas jobanas...
Gautum smūgį ir gulėtum ramiai išsišiepus, pynda kiauragalve.
Matosi,kad duchas tarp duchu esi...!! geda TU ****!!! tik moteriai ir galetum ir tai net neaisku ar normaliai smugiuotum geda tu **** lietuvos...DUCKAS !!!tokius kaip TU ZERTVA TIK I GAIDYNA!!!!!
Pisčiau tau, zaraza, kaip už Lietuvą. Padėkotum po to, kai atsibustum. Klausyk, pyz.da su skiautere - nesinervink. Nieko tu čia neįveiksi, šiknagalve nevykėle.
Pisčiau tau, zaraza, kaip už Lietuvą. Padėkotum po to, kai atsibustum. Klausyk, pyz.da su skiautere - nesinervink. Nieko tu čia neįveiksi, šiknagalve nevykėle.
SERE TAU!!! snekuti,tu susektas ))
Gausis, kad Beatričė seksualiausia.
Nes stipri. O tai įdeda papus ir kojas ir sako, kad seksualiausia. Kietos seksualios, o ne drebučiai.
Na, mieloji - pistelk dar ką nors - tik geriau.
sveikinu!!!!
Tave aš vadinsiu Neklaužada, už kurią aš daug stipresnis. Galėsi ramiai miegoti.
Viskas. Man seksualiausia - Beatričė.
Kieta Merga.
Iki Malonaus ir Nemalonaus.
as ir taip ramiai miegu,linkiu,kad tu dziaugsmeli ramia sirdele miegotum .:) idomu,ar atsakytum uz visus situs zodzius,kuriuos parasei...
Jei man trenktum - trenkčiau tau.
Miegu ramiai. Ypač po bendravimo su moterim.
abu jus labai seksualus, abu pisciau o dabar aikit miegot
Teisingai. Parūkyti ir miegoti.
Beatriče - užsuk dažniau, kai būsi blogos nuotaikos.
Ir kai geros.
Jei ka tai man tavo ale pagirimai kazkur giliai ****.,nes pats supranti,kad tu esi siknoj..
Čia ne pagyrimai. Čia šiaip. Nesitampyk, kai jau prapisai.
Mano nakties daina jau groja.
Labanakt, Beata.
kas prapis,tai nebent tau kas i sikna,nes Vyrai tokiu neuveskiu neuzveda..ir is vis man geda,kad cia savo laika ismeciau..dar **** sustrekai gali diriguot kuri moters plauku spalva atsako uz ju prota....tokie tik i Gaidyna!!!
as manau kad OLA seksualiausia) o jus cia negraziu senu bobu nuotraukas ikelet)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Seksualiausios ieskok.lt merginos konkursas