Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Šiandien 11:25 tadkis (42 m.)
4
bijau eit i pasimatyma, bijau banditu, dar rozes atims
...dabar man viskas aisku
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Šiandien 11:25 tadkis (42 m.)
4
bijau eit i pasimatyma, bijau banditu, dar rozes atims
...dabar man viskas aisku
Vakar 20:42 Tomas (48 m. Vilnius)
As Povilas. Susipazinkim
Galima džiaugtis. Juk Lietuvoje tokių ir turi būti dauguma.
Anna, klausei Chromatics - Into The Black?
taip, klausiau
tau patiko?
Taip. Dabar klausau. Pamačiau, kai įdėjai dainą Shadow, ir prisiminęs, kaip anksčiau ją klausiau - paieškojau, kuri dar patiktų, ir patiko.
Na, tą grupę žinau tik iš Tvin Pykso, kurio muzika, nors ir niūroka, bet man patinka. Taip pat vokalistė patinka Gaila, kad nesuprantu angliškai, nors vertimą pažiūrėjau, bet prasmės nelabai supratau. Nors dainose labiausiai vertinu ne žodžius, o melodiją, ji - esmė, žodžius galima susigalvoti savo pagal nuotaiką
O man jei žodžiai nepatinka ar netinka tai dainai, kad ir kokia graži muzika - negaliu klausyti. Kartais būna gaila, nes muzika būna - nuostabi.
Tuo atveju gerai, kai žodžių reikšmės nesupranti.
Būtent - kai pradėjau suprasti bent kažkiek žodžius, dėl kai kurių gražiausių vaikystės ir jaunystės dainų pasidarė nesmagu...
Išimtis galėtų būti rusų roko dainos, ten žodžiai labai stiprūs, stipresni net už muziką. Bent toks įspūdis susidarė.
Nesu klausęs rusų roko.
Nebent Mumij Trol - rokas.
Ir aš nedaug klausiusi O Mumių dainos visai fainos, malonus ausiai vokalas, buvo miela daina "Nepaskęsi"
Būtent - kai pradėjau suprasti bent kažkiek žodžius, dėl kai kurių gražiausių vaikystės ir jaunystės dainų pasidarė nesmagu...
Išimtis galėtų būti rusų roko dainos, ten žodžiai labai stiprūs, stipresni net už muziką. Bent toks įspūdis susidarė.
as jei klausau russiska muzka, tai vien tik del geru tekstu. jie paliecia...giliai
taigi, ko iš rusų neatimsi, tai jau tikrai - moka užkabinti arba pakelti nuotaiką
Toniš, Toniš.
Malonaus klausymosi ir labos nakties.
Ir tau labanakt, Laimute. Tikiuosi nepyksti.
Labanakt, Valdai, gražios muzikos
Ačiū.
Ir tau labanakt, Laimute. Tikiuosi nepyksti.
labos...mars i lovyte
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 23 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos