161

Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos

Bus lb.įdomūs ketvirtfinaliai...:::008

162

Kaip jiems pavyks - taip. Jie nežaidžia labai gerai, bet taktika irgi svarbu. Galima tempti iki lygiųjų. Bet būtų įdomu ir džiugu, kad nueitų kuo toliau. smile

163

O kurios ketvirtfinalio varžybos jums įdomiausios?

164

Anna пишет:

vis tiek, naudoti kitą žmogumi tik kaip bandomąjį triušį kaupti SAVO patirčiai? ateitis garantuota - kai manysi, kad jau laikas meilei, paaiškės, kad jau tavo eilė būti triušiu :-)

Anna, Jus manes nesupratot.

165

Valdas пишет:

O kurios ketvirtfinalio varžybos jums įdomiausios?

11 metru. Anglai . super

166

Man bus įdomu rusų su kroatais ir švedų su anglais.

167

Man - tik Brazilija - Belgija. Kitų nežiūrėsiu. Gal rusus užmesiu akį - bet jie žaidžia blogai - ir šiaip atrodo kaip nespalvota nuotrauka. smile

Gerai, jūs bendraukite, o aš jau einu miegoti. Kugelio nesiūlo - tai ko čia būti. smile

168

Aš irgi maniau, kad jie įdomūs, bet po aštuntfinalio jau taip negalvoju. Labos nakties visiems...:::008

169 (2018-07-03 23:25 отредактировано Laimute)

Anna пишет:

bet, Laimute, kodėl siūlote rinkti patirtį su bet kuo? taip nerginai ir pasakys - renku patirtį, tu man - niekas? o jei nepasakys, nergina turės vilčių, paskui jai skaudės... su tokia patirtimi abu taps cinikaus ir paskui karčiai juoksus iš tų, kurie ieškos rimtų santykių ..

nebutina su bet kuo. juk isimylime ne viena karta gyvenime, tai kodel sito nedaleisti, o buti vienam kol ateis ta vienintele. ...

170

Ta vienintelė? Kam reikia vienintelės? Gėjams? smile

171

Kai įsimyli, rai ir atrodo vienintelė. Tik kad niekas nenori stengtis įsimylėjimą vesti link meilės. išvis nenori stengtis.
vis partnerystės, bet ir tos žmonėms atrodo per sudėtingos. o pareikšti - aš cinikas, nes man ratukai sukasi, tai... išvis paprasčiausia :-)

172

Tame ir esmė - atrodo. Kiek laiko trunka tas atrodymas, kai aplinkui pilna moterų ir vyrų, ir tarp jų tinkamų daugintis - užtektinai? smile Galima stengtis iki meilės, bet reikia turėti galvoje tą faktą. Nors žiūrint, kur gyveni, ir kiek labai žmonės tinka. Kuo labiau - tuo geriau. Gal tada ir vieninteliai gali būti. Kas žino? smile

173

Va, ir Valdas atvirai deklaruoja savo poligamiškumą - vištiena, kiauliena ir sūris :-) Visa kita - tik triušiena

174

Gražu viskas kaip Titanike, bet ten viskas trumpai. Kad ilgai taip gerai būtų - reikia ypač tikti. Verta paieškoti - kas mėgsta jausmų kaifą. smile

175

Bet ji - skaniausia!!! smile

176 (2018-07-03 23:38 отредактировано Laimute)

Anna пишет:

Kai įsimyli, rai ir atrodo vienintelė. Tik kad niekas nenori stengtis įsimylėjimą vesti link meilės. išvis nenori stengtis.
vis partnerystės, bet ir tos žmonėms atrodo per sudėtingos. o pareikšti - aš cinikas, nes man ratukai sukasi, tai... išvis paprasčiausia :-)

maziau skauda kai tik isimyli. jei tai perauga i tikra meile, tai ok, bet daryti spaudimo vienas kitam ir butinai verztis prie tos didziosios meiles...argi verta? daznai, trumpas isimylejimas duoda daugiau laimes, nei Ilgas ir sunkus...o, kai kam, ir nuobodus kelias iki meiles.
nelaikau tai cinizmu. greiciau saves apsauga nuo issiskyrimo skausmo.

177

Kuo daugiau tautybių - tuo blogiau. smile Nes reikia pagal visas tikti turėti vaikų. Tada pilna pora. Ir dar kitos savybės. smile

178 (2018-07-03 23:40 отредактировано Paslaptis)

Jeigu nenori, tai ir nereikia...:::008
Čia replikavau Anuškai.

179 (2018-07-03 23:42 отредактировано Valdas)

Netiesa. Gali nenorėti, nors reikia, nes saugosi, nes žino, kaip prieš tai baigėsi, todėl projektuoja ateitį pagal praeities patirtį. smile

Ištrauka - eilėraštis:

'Projektuoja ateitį - pagal praeities patirtį'. smile

180

Valdas пишет:

Netiesa. Gali nenorėti, nors reikia, nes saugosi, nes žino, kaip prieš tai baigėsi, todėl projektuoja ateitį pagal praeities patirtį. smile

Per aspera ad astra....:::008