1

Тема: kaip perprogramuoti smegenis?

gyvenime yra dalykų, kurių niekad nepasieksi, kaip besistengtum smile mano atveju, kaip kvailai beskambėtų, tai yra moteris artima širdžiai ir sielai... kaip nustoti norėti turėti moterį? kaip susigyventi su savotiška tuštuma ir vienatve? juk vienatvė tai nemirtina liga... dažnai atrodo, jog viskas gerai, esu laimingas, besišypsantis žmogus, kuriantis planus į priekį... lyg ir nieko netrūksta... bet užtenka minutę pafantazuoti apie mylimą ir mylinčią moterį šalią savęs... pamatyti gatvėje laimingą porą... ir nuotaika subjursta... tada pasineriu į mintis, kurios nėra smagios... kaip atsikratyti tos nuotaikų kaitos, kai pagalvoju, kodėl aš vienas? gali pasirodyti jog skundžiuosi, bet taip nėra... nes žinau, jog aš galiu būti vienas, vienišas, ir žinau, kad neprapulsiu... tiesiog noriu pasisemti išminties, pasimokyti iš kitų patiričių ir galbūt, su kitų pagalba, išmokti kontroliuoti savo mintis ir nuotaiką smile

2

Re: kaip perprogramuoti smegenis?

Atsakymas į visus tuos su savimi susijusius klausimas gan paprastas - meditacija. Galbūt daugelio akimis tai skamba kiek kvailokai, tačiau daugelis net nežino kas tai yra. Nesiplėsiu per daug, nes turi pats pradėti domėtis tuo ir nusiteikt savęs pažinimui.

3

jap, meditacija yra gerai smile tik man nepavyksta medituoti taip kaip reikia... meditacijos metu reikia absoliučiai apie nieką negalvoti smile o negalvoti man pavyksta viso labo 20 - 30 sekundžių, po to į galvą pradeda plūsti minčių srautai smile

4 (2017-12-20 22:48 отредактировано Skorpionas)

Ko trūksta, to reikia.

Negalvok, kaip pašalinti pasekmes. Pamiršk tai.

Galvok tik - kaip pašalinti priežastį. Moters trūkumą.

Turi gauti moterį.

Gauk ją. 

'Galvok tik: 'Man reikia tinkamos moters - ir kuo greičiausiai'.

Tavo pasąmonė turi žinoti, kad to labai reikia. Tada ji ras, nes ji daug daugiau žino.

Dabar ji žaidžia - "aš kenčiu, kad neturiu moters ir niekaip jos nerandu". Nutrauk tą žaidimą.

Kalk jai, kad tau reikia tinkamos moters ir kuo greičiausiai.

Ir bus.

Reta svarbiausia (iš esančių žmoguje) tautybė toje aplinkoje - lygu mažai tinkamų kandidačių.

Bet tu esi - turi būti ir jų.

Pamiršk savo protą, kuris tau seka pasakas - ir kalk pasąmonei, kad rastų, ko reikia.

Tik nereikia nuolat, kad neužsiknistum tuo. Kas kažkiek laiko, kada to norisi, rimtai, stipriai, piktai - kaip nori, bet kuo stipriausiai - pareikalauk, kad ją rastų.

Pasąmonė - yra valdanti esmė. Sąmonė (tu) irgi gali bandyti ieškoti. Juk tau reikia kažką veikti. Bet svarbiausia - moters turi ieškoti tavo pasąmonė.

Tada ras.

Neranda - kai neieško.

5

Aha, meditacija - ir zmogus, is prigimties - socialus padaras, taps vienisu vilku... Keiskis, tobulek, o neieskok neegzistuojancios panacejos. Jei darbo nepavyksta padaryti, reiskia mazai pastangu.

6

problema, ne tame, jog negaliu rasti, nes rasti aš galiu, bet kokią smile problema tame, kad bet kokios man nereikia ;DDD noriu vienos ir su visam ;DDD dėl to, kad apgauti pasamonę... hmmm... reiks pamėginti smile dėl pokyčių... hmmm... nemanau, kad esu blogas, o tobulėjimui ribų nėra smile be to, kas vienai nepatinka, kitai gali labai patikti smile

7 (2017-12-20 22:58 отредактировано Skorpionas)

Žinoma, tu esi protingas ir geras žmogus (ir kažkiek blogas kaip dauguma) - todėl normalus.

Tu jos (savo pasąmonės) neapgausi. Ji juk jau žino, kad tu apie tai pagalvojai. smile

Tik įkalk jai, kad moters labai reikia ir greitai.

Todėl ir rašiau Tinkamos. Nerašiau bet kokios. smile

O Dabar Taip:

'Pūkio Baisuolio Pasąmone!!!! - Baigi Išsipisinėti Ir Surandi Tinkamą Moterį Ir Staigiai!!!!'

8

girdėjai pasąmone!!?? klausykis protingų žmonių ;DD

9

Tai gero vakaro ir iki kito karto. smile

10

Gero vakaro ir Jums smile

11 (2017-12-20 23:01 отредактировано Skorpionas)

Ačiū. smile

12

televizoriu žiurekit, perprogramuos konkrečiai big_smile

13

Trumpai drutai:
1) nustoti gaileti save, nes ta grauzatis ir pavydas kitu laimes tave i kapus nuvarys.
2) pradek daryti ka nors atvirksciai nei darei iki siol. Ne koki banalu dalyka, bet kad tai butu tau issukis ir ji iveikes galetum pasijusti geriau.
3) Atrasti save ir buti savimi nesakysiu, nes cia banalu ir visiskai nesuprantama smile Tiesiog zmones traukia idomios asmenybes. Nieks nesako tau tapti daininiku ar aktoriumi, bet tau reik atrasti tai kas tau iseina geriausiai ir buti savo srities zinovu. Susi rasi bendraminciu, parodysi savo pavyzdziu kaip reikia daryti ir viskas bus ciki puki.

Niera nieko blogo kas neiseitu i gera ir gerom intencijom gristas kelias i prgr. Tad suprask kaip nori smile

14

šios, pavadinkim, dogmos, man jau seniai žinomos smile dėl savęs gailėjimo... nemeluosiu, būna kartais, bet tik kartais smile  dėl pokyčių, reiks gerai pagalvoti smile o dėl savęs atradimo, tai jau seniai atlikta smile Ačiū už pasiūlymus smile

15

Pūkis Baisuolis пишет:

gyvenime yra dalykų, kurių niekad nepasieksi, kaip besistengtum smile mano atveju, kaip kvailai beskambėtų, tai yra moteris artima širdžiai ir sielai... kaip nustoti norėti turėti moterį?

ilgainiui gali pasikeisti įsivaizdavimas, KOKIA moteris yra artima širdžiai ir sielai. Arba, nors kaip tai matematiškai beskambėtų, reikėtų susirašyti visus kriterijus ir pažiūrėti, gal jie tarpusavy nedera? na, iš serijos, kad moteris, tarkim, būtų itin išsilavinusi, šmaikšti, turinti svarią nuomonę visais gyvenimo klausimais, iškalbinga, gyvybinga, bet,,, bendraudama su Pūkiu Baisuoliu ar jo kompanija, dažniausiai tylėtų ir niekada neprieštarautų kitų nuomonei bei nešvytėtų savo intelektu smile nevisai vykęs pvz. bet pakankamai gyvenimiškas.

16

Geriausias patarimas - neklausyti jokiu patarimu. Ir sito taip pat

17

Niūrokos mintys iš šalies atrodo - "kaip nustoti norėti turėti moterį? " - tai galbūt reikia ne nusiminti kad tokios nėra ir nebus surasta (na, juk ne kosminiai reikalavimai, kad būtų žaliaodė ar panašiai?) o eiti paieškoti jos? Nes panašu kad ta vienatvė lyg ir išgyvenama bet džiaugsmo tai daug neteikia. Tad palinkėčiau daugiau optimizmo, šviesesnių minčių, susirasti tinkamus pavyzdžius ir semtis iš jų optimizmo ir panašiai projektuoti/vizualizuoti savo gyvenimą  (pirmiausia žinoma patikėti kad tai įmanoma)

18

Skorpionas пишет:

Ko trūksta, to reikia.

Negalvok, kaip pašalinti pasekmes. Pamiršk tai.

