Pūkis Baisuolis пишет:kietas, kai anapus ekrano esi? ;DD bent pusė tiek sugebėtum išlementi realiai stovėdamas prieš mane? ;DDD nemanau ;DD o dabar, kas tau belieka? tik loti, ir plėšytis, šaukdamas koks tu afigienas ;DD vienoje temoje esi paminėjęs, jog dar esi berniukas.. tikrąją to žodžio prasme... ;DD tai vat todėl ir piktas, todėl tiek ir loji, nes tiek metų, o nuogą moterį tik žurnale matei? ;DD cha cha cha ;DD Nevykelis ;DD
Ka tu cia nusisneki ****.
Kur as minejau kad esu berniukas? tu toks atrofuotas net su ackarikais nematai.
As gal savaite ar dvi tik cia prisijunges.
be to ir as moku kaip loxas rasyti
va
;DDD
;DDDDDD
;DDDDDDD
;DDDDDDDD
Isvis nei vienoj vietoj nerasiau kad esu afigenas, bet tu rasei taip kad nice try savo smarve kitus kaltint.
Ir siaip as uz tave didesnis taip kad cbb visu pirma o visu antra as tai esu sakes is kalejimo isejusiems taip kad as tau i akis galiu pasakyt dar ne ta plikiagalvi nevykeli.
Ir jei atidziau pasiziuretume tai prisipisau ne as o tu, jei kas ir loja (greiciau mykia kaip pute) tai cia tu.
O vat del moteru tai as tau siulau sleptis nes pasigaidinai kaip dar turbut niekas nera pasigaidines.
Visuomene kurioje issilavines zmogus yra vadinamas nevykeliu nes nesi*isa yra zlugus toliau pataisymo ribos. As suprantu kad tu durnas ir tau nedaeina kad yra gilesnis mastymas ir filosofija bei valia ir ne visi tokie primityvus ir durni kaip tu kad vos pasistojus ieskotu kam ikist. Ir kad moteriai pasiulius galima ir atsisakyti nes nesi papisalka kaip tu ir bandai issaugoti kazkokias vertybes kurias iskiepyjo tevai.
Bet degradas yra degradas. Ka tau pasakyt?
gerei pisai ir rukei dabar plikas 28 metu sedi tinklalapyje jau kokie 3 metai ir niekas taves nenori. O kai tau sueis 40 busi 6 pedos po zeme ir mano vaikai myz ant tavo kapo, nevaisingas su dziau tu. xD