Re: Kampelis metalo muzikos gerbėjams
stai prie ko priveda metalo klausymas...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kampelis metalo muzikos gerbėjams
stai prie ko priveda metalo klausymas...
Metalo forumas, vo čia tai užskaitau diskusiją \m/
testosterone surplus
testosterone surplus
Mėgstu bleką kurt. Yra čia metalo kalvių?
Kas pas mus nekuria to bleko?
Būčiau nustebęs jeigu būtum parašęs, kad power metal kuri
Deivil, kalbi apie myžimą ant kapo? ir dar sakai, degradas tai aš? dar laikai save išsilavinusiu, ir geresniu už mane? na, tavo frazės kalba pačios už save... aš žemai kritęs.... bet tu... man dar tikrai toli iki tavęs...
Deivil, kalbi apie myžimą ant kapo? ir dar sakai, degradas tai aš? dar laikai save išsilavinusiu, ir geresniu už mane? na, tavo frazės kalba pačios už save... aš žemai kritęs.... bet tu... man dar tikrai toli iki tavęs...
Kalbu apie myzima ne ant siaip kapo.
Kalbu apie myzima ant tavo kapo.
Tai didelis skirtumas.
Ir ne as mysiu.
nu kam čia dar teisiniesi, jeigu ir taip visi mato, koks tu "afigienas", "gilusis filosofas", koks "teisingas" žmogus esi biče perėjai ribą... bet jei to nesuvoki... tavo problema... ir taip, man tavęs, nuoširdžiai gaila... aš atsiprašau tavęs, jog negražiai su tavim kalbėjau... atsiimu visus negražius žodžius... juk iš ligonių tyčiotis negalima... dar kartą atsiprašau...
nu kam čia dar teisiniesi, jeigu ir taip visi mato, koks tu "afigienas", "gilusis filosofas", koks "teisingas" žmogus esi biče perėjai ribą... bet jei to nesuvoki... tavo problema... ir taip, man tavęs, nuoširdžiai gaila... aš atsiprašau tavęs, jog negražiai su tavim kalbėjau... atsiimu visus negražius žodžius... juk iš ligonių tyčiotis negalima... dar kartą atsiprašau...
Atsipisk nevisproti tu neidomu man ka tu rasai.
Vaidas пишет:Mėgstu bleką kurt. Yra čia metalo kalvių?
Būčiau nustebęs jeigu būtum parašęs, kad power metal kuri
Pagal mane nėr blogų stilių. Yra prasti kūrėjai, bet nėr prastų stilių.
Mantė пишет:Vaidas пишет:Mėgstu bleką kurt. Yra čia metalo kalvių?
Būčiau nustebęs jeigu būtum parašęs, kad power metal kuriPagal mane nėr blogų stilių. Yra prasti kūrėjai, bet nėr prastų stilių.
Aš irgi nesakau, kad blekas yra blogas stilius, ką norėjau pasakyti yra tai, kad pas mus tų bleko grupių laabai daug c: O ar tai gerai, ar ne, čia jau ne man spręsti
hell yeah myliu metalheades
Myliu Kapisonus :PP )
Visi mes mylim kažką!
Aš pvz myliu koncus ;D
Vaidas пишет:Mantė пишет:Kas pas mus nekuria to bleko?
Būčiau nustebęs jeigu būtum parašęs, kad power metal kuriPagal mane nėr blogų stilių. Yra prasti kūrėjai, bet nėr prastų stilių.
Aš irgi nesakau, kad blekas yra blogas stilius, ką norėjau pasakyti yra tai, kad pas mus tų bleko grupių laabai daug c: O ar tai gerai, ar ne, čia jau ne man spręsti
Jo, čia reik certifikuoto metalo publikos analitiko, kad galėtų kažką konkretaus pasakyt ;x
Gal galite parašyti lietuvių merginų vokalisčių grupių?
Žinok nelabai manau yra, bent jau aš nesu nei mačiusi nei girdėjusi.
Žalvarinis ir Obelija kažkokia čia kątik atsirado, abi folko. Obelija tai grynai merginų balsų kvartetas tiktai.
Valdas пишет:Gal galite parašyti lietuvių merginų vokalisčių grupių?
Žalvarinis ir Obelija kažkokia čia kątik atsirado, abi folko. Obelija tai grynai merginų balsų kvartetas tiktai.
Ai,apie Žalvarinį buvau biškį užmiršusi. O antros nesu net girdėjusi
Ai dar Phrenetix visai tu nepadedi...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kampelis metalo muzikos gerbėjams