Re: Apie draugystę tarp vyro ir moters
Tai jau yra...: 'Pisk nac.hui iš čia su savo supistais kliedesiais'.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apie draugystę tarp vyro ir moters
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tai jau yra...: 'Pisk nac.hui iš čia su savo supistais kliedesiais'.
na, nežinau, nežinau, Kriste ... Manau, kad vyrui pagalvoti apie seksą taip natūralu ir įgimta, kaip moteriai, turinčiai nuostabiausią nadingiausią paltą, būtinai apie vitrinoje esantį naują pagalvoti - o kaip jis man tiktų :-)
kitas lygis, jei moteri pradeda tyliai nio šeimos biudžeto kaupti pinigėlius ntram, trečiam, matuotis kasdien, apie jį svajoti dieną ir naktį.
Gerasis Dieve, juk taibpuiku, kad yra normalių vyrų, atsakingų už savo elgesį :-)
na, nežinau, nežinau, Kriste ... Manau, kad vyrui pagalvoti apie seksą taip natūralu ir įgimta, kaip moteriai, turinčiai nuostabiausią nadingiausią paltą, būtinai apie vitrinoje esantį naują pagalvoti - o kaip jis man tiktų :-)
kitas lygis, jei moteri pradeda tyliai nio šeimos biudžeto kaupti pinigėlius ntram, trečiam, matuotis kasdien, apie jį svajoti dieną ir naktį.
Gerasis Dieve, juk taibpuiku, kad yra normalių vyrų, atsakingų už savo elgesį :-)
Na tai va, ko gero tai ir bus teisingas atsakymas į temą. Negali būti draugystės be minčių apie seksą. Nes nėra garantijos, kad ir moteriai nekils tokių minčių:)
draugauju be sekso jau apie 30 metu, bet kad nei seselio mingiu nebutu... taip turbut nebuna
šitąjį, ar čia man viensi aišku, kad vyrai ir moterys skiriasi ne tik kūno sandara? :-) jei moteriai platoniškai draugaujant su vyru, kyla minčių apie seksą su juo būnant blaiviai, tai moterus turėtų būti garbinga ir kuo greučiau nutraukti vadinamąją draugystę, jei jis vedęs arba ji ištekėjusi. nes tai išdavystė. nebent jos tik lytis moteriška, o šiaip - šių laikų auka, suvyriškėjusi ir tuo besididžiuojanti
draugauju be sekso jau apie 30 metu, bet kad nei seselio mingiu nebutu... taip turbut nebuna
Manau, kad čia ir esmė, kad minčių ir būna, bet nugali protas. Mintimis esame laisvi ir atsakingi tik prieš dievą. Jeigu mano partneris ar sutuoktinis ar bet kas dar ir mintis kontroliuos, tai jau ačiū. Die Gedanken sind frei...
Mes laisvi žmonės, reikalingi privatumo ir erdvės bet kokiuose santykiuose, bent jau aš taip manau ir taip gyvenu..
taip, Anna, tau papriestarauti galima tik cia, per saugu atstuma
galima, galima ir nesaugiu atstumu, svarbu nesupykti ir nepradėti šaukti
toks jau tas mano charakteris - sunervinti ir pažiūrėti, kaip tada žmogus elgiasi :-)
...o kiek yra seimu draugaujanciu tarpusavyje, kai vyras paslapcia geidzia draugo zmonos...arba zmona geidzia drauges vyro....uuuuuiii.. tik ir virpa oras erotika ir aistringais zvilgsniais, tokioms seimoms susitikus pavakarieniauti.
nieko panasaus nesu girdejes.matyt skirtingos patirtys
kur mano bačka alaus? Jau penktadienis, o aš be alaus ...
Fui, čia tai jau draugystė dėl naudos
Fui, čia tai jau draugystė dėl naudos
buna kitokiu?
kristė пишет:Fui, čia tai jau draugystė dėl naudos
buna kitokiu?
Kaip kas tą naudą supranta.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Apie draugystę tarp vyro ir moters