21

Re: Kai šitas pasaulis nėra įdomus...

toki nuodeminga darba dirbant turetu bent per tokias sventes baznycioj  atgailaut.  kitais metais vel skaiscios visos kaip sesiolikmetes dirbtu trigubu nasumu

22

Sergio пишет:
Antanas Patamsis пишет:

idomu, o smaros dirba per sventes?

beabėjo!

Tu zinai ar taip manai ir is kur tokios zinios m:::001:::044

23

Vaidas пишет:
Sergio пишет:
Antanas Patamsis пишет:

idomu, o smaros dirba per sventes?

beabėjo!

Tu zinai ar taip manai ir is kur tokios zinios m:::001:::044

tai gal aš vyro gyvenima gyvenu, o ne botaniko su kastuvu smėlyne?

24 (2017-12-26 17:38 отредактировано Vaidas)

Is ko sprendi ,kad tu vyras,realiam givenime su tavimi matit niekas bendros kalbos neranda apart tavo draugus smaras ir seip visokius kitokius abejotinus piliecius .Uzuojauta paciam,bent jau internete gali isikalbeti.Rasik ka sirdis geidzia ,as tave suprantu ir uzjauciu ,sunku tau.

25

aš draugu turiu daugiau nei tu pinigu. Ir bendravimo ratas platesnis, nei storos šmaros kelnaites

26

Sergio пишет:

aš draugu turiu daugiau nei tu pinigu. Ir bendravimo ratas platesnis, nei storos šmaros kelnaites

Na taip...Neveltui sakoma-gyvenimas-iliuziju svente...

27

gytis пишет:
Sergio пишет:

Na taip...Neveltui sakoma-gyvenimas-iliuziju svente...

tai lipk iš iliuziju lauk

28

Tu daryk, ką nori daryti! Reikia merginos? Kalbink merginas. Išsipustyk, ne su nutįsusiais treningais, nuvaryk į svetimą miestą - pirmyn. Iš dešimt užkalbintų su viena bent jau dieną praleisi. jei nesugalvosi kalbinti pirmadienį ar kitu darbo metu... Gerai pagalvok, ką pasakyti ir geriau nuoširdžiai. Išlįsk iš rėmų.
Baisu žiūrėt į tavo pasisakymus... Jei nori, parodysiu pavyzdį.