Deivil пишет:Valdas пишет:Deivil пишет:Tu tas kaimietis kurio tevai brolis ir sese
Dūche, nepavark. Geriau parašyk, kas piso tavo motiną, kad gavaisi su beždžionės snukiu ir deb ilo smegenim.
Tai kad as uz tave protingesnis kaimieti ir irodziau tai ne viena karta, galiu bet kurioj temoj tave easily suvartyt ir as net nesigiriu, nes net penktokas tai galetu.
Viskas ka tu gali pasakyti kad as beznione ar besmegenis bet kai shit hits the fan, mes abu žinom kad neturi tu sansu ir mes abu zinom kad vietoj to kad irodytum jog klistu tu tiesiog mane ignoruosi ir atmazinsi kaip mazvaikis nes zinai kad apsiktas butum bet kokioje logikos reikalaujancioje diskusijoje.
Siuksle tu esi brolio ir sesers autistas transvestitas sunus.
Negaisk mano laiko ir susidegink.
Nevykėli, šū do galva. Kai aš parašau faktus apie žmonių prigimtį, viskas, ką tu sugebi, dėl to, kad esi durnas, įdėti paveiksliuką su Insert brains here, ir pakartoti tai keletą kartų. Tau neįmanoma manęs suvartyti ne tik todėl, kad esi begalvis triperis, bet ir dėl to, kad esi silpnas šū das. Šū dų tautos aborto liekana. Kokia tai tauta?
Gaila, kad dabar ne karas. Tokie trip eriai, kaip tu - būtų iššaudyti. Išvalyta Lietuva nuo nuop isų, be lietuvių tautybės, manančių, kad yra kažkas, ir besielgiančių kaip vėžys šeimininko organizme, kurį reikia išnaikinti.
Beje, tai tavo snukis - kaip apsivafliavusio kaimiečio.