Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Moterys (Страница 19 из 31)
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 31 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 361 по 380 из 609
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Re: Moterys
Valdas yra autistas
Niekas jo nemyli
Sedi cia kaip daunas
Iseit is cia nenori.
Postina autizmo genus
Mokslo nepagristus
Pabandyk ji suvartyti
Greit naujos anketos eis jis kurti
Postina bjauriu bobu foto
Vistiena virskina gerai
Nepamirsta ikelt ir popso
Juk del visko kalti zuvu taukai
Stai ir turim du.cha ieskok lt.
Kurio zodziai - wtf
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Visiškas autistas. Nesuprantu, kaip galėjai savo vardą padovanoti man? ;DDD Elgiesi kaip šizofrenikas. ;D
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Deivil yra debilas su aukštuoju, kuris net neįkirto, kodėl trinu ir kuriu naujas anketas. Sudėtingesnių temų net neverta pateikti. ;D
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Valdas пишет:Deivil пишет:Valdas пишет:Tai aš ir kuriu dėl karštų žinučių limitavimo, avigalvi, b let. ;D
Visi zino ir tu vistiek autistas
Visi žino, kad tu apgailėtinas daunas, bet kas iš to. Jie tave toleruoja. ;D
nice try kai matai kad nusisneki ir neturi argumentu ir nezinai kaip uzstumt tai naudoti priesininko argumentus pries ji pati bet all in vain... Nepavyks taip lengvai.
bet nice try
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Valdas пишет:Deivil yra debilas su aukštuoju, kuris net neįkirto, kodėl trinu ir kuriu naujas anketas. Sudėtingesnių temų net neverta pateikti. ;D
as tau ten virsuj aiskiai parasiau kad zinau del ko trini ir kad tavo priezastis del kurios kuri yra debiliska.
Ir tu man sakai kad as nesuprantu..
shake my head...
Tylos minute pagerbkime anapilin iskeliavusi valdo autistiska prota
366 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:27 (2018-09-22 17:43 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Debiliškas yra tik tavo elgesys, balvone. ;D Anketas kurti normalu, jei administratoriai nesupranta, kad 12 valandų sekančiai žinutei, yra labai per ilgai, ribotas nevykėli. ;D
O dėl viso kito, ko tu nesupranti, ir kvailai kartoji tą patį - man net gaila tavęs. ;D
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Valdas пишет:Debiliškas yra tik tavo elgesys, balvone. ;D Anketas kurti normalu, jei administratoriai nesupranta, kad 12 valandų sekančiai žinutei, yra labai per ilgai, ribotas nevykėli. ;D
O dėl viso kito, ko tu nesupranti, ir kvailai kartoji tą patį - man net gaila tavęs. ;D
"jei administratoriai nesupranta".
xD
Cia tik taves gailetis galima autiste.
368 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:48 (2018-09-22 17:49 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Ir kitas dalykas. Kam tu ką nors rašai apie mane, jei man tai po chui, o vienintelė reagavimo priežastis - pažvengti iš tavo durnos galvos ir durno elgesio. ;D Negi tu manai, kad aš dėl to nerašysiu, ką noriu, ar nedėsiu, kokių noriu nuotraukų? ;D
369 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:49 (2018-09-22 17:50 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Deivil пишет:Valdas пишет:Debiliškas yra tik tavo elgesys, balvone. ;D Anketas kurti normalu, jei administratoriai nesupranta, kad 12 valandų sekančiai žinutei, yra labai per ilgai, ribotas nevykėli. ;D
xD
Tu esi vienintelis lochas šitam forume. Šūdų kalė, bandanti loti ant visų, bet nieko tau neišeina, nes esi silpnas šū das. ;D
370 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:52 (2018-09-22 17:53 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Kiek tu kartosi tą patį žodį, vargšeli kiaušagalvi. ;D Vienintelis tavo 'ginklas', kuris man yra visiškai niekas, defektas tu jobanas. ;D Jei tu su rusų ir be mergos, kurių čia pilna, tai tu išsigimėlių triperis, supistais genais. ;D
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Valdas пишет:Deivil пишет:Valdas пишет:Debiliškas yra tik tavo elgesys, balvone. ;D Anketas kurti normalu, jei administratoriai nesupranta, kad 12 valandų sekančiai žinutei, yra labai per ilgai, ribotas nevykėli. ;D
xD
Tu esi vienintelis lochas šitam forume. Šūdų kalė, bandanti loti ant visų, bet nieko tau neišeina, nes esi silpnas šū das. ;D
As neloju keksiau as tiesiog naudodamas moksla ir argumentus tave suvartau lengvai kaip autista koks ir esi.
Ir man viskas iseina nes as jau suvarciau tave begales kartu. Kiti irgi is taves issipysineja.
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
as zinau kad cia sedesi ir postinsi nes degradaves esi ir turi psichine negale
373 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:57 (2018-09-22 17:57 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Tu manęs nei karto nesuvartei, deb ile tu jobanas. ;D Tu esi kalė,tavo elgesys kaip kalės, ir nieko daugiau iš tavęs nėra, dūche tu su pistas. ;D Tik tai, kad tavo tūpa galvytė nesupranta, ar tyčia rašo šūdus ir tiek. ;D Tu esi liguistas debilas ir tiek. ;D
374 Ответ от Valdas 2018-09-22 17:58 (2018-09-22 17:59 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Rusų kekše, tu vienintelis čia turi negalę, bandanti šūdus rašyti kalė, bet tau nieko nesigauna, nes tu silpnas kastruotas nevykėlis. ;D Kiek tu čia berašytum tą šūdą, tai yra niekas. ;D
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Tai va, snargly šūdagalvi. Tuoj mano rusų kariuomenės rūšis, nupis tave nuo šitų nesąmonių rašinėjimo. Tau nepatinka vokietės, šveicarės, anglės, nuotraukų dėjimas, rašymas to, ko tavo šūdina galva nesupranta - dėjau ant tavęs ir to, kas tau nepatinka, supratai? ;D
376 Ответ от Valdas 2018-09-22 18:04 (2018-09-22 18:05 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
O tu prisigalvoji, ko nėra. Priskiri nebūtas ligas. Tipiškas rusų šiziko kliedėjimas. Nemanai, kad aš tai suprantu? ;D Kaip galėčiau nesuprasti. Tiesa, mano rusų tautybė man yra visiškas šū das, palyginus su kitomis, pavyzdžiui, lietuvių ir vokiečių. Tik tiek. ;D
377 Ответ от Valdas 2018-09-22 18:12 (2018-09-22 18:14 отредактировано Valdas)
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Adminai turi tvarkyti netinkamas temas, jas šalinti ar apriboti galimybę kurti begalę anketų bei sutrumpinti durną žinučių rašymo laiką, o ne kažkoks avigalvis, bandantis prisipisti, ir rašinėti nesąmones, tikėdamasis, kad taip atbaidys nepageidaujamo elgesio žmogų. Kaip matai - pastangos bevaisės. ;D
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
- Valdas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Turiu pažadėti sau, kad daugiau taip nesikeiksiu. Baisus vaizdas.
- Deivil
- Užblokuotas
- Неактивен
Su kuo tu cia gincijais autiste? Su savo isivaizduojamais draugais?
Aai su fotografijom turbut.
Na ir ka jos tau papasakojo atsilikeli?
Сообщений с 361 по 380 из 609
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 31 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.