221

Re: Panos, kokiam velniui jus cia esate?

jei laikytis tavo teorijos, tai visai nesunku užslopinti keletą tautybių laikantis dietos ir tuo pačiu sustiprinti kitas :-)

222

Laimute пишет:
Kęstas пишет:
Laimute пишет:

Kestuti, vaike, as jau sena...bijau, kad neuzmirsciau , todel skubu pasakyti big_smile

Išorėje keičiasi daugybė dalykų, viduje viskas lieka tas pats.

konkretizuok, as neuzuodziu, ka turi galvoje, tai sakydamas? smile

Išorė yra tai, ką matai. Ji visada keičiasi. Bet visko esmė yra viduje. Giliai tavyje yra ta vieta, iš kurios tu jauti ir žinai, kad esi. Be vardo, tautybės, lyties, kūno, tiesiog esi. Ta vieta tavyje yra tavo esmė. Ten tu visada ta pati. Nei jauna, nei sena.

223

Taip, Anna. smile

224 (2018-07-01 13:54 отредактировано Enzi)

Nereikia slopinti, daryti sau žalos. Galima juk pasirinkti, ir dienos metu maitinti vienas, o vakare kitas, arba vienu metu, vienomis aplinkybėmis vienas, kitu, kitomis - kitas. Ir bus visos stiprios. smile

225 (2018-07-01 13:56 отредактировано Enzi)

Žinai, kas sunkiausia? Tai, kad kiekviena turima tautybė yra brangi, ir kiekvienos tos tautos žmonės todėl taip pat. Todėl yra labai sunku išsirinkti vieną, ir gyventi pagal ją, nes kitoms irgi visko reikia, ir tie žmonės prieina, nori bendrauti, o jei jos priešiškos, tu juos įskaudini su kita tautybe, tada gailiesi su ta pačia, kuri buvo pas juos. Tai sunkus gyvenimas, bet reikia tai kažkaip išspręsti, kad būtų geriausias rezultatas. smile

226 (2018-07-01 14:02 отредактировано Enzi)

Man vis norisi pasirinkti vieną, pagal kurią gyventi, o kitas perkelti į vakarą, bet niekaip neišsirenku pagal kurią. smile Tai siaubinga. smile

Kažkuri turi būti svarbiausia, todėl pasirinkus teisingai, labai nepergyvenčiau dėl to, kad kitos gaus tik vakarienę. smile

227

Enzi, tavo tautybės - it rūbai :-) Moterys kartais užsimiršta ir pradeda taikytis prie rūbų - dietos, laikysena, atitinkamas vyras ir pan. Po to pasimeta, kad aplinka jas ir vertina tik pagal rūbą, o nemato jų pačių.
Tad manau, kad tu jau pakankamai išstudijavai savi tautybes, surūšiavai ir atėjo laikas joms taikytis prie Tavęs, o ne atvirkščiai :-) ir linkiu sutikti tokią pat puikiais rūbais pasipuošusią moterį, kuriai svarbiausia būtų esmė - Tu ir Ji, o drabužius kaip nors susiderinsite pagal aplinką :-)

228 (2018-07-01 14:10 отредактировано Enzi)

Tu teisi. smile

Bet tik jeigu tautybės yra drabužiai, o ne žmogaus esmės dalys. smile

Smagu, kai mes sutariame per vištienos tautybes, bet po kiaulienos - tu man taip gražiai nerašytum, o gal ir norėtum mane nugalabyti. smile

Bet sutinku su tuo, kad jei tinkama pagal vieną, gerą - su kitų netikimu galima bandyti susitvarkyti. smile

229

pripažįsti, kad pavalgęs kiaulienos elgiesi taip, kad iššauki norą tave nugalabyti?
o jei rimčiau - bandei tris dienas nieko nevalgyti? ir paskui sužinoti, koks maistas labiausiai tave traukia? ne protu vadovautis, kuris aiškintų, kas tinka, bet ko iš tiesų geistų tavo kūnas?

230

Anna пишет:

pripažįsti, kad pavalgęs kiaulienos elgiesi taip, kad iššauki norą tave nugalabyti?
o jei rimčiau - bandei tris dienas nieko nevalgyti? ir paskui sužinoti, koks maistas labiausiai tave traukia? ne protu vadovautis, kuris aiškintų, kas tinka, bet ko iš tiesų geistų tavo kūnas?

puikus klausimas , Anna

231 (2018-07-01 14:24 отредактировано Enzi)

Ne, Anna, tai buvo pajuokavimas, kuris reiškė, kad jeigu pas mane yra vokiečių tautybės, ir aš pavalgysiu kiaulienos, o pas tave vokiečių nėra, ir tarkim yra rusų ir žydų, kuri iš tavo tautybių bus draugiška mano vokiečių tautybei, nekalbant apie tai, kad pagal ją mes netiktume turėti vaikų, todėl tuo metu turėtų nebūti ir bendravimo kaip pora? smile Esu nevalgęs ir 3, ir 5, 10 dienų. Bet tai buvo seniau. Aš visą laiką stengiuosi valgyti tai, ko reikia mano kūnui. Protu vadovaujuosi tik kai siekiu valdyti tai, kada kurį maistą valgyti. Bet apskritai, valgau viską, ko reikia.

232 (2018-07-01 14:23 отредактировано Enzi)

Laimute, klausimas yra ir protingas, ir kvailas (nesupyk, Anna), nes jis parašytas čia, o ne paklaustas susitikus, todėl aš galiu pameluoti. smile

233

Pateiksiu pavyzdį. Gyvenom su mergina, su kuria tikom turėti vaikų pagl rusų tautybę. Kol valgėm pieno gaminius, buvo ok, nors ir nelabai tikom pagal kitas savybes. O kai ėmiau valgyti paukštieną, tai yra maitinti savo žydų tautybę, labai netrukus mūsų bendravimas baigėsi, kad ir kaip buvo skaudu mūsų rusų tautybėms.

Todėl tai yra esminė priežastis, sukelianti problemas santykiuose, apie ką dauguma žmonių nežino. Ypač dabar, kai dauguma žmonių yra daugiau nei vienos tautybės. smile

Žmonės porose patinka vieni kitiems pagal tas tautybes, kurias tinka turėti vaikų. smile

234

O argi dar nepastebėjote, Enzi ir Laimute, kad čia tiesą pasakyti paprasčiau nei kad susitikus? :-)

Laimut, klausimas ne toks ir puikus, nes visai neprisimenu, ko pati norėjau o trijų dienų badavimo... :-)

235 (2018-07-01 14:33 отредактировано Enzi)

Tiesa, sužinota čia ar ten, iš esmės nieko nekeičia, nes esminis susiporavimo faktorius yra tikimas turėti vaikų, ir dėl šio instinkto svarbos - neesminiai dalykai atkrenta. smile

Aš galėčiau tau visą laiką rašyti, kad mes netinkame, bet jei mes iš tikrųjų tiktume turėti vaikų, tarkime, pagal pas abu esančią geriausią mūsų tautybę - tai nieko nereikštų, ir viskas prieitų prie to, kad taip ir būtų. smile

Tai va. Mes netinkam. Mano vokiečių tautybė yra baisi, nepaisant to, kaip mes čia maloniai bendraujam per kutkudak. smile

236

Nors nesuprantu, kodėl reikėtų bijoti vokiečių tautybės, turint ir rusų, nes rusai nugalėjo vokiečius. smile

Na, tuo ir užbaikime kolkas. smile

237

sulaukiau :-)
bet jei atvirai - smagu, kad net tris dienas galėjome maloniai ... paburkuoti :-)
laimingai :-)

238

Anna пишет:

O argi dar nepastebėjote, Enzi ir Laimute, kad čia tiesą pasakyti paprasčiau nei kad susitikus? :-)

Laimut, klausimas ne toks ir puikus, nes visai neprisimenu, ko pati norėjau o trijų dienų badavimo... :-)

niu...po tiek badavimo gal as ir suni suvalgyciau big_smile

239 (2018-07-01 14:39 отредактировано Enzi)

Tai skamba kaip - bla bla bla. smile Jei jūs žinotumėte kaip išsirinkti vyrą - jūsų čia nebūtų. smile

240

Laimute, suvalgyk. smile