Тема: Vaikinams pasiseke Lietuvoje
Cia daug labai graziu paneliu , vaikinai cia yra bailus retai kalbina paneles , paneles nera sunku pakabinti , labai daug vaikinu emigravo liko labai daug vienisu paneliu . Todel cia taip gerai vaikinams
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Vaikinams pasiseke Lietuvoje
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Cia daug labai graziu paneliu , vaikinai cia yra bailus retai kalbina paneles , paneles nera sunku pakabinti , labai daug vaikinu emigravo liko labai daug vienisu paneliu . Todel cia taip gerai vaikinams
Čia gal 100-mečio proga...
tos grazios yra labai susireiksminusius ir nezinancios ko nori. Jos tik ima ir nieko neduoda, tai turbut gerai,kad niekas ju nekalbina.
Aga ))
tos grazios yra labai susireiksminusius ir nezinancios ko nori. Jos tik ima ir nieko neduoda, tai turbut gerai,kad niekas ju nekalbina.
Tai nieko joms neduokime) kai nebus kas duoda pačios ateis
Bet yra ir normalių tikrai yra bet nedaug
O tai iš ko jos ima, jei jų niekas net nekalbina...
lnk пишет:tos grazios yra labai susireiksminusius ir nezinancios ko nori. Jos tik ima ir nieko neduoda, tai turbut gerai,kad niekas ju nekalbina.
Is turtingu diedu kurie jas pabarskina
Andre пишет:lnk пишет:tos grazios yra labai susireiksminusius ir nezinancios ko nori. Jos tik ima ir nieko neduoda, tai turbut gerai,kad niekas ju nekalbina.
Is turtingu diedu kurie jas pabarskina
Taigi ne, ir tie prie jų neina...
Nu tada jos tampa senomis viskuo nepatenkintomis bobomis anksti susensta be sekso ir ju gyvenimas nepavydetinas ir liudnas
Man Mergos VISAD Buvo Vadinamos BOBOM
Man Mergos VISAD Buvo Vadinamos BOBOM
Gal todėl visos ir BUVO
Shameless пишет:Man Mergos VISAD Buvo Vadinamos BOBOM
Gal todėl visos ir BUVO
Taip nuo 30 pradejau VADINT
Laimutė пишет:Shameless пишет:Man Mergos VISAD Buvo Vadinamos BOBOM
Gal todėl visos ir BUVO
Laikas gal pradėti gražiau vadinti, tada nereikės sakyti BUVO
Shameless пишет:Laimutė пишет:Gal todėl visos ir BUVO
Baik Juokus BOBOM Graziau Neimanoma AS JUK TAS Begediss Pamirsti DAZNAI Pastebejau Taip kad Kostiai Snekek ko Man Negalii
Laimutė пишет:Shameless пишет:Taip nuo 30 pradejau VADINT
Baik Juokus BOBOM Graziau Neimanoma AS JUK TAS Begediss Pamirsti DAZNAI Pastebejau Taip kad Kostiai Snekek ko Man Negalii
Tai va...kai taip įsijautęs į savo tą rolę, tai ir turi ką turi, būtent BUVUSIAS moteris. Kada išaugsi iš to Image?
Shameless пишет:Laimutė пишет:Laikas gal pradėti gražiau vadinti, tada nereikės sakyti BUVO
Tai va...kai taip įsijautęs į savo tą rolę, tai ir turi ką turi, būtent BUVUSIAS moteris. Kada išaugsi iš to Image?
Kodel TOS Bobos Tokios Neprietlyvos SUCKSS AUGSIUU iki Pensijos ji Kaa
Nes moterys labai buitiskos
Nes moterys labai buitiskos
Tai Kaa pagal Tavii JOM Grindis Plaut Reik po Geroo Vakareliooo THANKS Davei Uzuominaa
Laimutė пишет:Shameless пишет:Man Mergos VISAD Buvo Vadinamos BOBOM
Gal todėl visos ir BUVO
Būna, pasitaiko vyrams nuo trisdešimties gauti susidomėjimą tik iš gerokai vyresnių moterų.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Vaikinams pasiseke Lietuvoje