Galvok tik - kaip pašalinti priežastį. Moters trūkumą.

Turi gauti moterį.

Gauk ją. 

'Galvok tik: 'Man reikia tinkamos moters - ir kuo greičiausiai'.

Tavo pasąmonė turi žinoti, kad to labai reikia. Tada ji ras, nes ji daug daugiau žino.

Dabar ji žaidžia - "aš kenčiu, kad neturiu moters ir niekaip jos nerandu". Nutrauk tą žaidimą.

Kalk jai, kad tau reikia tinkamos moters ir kuo greičiausiai.

Ir bus.

Reta svarbiausia (iš esančių žmoguje) tautybė toje aplinkoje - lygu mažai tinkamų kandidačių.

Bet tu esi - turi būti ir jų.

Pamiršk savo protą, kuris tau seka pasakas - ir kalk pasąmonei, kad rastų, ko reikia.

Tik nereikia nuolat, kad neužsiknistum tuo. Kas kažkiek laiko, kada to norisi, rimtai, stipriai, piktai - kaip nori, bet kuo stipriausiai - pareikalauk, kad ją rastų.

Pasąmonė - yra valdanti esmė. Sąmonė (tu) irgi gali bandyti ieškoti. Juk tau reikia kažką veikti. Bet svarbiausia - moters turi ieškoti tavo pasąmonė.

Tada ras.

Neranda - kai neieško.

...kol Tavo samone bando kazka suvokti, Tavo PASAMONE jau senei nusprendusi, kaip Tu artimiausiu laiku pasielgsi. Pasipriesinimas beviltiskas. Po to, kai susivoki (jei isviso susivoki), jau per velu.

19

Skorpionas пишет:

Žinoma, tu esi protingas ir geras žmogus (ir kažkiek blogas kaip dauguma) - todėl normalus.

Tu jos (savo pasąmonės) neapgausi. Ji juk jau žino, kad tu apie tai pagalvojai. smile

Tik įkalk jai, kad moters labai reikia ir greitai.

Todėl ir rašiau Tinkamos. Nerašiau bet kokios. smile

O Dabar Taip:

'Pūkio Baisuolio Pasąmone!!!! - Baigi Išsipisinėti Ir Surandi Tinkamą Moterį Ir Staigiai!!!!'

juokingiausia tai, kad pasamonei negali nei isakyti, nei jos kazko paprasyti ar pareikalauti. Visiskai atvirksciai.  Pasamone isakineja  Tau ir valdo Tave smile

20

Pūkis Baisuolis пишет:

gyvenime yra dalykų, kurių niekad nepasieksi, kaip besistengtum smile mano atveju, kaip kvailai beskambėtų, tai yra moteris artima širdžiai ir sielai... kaip nustoti norėti turėti moterį? kaip susigyventi su savotiška tuštuma ir vienatve? juk vienatvė tai nemirtina liga... dažnai atrodo, jog viskas gerai, esu laimingas, besišypsantis žmogus, kuriantis planus į priekį... lyg ir nieko netrūksta... bet užtenka minutę pafantazuoti apie mylimą ir mylinčią moterį šalią savęs... pamatyti gatvėje laimingą porą... ir nuotaika subjursta... tada pasineriu į mintis, kurios nėra smagios... kaip atsikratyti tos nuotaikų kaitos, kai pagalvoju, kodėl aš vienas? gali pasirodyti jog skundžiuosi, bet taip nėra... nes žinau, jog aš galiu būti vienas, vienišas, ir žinau, kad neprapulsiu... tiesiog noriu pasisemti išminties, pasimokyti iš kitų patiričių ir galbūt, su kitų pagalba, išmokti kontroliuoti savo mintis ir nuotaiką smile

isgyvenk sia nuotaika iki galo, nebandyk jos atsikratyti ir ji pati isnyks. Pasistenk pajusti laisve ir malonuma, tame, kad esi vienas. juk, nors ir esi vienas, taciau nesi vienisas. kai suprasi, jog ir vienas esi laimingas, atsiras ir tai, ko ieskai ir troksti. jei dar taip neivyko,jei vis dar esi vienas, tai tik del to, jog Tavo sirdis dar nera pakankamai tam pasiruosusi. nadaryk sau spaudimo. smile